Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Nicoletta @ 2010 04 28, 21:32)
Gal žinote kas čia per problema, kad pas mane laptopo kameros vaizdas aukštyn kojom apsivertęs?

Duodu 90%, kad čia paprasčiausiai kameros nustatymuose bėda. smile.gif

QUOTE(marselina)
Gal žinot kaip perkelti kai ką iš C disko į kitą? Rašo vis, kad C diskas jau pilnas... Ačiū.

Ar C: diske visiškai vietos nebėra? Išvalykit laikinų failų direktorijas ir ištrinkit nereikalingus failus, kad būtų laisva bent 1GB. Tada galėsit perkelinėt.
Atsakyti
Labukas 4u.gif man iskilo sioks toks klausimelis...tikiuosi galesite padeti..
Tai vat vakar pas mane atsirado kazkoks keistas virusas (trojan horse Fakealert.Rx), kuris atsiranda tada kai atidarau savo antivirusine ( naudoju AVG free 9 ) isoka lentele viena po to ant virsaus kita kad rastas virusas ( trojan horse Fakealert.Rx ) kai paspaudziu pasalinti ta virusa, tai neleidzia jo pasalinti..paspaudus isokusios lenteles ( kampini X , kuris iseina is tos lenteles), po apacia tos lenteles rodo jog kompiuteris dirba normaliai (taip suprantu kad kaip ir nieko blogo jame nera..), bet kai vel isjungus ijungiu antivirusine programa situacija vel kartojasi(su isokancia lentele su trojanu virusu)... tai vat avg internetiny puslapy maciau kad keliems zmonems taip pat iskilo tokia panasi problema ir butent vakar diena...
stai kaip jis atrodo:
user posted image

kitas zmogus susidures su sia problema parase y avg.com laiska ir gavo stai toky atsakyma:
Unfortunately, the previous virus database might have detected thementioned virus on some legitimate applications. We can confirm thatit was a false alarm. We have immediately released a new virus updatethat removes the false positive detection on this file.
Please updateyour AVG and check your files again. If you need to restore deleted files from AVG Virus Vault you can doit this way:- Open AVG user interface.- Choose "Virus Vault" option from the "History" menu.- Locate the file that was incorrectly removed and select it (oneclick).- Click on the "Restore" button. We are sorry for the inconvenience.
So it is indeed an false positive, and to confirm the latest update indeed fixes this issue

Tai vat gal galite padeti man suprasti ar teisingai supratau jog tai paciu AVG klaidingas atnaujinimas ir is tiesu jokio viruso nera? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2010 04 29, 09:25)
Tai vat gal  galite padeti man suprasti ar teisingai supratau jog tai paciu AVG klaidingas atnaujinimas ir is tiesu jokio viruso nera? blush2.gif

Pavyzdinis problemos aprašymas. smile.gif
Taip, AVG prisipažino, kad išleido klaidingą atnaujinimą, todėl reikia dar kartą atnaujinti AVG ir tai turėtų ištaisyti atsiradusią klaidą. Praskanavus kompiuterį nebeturėtų mesti šių pranešimų.
Jei vis tiek meta, tuomet turit virusą. Išvalykit Local settings/temp direktoriją ir su msconfig patikrinkit ar nepasileidžia kokios nežinomos programos.
Atsakyti
gal kas ir man atsakys.
Kazkas pasidare su kompo destopu, jis pastoviai pasidaro juodas. Uzsidedu grazia nuotraukyte, o se tau, po kiek tai laiko, kai kompas pastovi ijungtas, nenaudojamas (uzmiega) vel tas destopas juodas. Kas cia atsitiko?
Atsakyti
laba diena..gal galetu kas nors padeti..kazkaip pasidare sriftas labai didelem raidem..kaip jas sumazinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2010 04 29, 16:41)
laba diena..gal galetu kas nors padeti..kazkaip pasidare sriftas labai didelem raidem..kaip jas sumazinti? blush2.gif

Jei kalba eina apie naršykles, tai bendrai visoms naršyklės galioja:
Ctrl + +/-
Ctrl + pelės ratukas

Firefox:
-Ctrl+0
-View -> Zoom -> Reset

Internet Explorer:
View -> Text size -> Medium
View -> Zoom -> 100%
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 04 30, 07:15)
Jei kalba eina apie naršykles, tai bendrai visoms naršyklės galioja:
Ctrl + +/-
Ctrl + pelės ratukas

Firefox:
-Ctrl+0
-View -> Zoom -> Reset

Internet Explorer:
View -> Text size -> Medium
View -> Zoom -> 100%

aciu..labai pagelbejot 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokia beda,kaskas atsitiko,kad idedu kompakta bet jo neatidaro,rodo kad tuscias.gal zinot?gal kokia programa instaliuot reik?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Atsitiko kažkokia nesąmonė su mano kompu doh.gif o galbūt čia tiekėjai kalti interneto?
O problema tokia. Neįeinu niekur internete į jokį psl. kuriame reik prisijungti blink.gif nei į gmailą, nei į yahoo mailą, nei į vu sistemą ir t.t. Pvz SM ar toks kaip FB buvo padarytą kad prisijungtu automatiškai, tai įeinu, kitur be šansų? Gal kas suprantat kame čia reikalas galėtų būt? g.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš su klausimu. smile.gif

Jeigu pas mane MS Office nėra Access programos, ar galima ją kaip nors instaliuoti? Man sakė, kad tikriausiai instaliuojant nebuvo pažymėta ta programa ir dabar reikia perinstaliuoti visus Office. Bet gal galima kaip nors paprasčiau?
Atsakyti
Ir as i eile su klausimu biggrin.gif

Neveikia man Photoshop CS 4, dabar 7 Windows'ai
Kai buvo XP kuo puikiausiai veike.
Ar galimas daiktas kad su 7 taip ir neveiks?
Atsakyti
sveiki, gal kas skubiai padės ax.gif

atsisiunčiau Frontpage, suinstaliavau, įsijungiu, ogi jis rusiškas unsure.gif
kaip man padaryti, kad viskas būtų anglų kalba?
Atsakyti