Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Eneira7 @ 2010 04 27, 14:13)
Labai labai ačiū  4u.gif

Nera uz ka,kiek zinau tiek pasakau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif
gal kas zinot,kodel i ekrana netelpa visas puslapis doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 04 27, 16:29)
sveikuciai 4u.gif
user posted image

Atsiprašau, bet noriu jūsų paklausti, kaip vadinasi programa, su kurią galima fotografuoti savo kompiuterio ekraną, kas jame darosi ir panašiai ax.gif 4u.gif
Aš tokią turėjau, bet kai instaliavo kompiuterį, jos nebėra, o pavadinimo nebe atsimenu. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 27, 16:03)
Atsiprašau, bet noriu jūsų paklausti, kaip vadinasi programa, su kurią galima fotografuoti savo kompiuterio ekraną, kas jame darosi ir panašiai  ax.gif  4u.gif
Aš tokią turėjau, bet kai instaliavo kompiuterį, jos nebėra, o pavadinimo nebe atsimenu.  4u.gif  blush2.gif

cia nereikia programos,naudoju ctrl+print sysRg mygtukus
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 27, 17:03)
Atsiprašau, bet noriu jūsų paklausti, kaip vadinasi programa, su kurią galima fotografuoti savo kompiuterio ekraną, kas jame darosi ir panašiai  ax.gif  4u.gif
Aš tokią turėjau, bet kai instaliavo kompiuterį, jos nebėra, o pavadinimo nebe atsimenu.  4u.gif  blush2.gif

Tokių programų sukurta nemažai, rekomenduočiau Gadwin PrintScreen. Tik reiktų pakeisti programos nustatymus pagal savo poreikius ir ja naudotis bus labai paprasta.

http://www.snapfiles...rintscreen.html
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 04 27, 15:29)
sveikuciai 4u.gif
user posted image

Paprasčiausiai, jūsų monitortiaus rezoliucija nustatyta labai maža 800x600, todėl netelpa Eneira7 įkeltas paveiksliukas + profilų aprašymas + SM reklama. Pasididinkit rezoliuciją iki maksimalios galimos. Na nebent naudojat netbooką su tokia rezoliucija arba kineskopinį monitorių 15" 10 metų senumo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 04 28, 07:27)
Paprasčiausiai, jūsų monitortiaus rezoliucija nustatyta labai maža 800x600, todėl netelpa Eneira7 įkeltas paveiksliukas + profilų aprašymas + SM reklama. Pasididinkit rezoliuciją iki maksimalios galimos. Na nebent naudojat netbooką su tokia rezoliucija arba kineskopinį monitorių 15" 10 metų senumo. smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
help.gif Gal žinot kaip perkelti kai ką iš C disko į kitą? Rašo vis, kad C diskas jau pilnas... g.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2010 04 28, 12:55)
help.gif  Gal žinot kaip perkelti kai ką iš C disko į kitą? Rašo vis, kad C diskas jau pilnas...  g.gif  Ačiū.

jei turite i D kelkite,D diske susikurkite aplanka ir dekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 04 28, 14:44)
jei turite i D kelkite,D diske susikurkite aplanka ir dekite  4u.gif

Ačiū, tik pas mane kompiuteryje čia turbūt rimtestesnės problemos, nes neleidžia perkelt taip... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote kas čia per problema, kad pas mane laptopo kameros vaizdas aukštyn kojom apsivertęs? Nei fotografuoti neišeina normaliai, nei skypėj šnekėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2010 04 28, 21:32)
Sveikos,
Gal žinote kas čia per problema, kad pas mane laptopo kameros vaizdas aukštyn kojom apsivertęs? Nei fotografuoti neišeina normaliai, nei skypėj šnekėti  verysad.gif

pameginkit skype perinstaliuoti,arba cia su kameryte problemos 4u.gif
Atsakyti