Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 15, 21:41)
Sveiki 4u.gif  Reikia pagalbos blush2.gif  Kazkodel laptopas kamera dell vostro neberanda vaizdo kameros g.gif Niekas nieko nereguliavo,viena diena veike puikiausiai,kita-nebe doh.gif kaip ja butu galima pataisyti g.gif

beje,kamera integruota
Atsakyti
Pradžioj bandyti perinstaliuoti kameros draiverius, jeigu turi juos kompe arba kompakte. Jei ne, tai galima rasti oficialiam dell puslapy. Tik reikia pavadinimą tikslų kompo žinot - Dell Vostro ... Ant laptopo apačios jis parašytas yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 16, 00:41)
Pradžioj bandyti perinstaliuoti kameros draiverius, jeigu turi juos kompe arba kompakte. Jei ne, tai galima rasti oficialiam dell puslapy. Tik reikia pavadinimą tikslų kompo žinot - Dell Vostro ... Ant laptopo apačios jis parašytas yra.  smile.gif

Pas mane dell vostro 1015. Bandziau isideti draiveriu diska,bet man ten tamsus miskas..Niekur nerandu kur tie kameros draiveriai doh.gif
Dar iskilo klausimas ar galejo antivirusine buti kalta del to? nes vakar,nors atverstas buvo tik google puslapis Avira pyptelejo pranesdama kad aptiko kazka kenksmingo. Po to kamera jau nebeveike. Ar tai gali buti susije?
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 15 gegužės 2010 - 22:59
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 05 12, 09:53)
sveiki,
turiu nesiojama samsung q210,parsisiuntus samsung battery manager,kad galeciau reguliuoti ekrano sviesuma,kai kompas veikia tik su baterija,man reikalingas pilnas sviesumas net su baterija,viskas buvo tvarkoj,battery manager reguliavosi sviesumas ir staiga is niekur nieko pradejo nebeveikti reguliavimas tam battery manager,jokios reakcijos reguliuojant,tas pats,kai kompas su baterija tiktai ekranas aptemes ir nesireguliuoja,man labai negerai,kodel kazin pradejo nebeveikti tas battery manager? g.gif  Fn + sviesumo mygtukai pas mane neveike kazkodel,bet su tuo battery manager viskas buvo ok,gal kas zinote kodel jis nebereaguoja? labai aciu uz atsakymus 4u.gif

Reikia bandyt perrašyt draiverius. Pasirink pagal kompo Windows'us. Įsirašyk Battery ir Display manager:

Jeigu pas tave Windows Vista, tai įsirašyk abu:
Battery Manager
Display Manager

Jeigu pas tave Windows XP, tai įsirašyk abu:
Battery Manager
Display Manager

Nors gali pradžioj tik Battery Manager įsirašyt, po įrašymo perkrauk kompą ir bandyk.
Papildyta:
QUOTE(Medeinaa @ 2010 05 14, 07:47)
Kažkas nutiko, kad internete beveik visų paveikslėlių, nuotraukų kokybę prastą rodo.  Su nuotraukomis, esančiomis kompiuteryje viskas gerai, bet su tomis, kurios internete - ne...

Kurią naršyklę naudoji?
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 15, 23:53)
Reikia bandyt perrašyt draiverius. Pasirink pagal kompo Windows'us. Įsirašyk Battery ir Display manager:

Jeigu pas tave Windows Vista, tai įsirašyk abu:
Battery Manager
Display Manager

Jeigu pas tave Windows XP, tai įsirašyk abu:
Battery Manager
Display Manager

Nors gali pradžioj tik Battery Manager įsirašyt, po įrašymo perkrauk kompą ir bandyk.

Dekui tau uz patarimus,bet zinok kazkodel vistiek ten man nesireguliuoja sviesumas,niekaip nesuprantu kodel,isirasiau abu,kompa po to perkroviau,bet vistiek tas pats doh.gif
ai,dar zinai,ka pabandziau.kai perkroviau ir vistiek man tas battery manager nesireguliavo,tai paemiau ir uzdariau laptopa,uzdarius jis issijungia(uzmiega) ir kai issijunge vel atidariau ir jau buvo sviesus ekranas,tai kazkas kitka galbut g.gif kodel taip darosi,atrodo,jei neveiktu tas battery manager,tai kodel uzdarius ir vel atidarius ekranas sviesus pasidaro,nors paciam battery manager tas sviesumas vistiek nesireguliuoja,t.y. jo jau sumazinti negali.kazkaip idomiai cia man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ShowGirl*: 16 gegužės 2010 - 08:38
Kitas variantas - arba ištrint tą Battery Manager ir vėl surašyt, arba patį kompą iš naujo perrašyt. Nematant kompu sunku tiksliau pasakyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 16, 12:17)
Kitas variantas  - arba ištrint tą Battery Manager ir vėl surašyt, arba patį kompą iš naujo perrašyt. Nematant kompu sunku tiksliau pasakyt.  g.gif

istryniau sena ir vel irasiau,bet tas pats,o ka vien del to gali reikti perrasyti windousus? doh.gif
Atsakyti
Galbūt su nustatymais prisižaidei. Galbūt parametruose yra galimybė atstatyti parametrus?
Beje ar veikia kitos funkcijos su Fn mygtuku?
Atsakyti
problemos su skype, help :-)
noredama paleisti skype kaip ir visa ivedziau varda ir slaptazodi. bet man ismete

Nepavyko atidaryti skype. Jūs jau esate prisijungęs šiame kompiuteryje. Prašome atsijungti ir bandyti dar kartą.

Bet is tiesu as esu TIKRAI neprisijungus. Perinstaliavau skype, net ir slaptažodį pasikeičiau- vis tiek ta pats.
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 15, 23:53)
Kurią naršyklę naudoji?

Operą, su kitomis viskas gerai, bet prie Operos esu pripratusi...
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 05 16, 18:45)
Galbūt su nustatymais prisižaidei. Galbūt parametruose yra galimybė atstatyti parametrus?
Beje ar veikia kitos funkcijos su Fn mygtuku?

o geras,ziuriu dabar veikia Fn mygtukas ir sviesumo,tik reguliuojant sviesumas vistiek tas pats,kai ant laido kompas,bet manau vistiek turetu reguliuotis,na nzn kodel cia taip doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kaip reikia nustatyti , kai siunti laišką el.paštu,kad nesimatytu , iš kur siūsta.
Atsakyti