Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

Sveiki, reik patarimo, kuri programa yra geresne del užkrestu failu ieškojimo? Ar Ad-Aware ar Malwarebytes' Anti-Malware? Ir dar naudojant Malwarebytes' Anti-Malware kaip suranda kokiu blogu failu jos norit ištrinti prašo perkrauti kompiuteri ar tai normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marjorie @ 2010 05 30, 00:24)
Sveiki, reik patarimo, kuri programa yra geresne del užkrestu failu ieškojimo? Ar Ad-Aware ar Malwarebytes' Anti-Malware? Ir dar naudojant Malwarebytes' Anti-Malware kaip suranda kokiu blogu failu jos norit ištrinti prašo perkrauti kompiuteri ar tai normalu?  g.gif

Normalu. Bet tokiomis programomis geriau nesinaudoti, nes poto pradės neveikti tas, kas paprastai turėtų veikti. Persistengiama kai kada su failų trynimais. Įsirašyk Avira ir būk rami.
Atsakyti
Sveiki visi, pas mane tokia beda atsitiko :0 vaikas kazkaip kazkokiom klaviso kmbinacijom sumazino supermama puslapio srifto dydi, tai atsidarius supermama man viska rodo labai mazom raidelem, ka daryt,nemoku atstatyti atgal,gal kas zinot kaip reikia, visi kiti lankomi puslapiai normalaus dydzio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marjorie @ 2010 05 30, 00:24)
Sveiki, reik patarimo, kuri programa yra geresne del užkrestu failu ieškojimo? Ar Ad-Aware ar Malwarebytes' Anti-Malware? Ir dar naudojant Malwarebytes' Anti-Malware kaip suranda kokiu blogu failu jos norit ištrinti prašo perkrauti kompiuteri ar tai normalu?  g.gif

Normalu.
Malwarebytes geresnė tarp tų dviejų, bet dar geriau naudoti a-squared free, neprašys perkrauti.
Papildyta:
QUOTE(Neila+69 @ 2010 05 30, 15:18)
Sveiki visi, pas mane tokia beda atsitiko :0 vaikas kazkaip kazkokiom klaviso kmbinacijom sumazino supermama puslapio srifto dydi, tai atsidarius supermama man viska rodo labai mazom raidelem, ka daryt,nemoku atstatyti atgal,gal  kas zinot kaip reikia, visi kiti lankomi puslapiai normalaus dydzio... doh.gif

Ctrl+ didina, Ctrl- mažina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo firefox: 30 gegužės 2010 - 15:58
QUOTE(firefox @ 2010 05 30, 17:28)

Ctrl+ didina, Ctrl- mažina.

aciu tau labai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 30, 02:00)
Normalu. Bet tokiomis programomis geriau nesinaudoti, nes poto pradės neveikti tas, kas paprastai turėtų veikti. Persistengiama kai kada su failų trynimais. Įsirašyk Avira ir būk rami.

Faktas drinks_cheers.gif , su Ccleaneriu taip pravaliau, kad kompas nebeįsijungė, jau nebe pirmą kartą, tai nusprendžiau, kad jei jau nebesusitvarkau, reikia vežti kas nusimano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 30, 02:00)

Nemaniau, kad taip gali būti unsure.gif Bet Malwarebytes' Anti-Malware, rado man daug failu užkestu pasislepsiu, ko kitos nerado doh.gif

QUOTE(firefox @ 2010 05 30, 16:58)
Normalu.
Malwarebytes geresnė tarp tų dviejų, bet dar geriau naudoti a-squared free, neprašys perkrauti.

Tai Emsisoft Anti-Malware gera programa taip?

QUOTE(barbarux @ 2010 05 30, 19:31)
su Ccleaneriu taip pravaliau, kad kompas nebeįsijungė,

Dar ir taip būna negirdėjau blink.gif
Atsakyti
Parekomenduosiu gerą tinklapį, kuriame su daugiau nei 30 skirtingomis antivirusinemis programomis nuskenuojamas įtartinas failas/folderis, kuris gal būt užkrėstas virusu (iki10 MB dydžio).

http://www.virustotal.com/

Antivirusiniu programu sąrašas,su kuriomis skenuojamas failas:

* AhnLab (V3)
* Antiy Labs (Antiy-AVL)
* Aladdin (eSafe)
* ALWIL (Avast! Antivirus)
* Authentium (Command Antivirus)
* AVG Technologies (AVG)
* Avira (AntiVir)
* Cat Computer Services (Quick Heal)
* ClamAV (ClamAV)
* Comodo (Comodo)
* CA Inc. (Vet)
* Doctor Web, Ltd. (DrWeb)
* Emsi Software GmbH (a-squared)
* Eset Software (ESET NOD32)
* Fortinet (Fortinet)
* FRISK Software (F-Prot)
* F-Secure (F-Secure)
* G DATA Software (GData)
* Hacksoft (The Hacker)
* Hauri (ViRobot)
* Ikarus Software (Ikarus)
* INCA Internet (nProtect)
* K7 Computing (K7AntiVirus)
* Kaspersky Lab (AVP)
* McAfee (VirusScan)
* Microsoft (Malware Protection)
* Norman (Norman Antivirus)
* Panda Security (Panda Platinum)
* PC Tools (PCTools)
* Prevx (Prevx1)
* Rising Antivirus (Rising)
* Secure Computing (SecureWeb)
* BitDefender GmbH (BitDefender)
* Sophos (SAV)
* Sunbelt Software (Antivirus)
* Symantec (Norton Antivirus)
* VirusBlokAda (VBA32)
* Trend Micro (TrendMicro)
* VirusBuster (VirusBuster)

Tools

* PEiD (PEiD)
* pefile (pefile)
* TrID (Marco Pontello)
* PDFiD (Didier Stevens)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 31 gegužės 2010 - 08:43
Dar vienas klausimas apie RAM'ą. Pas mane yra 2x512 Mb, norėjau įdėti tokius pat dar 2x512, bet kompas pypsėjo ir kompiuteristas pasakė, kad kompas tų plokštelių nepriima, nors pagal skaičiukus teoriškai turėjo priimti. Įdėjo kitą RAMo plokštelę 1x1Gb, kompas taip kaip ir priėmė, bet įjungiant jis vis taip pat supypsi, kaip pypsėjo kai anų RAMo plokštelių nepriėmė. Ar čia negerai, ar nieko tokio? g.gif Kompas rodo, kad yra 2Gb RAMo, bet anksčiau įjungiant tikrai jokių garsų nebūdavo g.gif
Atsakyti
Sveiki,pas mane tokia problema,nesakyčiau,kad labai didelė,bet nerandu kaip atsatyti atgal. Vaikai nuspaudė nežinau ką,bet viskas ant dekstopo,ir per startą einant,ir internete,nu žodžiu visur viskas padidinta,kaip sumažint? Nežinau ar aiškiai paaiškinau blush2.gif Iš anksto ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 01 birželio 2010 - 22:21
QUOTE(Gintarėja @ 2010 06 01, 13:20)
Sveiki,pas mane tokia problema,nesakyčiau,kad labai didelė,bet nerandu kaip atsatyti atgal. Vaikai nuspaudė nežinau ką,bet viskas ant dekstopo,ir per startą einant,ir internete,nu žodžiu visur viskas padidinta,kaip sumažint? Nežinau ar aiškiai paaiškinau  blush2.gif Iš anksto ačiū už atsakymą  4u.gif

Jaučiu, kad sumažino rezoliuciją. Atstatykit kokia buvo.
Atsakyti