Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(ugne/// @ 2010 04 21, 22:00)
as  nelabai suprantu gal galima paprasciau  doh.gif aciu

Aš manau, kad niekas tiesiog nesuprato jūsų problemos. Jei jau norite, kad kažkas gaištų savo brangų laiką ir stengtųsi bandydami padėti jums išspręsti jūsų problemas, tai pirmiausia jūs pati kiek daugiau pasistenkite ir aprašykite savo problemą aiškiai, konkrečiai ir rišliai.

Anekdotas į temą:
Užrašas video nuomoje: To filmo, kuriame vaidina tas bičas, mes neturime!
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 04 21, 22:59)
Anekdotas į temą:
Užrašas video nuomoje: To filmo, kuriame vaidina tas bičas, mes neturime!

Manau tiktų kaip šios temos "moto". biggrin.gif
Atsakyti
pas mane broblema tokia;
is CD negaliu irasyti i kompiuteri ir is kompiuterio negaliu i CD tarkim nuotraukas irasyti.ir talpa tikrinau,net pora foto neisiraso.
spaudziu "Write to cd",ir nieko.
zinau kad NERO programa gera,kur ja galima gauti?
kas gali pagebet,galima ir i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga99: 22 balandžio 2010 - 14:18
aciu bandziusiems padeti 4u.gif viska sutvarkiau
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2010 04 22, 14:17)
pas mane broblema tokia;
is CD negaliu irasyti i kompiuteri ir is kompiuterio negaliu i CD tarkim nuotraukas irasyti.ir talpa tikrinau,net pora foto neisiraso.
spaudziu "Write to cd",ir nieko.
zinau kad NERO programa gera,kur ja galima gauti?
kas gali pagebet,galima ir i az  smile.gif

Jei norit nero, tai rekomenduočiau Nero 8 Micro, išmestas visas nereikalingas brūdas, palikta tik burning rom ir express, nereikia jokių serial numberių ar aktyvacijų. O užima tikrai nedaug - 11 MB.
http://www.failai.lt...0_Micro.rar.htm
Atsakyti
sveiki , jau antra karta meta man kažkokia neaiškia lentelė , kas galėtu pakomentuot ką ji reiškia ir ką daryt? kokiais atvejais meta tokiu pranėšimus ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 23 balandžio 2010 - 15:38
jau supratau čia trūksta virtualios atminties blink.gif o kodėl trūksta? kaip padaryt kad netrūktu ?
Atsakyti
Na man kaip ir nėra problemos kompiuteriui, bet nežinau kur klausti 4u.gif
Gal žinot kaip padaryti, kad lotynų raidės sutaptų su kirilica? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 04 24, 09:57)
Na man kaip ir nėra problemos kompiuteriui, bet nežinau kur klausti  4u.gif
Gal žinot kaip padaryti, kad lotynų raidės sutaptų su kirilica?  g.gif

Visiško sutapimo nebus. Pasieškok googlėje cyrillic phonetic ir pasirink kas tinkamiau
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2010 04 24, 11:49)
Visiško sutapimo nebus. Pasieškok googlėje cyrillic phonetic ir pasirink kas tinkamiau

Ačiū 4u.gif Dabar tikrai geriau.
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif 4u.gif
Nusprendžiau rašyti čia ir prašyti PAGALBOS 4u.gif Taigi, esu visai žalia kompiuterijoje, tiksliau kompiuterio priežiūroje. blush2.gif IR pati jau pastebėjau, kad su juo kažkas negerai, antivirusinė rodo, kad yra 5 pavojingi failai. O kita vos ne šimtus kartu sudėjus rodo... doh.gif Mano antivirusinė Avira ir a-squared Free.
Gal galite patarti ką reikia daryti, kad jis nesugestų blush2.gif doh.gif verysad.gif Manau neužtenka vien paskenuoti su Avira? ax.gif doh.gif
Papildyta:
Teko girdėti, kad kietuosius "kažkokius" diskus valo blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 01:43)
Labas vakaras  mirksiukas.gif  4u.gif
Nusprendžiau rašyti čia  ir prašyti PAGALBOS  4u.gif  Taigi, esu visai žalia kompiuterijoje, tiksliau kompiuterio priežiūroje.  blush2.gif  IR pati jau pastebėjau, kad su juo kažkas negerai, antivirusinė rodo, kad yra 5 pavojingi failai. O kita vos ne šimtus kartu sudėjus rodo...  doh.gif  Mano antivirusinė Avira ir a-squared Free.
Gal galite patarti ką reikia daryti, kad jis nesugestų  blush2.gif  doh.gif  verysad.gif  Manau neužtenka vien paskenuoti su Avira?  ax.gif  doh.gif

Na jei kompui KAŽKAS negerai, reikia KAŽKĄ daryti, kad būtų gerai. doh.gif

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 25, 01:43)
Papildyta:
Teko girdėti, kad kietuosius "kažkokius" diskus valo  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jo, šitą ir aš kažkur girdėjau. Kažkas kažkodėl kažką valo. unsure.gif
Atsakyti