Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(firefox @ 2010 04 25, 03:51)
Na jei kompui KAŽKAS negerai, reikia KAŽKĄ daryti, kad būtų gerai.  doh.gif 
Jo, šitą ir aš kažkur girdėjau. Kažkas kažkodėl kažką valo. unsure.gif

Bet būtent aš čia rašau, nes noriu pasiklausti, KAIP TAI REIKIA ATLIKTI 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 08:30)
Bet būtent aš čia rašau, nes noriu pasiklausti, KAIP TAI REIKIA ATLIKTI 4u.gif  doh.gif

Ne visuomet pačiam pavyksta TAI ATLIKTI - tenka ir į kompiuterių meistrus kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 07:30)
Bet būtent aš čia rašau, nes noriu pasiklausti, KAIP TAI REIKIA ATLIKTI 4u.gif  doh.gif

Turint tiek informacijos patarti nieko neimanoma, geriau kviesti nusimanantį žmogų. O valymas nevienodas būna, kartais užtenka šiukšles pravalyti, o būna kad perinstaliuoti greičiau negu viską sutvarkyti. Antivirusinės pranešimai irgi būna skirtingi, nebūtinai vien virusai sugaudomi.
Atsakyti
Sveiki!Mano kompiuteris pakimba,kai kuriu programu neatidaro verysad.gif Va pvz.bandau nuotrauku aplankala atidaryt,o jis neatsidaro.Ar galima kazka paciai susitvarkyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 23, 16:02)
jau supratau čia trūksta virtualios atminties  blink.gif  o kodėl trūksta? kaip padaryt kad netrūktu ?

Ant My Computer dešinį pelės klavišą -> Properties -> Advanced -> Performance Settings -> Advanced -> Change
Dabar greičiausiai bus nustatyta Custom size, kuris karts nuo karto pasidaro nepakankamas, padidinkit max ribą (~50%) arba pasirinkit System managed size ir paspauskit Set. Perkraukit kompiuterį.

QUOTE(Donata444)
Sveiki!Mano kompiuteris pakimba,kai kuriu programu neatidaro verysad.gif  Va pvz.bandau nuotrauku aplankala atidaryt,o jis neatsidaro.Ar galima kazka paciai susitvarkyti? blush2.gif

Jei aprašytumėt problemą detaliau, gal kas nors greičiau padėtų. Su tiek informacijos daugiau klausimų kyla nei atsakymų.
Atsakyti
sveiki, svekos ir t. t. labai reikia pagalbos. Kažkodel mano kompiuteris daro nesąmones. Jis man nenori įrašyti diskų. Programa įrašymo nero 7. šiaip tai nelabai nusimanau, bet gal pats kompas kaltas. Padėki, prašau. :4u:geriau per a.ž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytyja: 26 balandžio 2010 - 18:19
Labai reikia pagalbos. Noriu rašyti tekstą, bet mažylis kažkokį mygtuką nuspaudė, ir dabar kiekvienos eilutės pabaigoje tokie "kirvukai" atsirado, o žodžiai vienas nuo kito taškiukais atskiriami. Ką daryti. Turiu darbą rytdienai atsispausdinti.. verysad.gif Mano angliškas meniu.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 04 26, 19:42)
Labai reikia pagalbos. Noriu rašyti tekstą, bet mažylis kažkokį mygtuką nuspaudė, ir dabar kiekvienos eilutės pabaigoje tokie "kirvukai" atsirado, o žodžiai vienas nuo kito taškiukais atskiriami. Ką daryti. Turiu darbą rytdienai atsispausdinti.. verysad.gif  Mano angliškas meniu.

Nu cia tai ir as galiu padet.. biggrin.gif Gali rasyt ir su tais zenklais, kai atspausdinsi ju nesipamtys. "kirvukas" reiskia,kad nauja eilute pradejai, "taskiukas" reiskia tarpa. bigsmile.gif Virsuj irankiu juostelej yra toks pat "kirvuko" zenklas, ji nuspausk ir dings. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Nesuprantu kas pasidarė su mano kompu. Tiksliai Google Chromu. Prieš kelias dienas forumo žinutes pradėjo kažkaip keistai rodyt. Pirmą postą rodo normaliai, o visas kitas sutrumpintas. Nesuprantu kodėl čia taip. Gal kas žino ką daryti, kad žinutes normaliai rodytų?

user posted image

Atsakyti
Na aš labai norėčiau padėkoti šios temos nariams, kurie man rašė asmenines žinutes, ir davė nuorodų , kur galima atsisiųsti man reikiamas programas mirksiukas.gif sunglasses2.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneira7 @ 2010 04 26, 19:23)
Sveiki. Nesuprantu kas pasidarė su mano kompu. Tiksliai Google Chromu. Prieš kelias dienas forumo žinutes pradėjo kažkaip keistai rodyt. Pirmą postą rodo normaliai, o visas kitas sutrumpintas. Nesuprantu kodėl čia taip. Gal kas žino ką daryti, kad žinutes normaliai rodytų?

user posted image

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=132669
Va cia pasiskaityk rasi atsakyma kaip susitvarkyt,tai forumo nustatymai,ir man taip buvo,kazka nuspaudei. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2010 04 27, 08:20)
Va cia pasiskaityk rasi atsakyma kaip susitvarkyt,tai forumo nustatymai,ir man taip buvo,kazka nuspaudei. mirksiukas.gif

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti