Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(Blanchet @ 2010 04 01, 12:38)
Gal kas zino kaip ijungti wireless wistoj laptopui? Anksciau veike db kazkas pagedo...
stai ka as isbandziau: spaudziau toki mygtuka kuris yra ant kompo- neveikia, veikia tik bluetooth.
Tada Contol panel/ windows mobility center/ kombinacija Fn ir F2- taip pat neveikia 
kokiu dar pasiulymu turit?

Control Panel\Network Connections
Atsidarius Wireless Network Connection ar suranda bevielius tinklus?

QUOTE(Egidija747 @ 2010 04 03, 09:03)
Noriu pagalbos, suinstaliavau programa, sukuriau licenzija, viskas veikia. Ta diena bent 7 kartus perkroviau kompjuteri viskas gerai veike. O vat jau kita diena meta lentele kad licenzijos reikia. Tokia pat programa stacionariam kompe veikia jau 3 menesius viskas puiku, o va nesiojamam kompe kokie bajeriai darosi. Patarkit, padekit prasau. ACIU

Būtų naudinga sužinoti, kokia programa. Galbūt programoj nustatyta programinės įrangos atnaujinimas, tad ir pariša, kad licenzija bloga.

QUOTE(Abatija @ 2010 04 03, 14:21)
gal kas naudoja itunes ir susidūrė sp problema, kad neina parsisiųst muzikos? man meta tik perklausyt, o parsisiųst neina  rolleyes.gif  tiesa, iš kai kurių puslapių eina, bet iš tokių kaip failai.lt, mondayjazz ir kt. neina  4u.gif
va tokį

Jeigu nereikia dažnai siųstis melodijas, tai galima nukopijuoti nuorodą, tada spausti Ctrl+J ir į "spartusis parsiuntimas" laukelį įterpti nuorodą, spausti Enter ir parsiųs į pagal nutylėjimą nustatytą katalogą, apačioj nurodo, kur parsiunčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minep: 03 balandžio 2010 - 23:26
Turiu problema 4u.gif
Siunciantis didesniu failus (pvz filma) per torrent programas laaabai jau letai siuncia , max 25kb/s. Pratestavau interneto greiti ,ir stai ka gavau:
Download Speed: 2677 kbps (334.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 328 kbps (41 KB/sec transfer rate)
Dar raso,kad 800mb turetu atsiusti per 40 minuciu. Bet nieko panasaus ,tokio dydzio torrentus siuncia visa diena.. g.gif Suprantu,kartais gali nebuti 'seederiu' ar kokios problemos,bet siunciu daznai o greitis nekinta.Idomiausia kad nakti kazkas 'atsigauna' ir parsiuncia net kelis filmus. Kas tai galetu buti? blush2.gif
Atsakyti
Nežiūrėk į tuos skaičiukus. Kaip siunčia, tai ir siųs. Nori greičiau - įsigyk kitą planą. Naktimis atsigauna, kadangi sumažėja apkrova.
Atsakyti
Hmm aisku.. smile.gif Gaila tada ax.gif
Atsakyti
papildysiu atsakymą:

Darant speedtest (interneto greičio matavimą) rezultatas rodomas kbps, o siunčiantis pvz su utorrent programa rodomas KBps greitis.

8 kbps = 1KB/s

Padalinkite interneto greičio matavimo rezultatą iš 8 ir žinosite realų greitį smile.gif

pvz mano greitis

user posted image, o tikras yra apie 10 MB download ir apie 3 MB upload.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 05 balandžio 2010 - 17:31
Neveikia Laptope tas daiktas per kuri vedziojama pirstu. Nereaguoja. Kaip ji prikelt is numirusiuju g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 04 05, 20:00)
Neveikia Laptope tas daiktas per kuri vedziojama pirstu. Nereaguoja. Kaip ji prikelt is numirusiuju  g.gif

Aciu  4u.gif

Ar čia ne jūs varneles startup'e nuiminėjot? smile.gif
Atsakyti
Laba,bandysiu paaiskint,nes jau mane veikia mad.gif

perdare is Vistos y xp dabar neberaso man graziu sriftu g.gif kodel kas cia netaip g.gif

ACIU kas teigsis atsakyt
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 04 05, 20:44)
Ar čia ne jūs varneles startup'e nuiminėjot? smile.gif

as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 04 05, 21:34)

Greičiausiai per daug nuėmėte. Pažiūrėkit ar prie SynTPEnh ji uždėta.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 04 05, 19:49)
Laba,bandysiu paaiskint,nes jau mane veikia mad.gif

perdare is Vistos y xp dabar neberaso man graziu sriftu g.gif kodel kas cia netaip g.gif

ACIU kas teigsis atsakyt

Koks tas gražus šriftas?

Ar turit galvoj, kad tekstas monitoriuje yra "išsiliejęs"?
Atsakyti
Na va kai rasai ir poto uzdedi srifta pvz. FONT=monotype corsiva /FONT ,dabar neberaso (aisku dar skliaustai turi but,bet nedejau kad zinotumet apie ka as)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 06 balandžio 2010 - 13:17