Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 13:12)
Sveiki, pas mane keista problema - kompas kliksi  doh.gif  Tas kliksėjimas toks, kaip, pavyzdžiui, paspaudi ant folderio, ir jis atsidaro. Kliksi ne nuolat, va dabar ramu, bet būna, kad groja muzika,klik klik ir vėl nieko.. Po kiek laiko vėl - klik klik klik.. Galvojau, gal koks virusas - skanavau ne kartą - nieko. Su buvimu internete irgi nesusiję, nes klikteli netgi būdamas "log in" režime. Bet tas garsas jau man paranoją įvarė, sėdi ir lauki, kada KLIK KLIK pasigirs.. Gal turite minčių, kas tai galėtų būti?  g.gif

kitas diskas spėju senas jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 18:32)
kitas diskas spėju senas jau wink.gif

Uj ne, laptopui vos pusmetėlis smile.gif Ir daugiau viskas jam gerai berods, nu tik tas garsas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 01 04, 17:23)
Sveiki.
Norėjau paklausti, ar įmanoma perinstaliuoti windowsus neištrinant visų kitų programų kompiuteryje?

galima bet nepraktikuojama nors kaltūrina visaip
idomiua klasumas skambėtu tipo turiu kažkokį tai blizguti kuris man svarbu kad nedingtu
tokie dalykai kai pasileidžia iš pasridžiamo failo perkeliami į archyva arba ieškomi inete ir instaliuojami iš naujo smile.gif dažnai vartotojai naujesne blizgučio versija nesiskundžia nes te būna dar daugiau blizgučių wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 17:34)
Uj ne, laptopui vos pusmetėlis smile.gif Ir daugiau viskas jam gerai berods, nu tik tas garsas  doh.gif

čia darbas nebent nuotoliniu budu ar pažystamam kompiuteristui nes sunkoka teoriskai tai išaiskinti bet jai kažka bandysite aš tam naudoju ( speedfan ) ten parodo daug informacijos apie tai kaip jau sudroštas esamam momentui jūsų kietas diskas ( kompo wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 03 21, 16:58)
Įjungus kompiuterį nėra jokio vaizdo-juoda  unsure.gif  Vakar viskas normaliai veikė,o šiandien  doh.gif

Gal galit patarti ką daryt ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 03 21, 19:05)
Gal galit patarti ką daryt ?  blush2.gif

ar jis bent pypleti
ar pamirxi jo lemputes ar yra kompo užimo garsas tipo aušintuvų darbas ar yra?

reik daugiau detaliu
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 03 21, 16:58)
Įjungus kompiuterį nėra jokio vaizdo-juoda  unsure.gif  Vakar viskas normaliai veikė,o šiandien  doh.gif

sugedo arba kompo vaizdo plokštė arba monitorius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 21 kovo 2010 - 20:48
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 18:40)
čia darbas nebent nuotoliniu budu ar pažystamam kompiuteristui nes sunkoka teoriskai tai išaiskinti bet jai kažka bandysite aš tam naudoju ( speedfan ) ten parodo daug informacijos apie tai kaip jau sudroštas esamam momentui jūsų kietas diskas ( kompo wink.gif )

Dėkui už patarimus, bet aš pagūglinau, ir diagnozavau, kad tikriausiai kietajam diskui viskas gerai - nes kaip suprantu, kai kietasis diskas turi bėdų, kliksėjimas sklinda iš jo paties - ta prasme, kad kompo detalės birzgia. Bet mano atveju, tas nervinantis kliksėjimas sklinda iš kolonėlių, tai jo garsumas reguliuojasi, kai išjungiu garsą nekliksi. O klik tai toks, kaip pvz atidarant kokį folderį. O negali čia būt kas nors su pop-up'ais susiję? g.gif
Atsakyti
Atleiskit jei ne į temą(tada nukreipkit kur ieškoti ats) blush2.gif 4u.gif .Kaip uždėti slaptažodį,kad sūnus neprisijungtų prie kompo g.gif ?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliu @ 2010 03 21, 22:19)
Atleiskit jei ne į temą(tada nukreipkit kur ieškoti ats) blush2.gif  4u.gif .Kaip uždėti slaptažodį,kad sūnus neprisijungtų prie kompo g.gif ?Ačiū  4u.gif

Control panel ---> user accounts ---> ir tada create an account arba change account ir ten susikurti passwordą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 23:34)
Control panel ---> user accounts ---> ir tada create an account arba change account ir ten susikurti passwordą smile.gif

Ačiūūū už tokį greitą atsakymą 4u.gif .Bandysim daryt cool.gif ..........
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 21:12)
Dėkui už patarimus, bet aš pagūglinau, ir diagnozavau, kad tikriausiai kietajam diskui viskas gerai - nes kaip suprantu, kai kietasis diskas turi bėdų, kliksėjimas sklinda iš jo paties - ta prasme, kad kompo detalės birzgia. Bet mano atveju, tas nervinantis kliksėjimas sklinda iš kolonėlių, tai jo garsumas reguliuojasi, kai išjungiu garsą nekliksi. O klik tai toks, kaip pvz atidarant kokį folderį. O negali čia būt kas nors su pop-up'ais susiję?  g.gif

na taip fizinio defekto garsas kolonėlėse nesireguliuoja
gal žaidžiant šita qwesta ir pati rasite tikslu sprendima wink.gif
ant greitu nagaliu primesti kas galėtu būti ciklišas tukdikas
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 21, 14:12)
Sveiki, pas mane keista problema - kompas kliksi  doh.gif  Tas kliksėjimas toks, kaip, pavyzdžiui, paspaudi ant folderio, ir jis atsidaro. Kliksi ne nuolat, va dabar ramu, bet būna, kad groja muzika,klik klik ir vėl nieko.. Po kiek laiko vėl - klik klik klik.. Galvojau, gal koks virusas - skanavau ne kartą - nieko. Su buvimu internete irgi nesusiję, nes klikteli netgi būdamas "log in" režime. Bet tas garsas jau man paranoją įvarė, sėdi ir lauki, kada KLIK KLIK pasigirs.. Gal turite minčių, kas tai galėtų būti?  g.gif

Nemanau, kad kas nors tiksliai pasakys. Greičiausiai koks Windowsų "bug'as". Jei problema tik tame erzinančiame garse, pabandykit jį išjungti.
Atsakyti