Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

sveiki, yra tokia problemėlė, nerodo išsaugotų paveiksliukų iš interneto, atidarius tą paveiksliuką rašo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanli: 06 gegužės 2010 - 12:24
Vadinasi kompe nėra reikiamos programos jiems atidaryti, paspaudus OK, turėtų atidaryti interneto psl,kuriame pasiūlytų atsisiųsti tą programą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanli @ 2010 05 06, 12:19)
sveiki, yra tokia problemėlė, nerodo išsaugotų paveiksliukų iš interneto, atidarius tą paveiksliuką rašo taip:
user posted image

Kažką ne taip saugote, nes įsirašote ne paveiksliuką, o click.php (php skriptas) failą.
Atsakyti
ačiū smile.gif dabar pasirinkus programą atidaro paveikslėlius kuo puikiausiai
Atsakyti
Kaip pakeisti monitoriaus rezoliucija?perinstaliavo windowsus ir rodo praplesta vaizda g.gif Niekur nerandu,kaip atstatyti normalu neistempta vaizda.
Atsakyti
Gal gali kas pagelbėt blush2.gif

Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2010 05 08, 13:56)
Kaip pakeisti monitoriaus rezoliucija?perinstaliavo windowsus ir rodo praplesta vaizda g.gif Niekur nerandu,kaip atstatyti normalu neistempta vaizda.

O kokie Windows'ai?
XP: Dešinį pelės klavišą ant darbalaukio (desktop) -> Properties -> Settings.
WIN7 šiek tiek kitaip, vienas iš būdų: Start -> Control Panel -> Appearance and Personalization -> Adjust screen resolution.
Atsakyti
ir vel pridirbau doh.gif ,pas mane loptopas virsui vietoj skaiciu raso lietuviskas raides/ūųšįęč/ verysad.gif as noriu kad rasytu skaicius isspaudinejau visas knopkes rezultato jokio schmoll.gif .kaip parasyt skaiciusas zinau bet labai jau daug knopkiu spaust reikia.ka man padaryt kad butu kaip ansciau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 05 11, 00:49)
ir vel pridirbau doh.gif ,pas mane loptopas virsui vietoj skaiciu raso lietuviskas raides/ūųšįęč/  verysad.gif as noriu kad rasytu skaicius isspaudinejau visas knopkes rezultato jokio schmoll.gif .kaip parasyt skaiciusas zinau bet labai jau daug knopkiu spaust reikia.ka man padaryt kad butu kaip ansciau ?  g.gif

Ir labai gerai, kad prisidirbai. thumbup.gif Gal lietuviškai išmoksi rašyti. O tai pasižiūri komentarus, kas antras beraštis. biggrin.gif
Atsakyti
Jiegu prižadėsi rašyt lietuviškai,pasakysiu biggrin.gif o šiaip paspausk shift ir alt kartu wink.gif
Atsakyti
o kodel pas mane vis destopas juodas pasidaro? uzsidedu piesineli, po kurio laiko vel destopas juodas. Ka busiu pridirbus.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 11 gegužės 2010 - 15:32
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 05 11, 16:31)
o kodel pas mane vis destopas juodas pasidaro? uzsidedu piesineli, po kurio laiko vel destopas juodas. Ka busiu pridirbus.?

Pasigavai WGA ?
Atsakyti