Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Blanchet @ 2010 04 18, 22:40)
kaip padaryti kad isijungus bet koki internetini puslapi rodytu apacioje esancia start juosta ( ijungus destopa starto juosta yra) ?

jau radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 04 17, 12:38)
Sveiki,

Isvaziavau i uzsieni su savo nauju Asus Eee PC 1201. Man jis labiausiai reikalingas narsyti internete. Taciau pastebejau, kad gana letokai dirba, nu pvz. kad ir kokiame facebooke nori parasyti, o zodis pasiraso tik po keliu sekundziu. Kame cia problema? Ar kompiuteryje, ar interneto rysyje? Siaip esu prisjujungusi prie laidinio universiteto internetinio rysio, kuris turetu buti kaip ir neblogas  g.gif
Kaip patikrinti, kame problema? Pvz. noreciau gal ir kokia TV laida paziureti, bet vaizda stabdo, trukcioja  g.gif
Buvau pabandziusi su tam tikromis programonis patikrinti, tai raso, kad yra daug error'u, bet kaip jas fix'ïnti?
Padekite prasau, nes as tai esu zalia tuose reikaluose  blush2.gif O tie trukdziai truputi nervinti pradeda  unsure.gif
Ir puslapiai galetu greiciau vartytis, o gal as per daug noriu is to savo laptopiuko ? blush2.gif

Patikrinkit ar neapribotas kompiuterio greitis su energijos taupymo programa. Nežinau tiksliai kaip and EeePC, bet ant Samsungo Power Management vadinasi (prie laikrodžio). Dar gali būti ir papildomos programos pvz. BatteryBar ir pan.
Greičiausiai dabar bus nustatytas Save Battery režimas, kuris apriboja procesoriaus darbinį dažnį, nustačius ant Normal arba Max Power turėtų susitvarkyti.
Atsakyti
Labukas,gal kas galit padeti? ax.gif labai reikia windows 7 rakto,kazin ar imanoma gauti? pries men.instaliavo ir dingo tas meistriukas,o dabar lentutes kas valanda islenda g.gif baigia nervus sugadinti doh.gif
Atsakyti
Parsisiųskit iš kur nors "windows 7 loader".
Atsakyti
Sveiki, kaip surasti tokią bėdą doh.gif ,
Mano PC pastoviai užsipildo C disko atmintis ir pradeda mėtyt lentelę, jog reik pratrinti senus failus, pratrinu vietos ne kažin kiek padaugėja, po kelių dienų vėl tas pats pradeda darytis...
Bet jei nieko į jį nekraunu - nes tam naudoju D diską, tai kodėl taip yra?
Ir kaip protingai prasivalyti jį ...? unsure.gif

Reinstalint neturiu jokio noro unsure.gif ar įmano kažkaip be to susitvarkyt - iš anksto dėkui tam, kas patars 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 19 balandžio 2010 - 12:57
Jau buvo aptarta čia anksčiau.
Pasižiūrėkit kas daugiausiai užima vietos C: diske ir tada parašykit čia, žiūrėsim ar virusas ar antivirusas. smile.gif

Kas daugiausiai užima vietos diske galima patikrinti primityviai einant per katalogus ir žiūrint jų Properties, arba naudojant papildomas programas kaip pvz.: Scanner
Atsakyti
Praskanavau, štai rezultatas:

Visa PC atmintis: http://clip2net.com/page/m0/5349617
C diskas: http://clip2net.com/page/m0/5349644

bet nesuprantu vistiek kaip man čia ieškotis kur šuo pakastas... ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 04 19, 14:42)
Parsisiųskit iš kur nors "windows 7 loader".

atsisiunciau,bet jokio skirtumo,gal netaip ka darau.... verysad.gif vistiek meta lentute ir reikalauja kodo,isbandziau visus kiek radau internete,bet netiko nei vienas verysad.gif vargas tikras cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 04 19, 15:54)
atsisiunciau,bet jokio skirtumo,gal netaip ka darau.... verysad.gif  vistiek meta lentute ir reikalauja kodo,isbandziau visus kiek radau internete,bet netiko nei vienas  verysad.gif  vargas tikras  cray.gif

parsisiuskite Windows Activator v4 9 7 - kiek žinau iš atsiliepimų, tai žmonėms tikrai padėjo.
Atsakyti
padekit su kompu nelabai moku naudotis blush2.gif .kaska padariau ir istryniau juosta nuo kurios viska kopijavau.dabar jos nera.cia tiek visko nieko nesuprantu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
na spausk CTRL+Z arba UNDO/Back pasirink meniu juostoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMama: 21 balandžio 2010 - 15:06
as nelabai suprantu gal galima paprasciau doh.gif aciu
Atsakyti