Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 04 06, 13:16)
Na va kai rasai ir poto uzdedi srifta pvz. FONT=monotype corsiva  /FONT ,dabar neberaso (aisku dar skliaustai turi but,bet nedejau kad zinotumet apie ka as)

Nėra tų jūsų gražių fontų XP ir tiek žinių.

Susiraskite ir atsisiųskite iš kur nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 06 balandžio 2010 - 13:46
Nemoku unsure.gif
Atsakyti
sveiki,turiu ir as problemele,pries kompo periistaliavima prisijungdavau pc prie teliko ir ziuredavau filmus,dabar kazkaip nebesigauna...einu per properties-setings-tada atsistoju su pele ant antro monitoriaus ir pazymiu extend my Windows desktop onto this monitor....Ir nieks nebepersijungia.Gal patarsite ka daryti?
Atsakyti
sveiki!

Gal kas zinosit kodel ar ka patart galesit.. 4u.gif
Pasibaige mano antivirusines galiojimo laikas (avast) ir kai siunciuos papildyma man neatsisiuncia, raso, kad siuntimas neivyko ir tiek ziniu. Po to bandziau is ju puslapio atsisiust nauja antivirusa. Kai ji paleidziu atidarinet, paraso, kad failo negali atidaryt ir viskas.. schmoll.gif
Atsakyti
atsisiunciau zurnalus djvu failu.kaip pakeist i paprastesni varianta,kad atidarytu be programu(man reikia atprintuoti,o i svetima kompa programu neprisisusi g.gif )
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 04 05, 21:41)
Greičiausiai per daug nuėmėte. Pažiūrėkit ar prie SynTPEnh ji uždėta.

varnele vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 04 09, 20:05)
atsisiunciau zurnalus djvu failu.kaip pakeist i paprastesni varianta,kad atidarytu be programu(man reikia atprintuoti,o i svetima kompa programu neprisisusi g.gif )

http://www.djvu-to-pdf.com/
Atsakyti
Pakonsultuokit mane, kas galit verysad.gif labai buciau dekinga...

Monitorius pradejo mirkseti, o dabar rodo viska "ruzava" spalva. Lyg kokia spalvotu permatomu plastiku butu padengta, visos spalvos pasikeite doh.gif Kartais ruzavumas prasvieseja, o paskui vel patamseja (sunku net skaityt). Tiesa, tas spalvu kitimas vyksta, kai kompas labiau "burgzt" pradeda. Kas cia jam? Monitorius genda ar kompiuteris? Nieko prie kompo nelindau, nieko neperstatinejau. Gal kam taip buvo? Dar imanoma pataisyti ar jau nauja reikes prikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 11 balandžio 2010 - 19:10
QUOTE(Leksa @ 2010 04 11, 18:45)
Pakonsultuokit mane, kas galit  verysad.gif labai buciau dekinga...

Monitorius pradejo mirkseti, o dabar rodo viska "ruzava" spalva. Lyg kokia spalvotu permatomu plastiku butu padengta, visos spalvos pasikeite  doh.gif Kartais ruzavumas prasvieseja, o paskui vel patamseja (sunku net skaityt). Tiesa, tas spalvu kitimas vyksta, kai kompas labiau "burgzt" pradeda. Kas cia jam? Monitorius genda ar kompiuteris? Nieko prie kompo nelindau, nieko neperstatinejau. Gal kam taip buvo? Dar imanoma pataisyti ar jau nauja reikes prikti?

Panasu, kad vaizdo plokstei paskutinioji.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 11, 18:45)
Pakonsultuokit mane, kas galit  verysad.gif labai buciau dekinga...

Monitorius pradejo mirkseti, o dabar rodo viska "ruzava" spalva. Lyg kokia spalvotu permatomu plastiku butu padengta, visos spalvos pasikeite  doh.gif Kartais ruzavumas prasvieseja, o paskui vel patamseja (sunku net skaityt). Tiesa, tas spalvu kitimas vyksta, kai kompas labiau "burgzt" pradeda. Kas cia jam? Monitorius genda ar kompiuteris? Nieko prie kompo nelindau, nieko neperstatinejau. Gal kam taip buvo? Dar imanoma pataisyti ar jau nauja reikes prikti?

Dar galit pabandyti laidą paklibint, ištraukt ir vėl įkišt, kuris iš kompiuterio į monitorių eina.
Atsakyti
[quote=Leksa,2010 04 11, 19:45]
Pakonsultuokit mane, kas galit verysad.gif labai buciau dekinga...

Monitorius pradejo mirkseti, o dabar rodo viska "ruzava" spalva. Lyg kokia spalvotu permatomu plastiku butu padengta, visos spalvos pasikeite doh.gif Kartais ruzavumas prasvieseja, o paskui vel patamseja (sunku net skaityt). Tiesa, tas spalvu kitimas vyksta, kai kompas labiau "burgzt" pradeda. Kas cia jam? Monitorius genda ar kompiuteris? Nieko prie kompo nelindau, nieko neperstatinejau. Gal kam taip buvo? Dar imanoma pataisyti ar jau nauja reikes prikti?
[/quote
Nebutinai paskutinioji... turejau toki bajeri, po itampos suolio. Tiesa teko pas meistrus vesti, patvarke.
Atsakyti
QUOTE(rasyliuxe @ 2010 04 06, 18:58)
sveiki,turiu ir as problemele,pries kompo periistaliavima prisijungdavau pc prie teliko ir ziuredavau filmus,dabar kazkaip nebesigauna...einu per properties-setings-tada atsistoju su pele ant antro monitoriaus ir pazymiu extend my Windows desktop onto this monitor....Ir nieks nebepersijungia.Gal patarsite ka daryti?

gal kas esate susidure,gal galetumet padeti?
Atsakyti