Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

verysad.gif verysad.gif
QUOTE(bolsiaka @ 2010 03 29, 19:38)
turiu ir aš problemėlę- pats savaime išsijungia kompas. Kompas stacionarus, instaliuota XP, virusų kaip ir nerasta. Pabandžiau paknisti, ko jis čia taip, tai per administration tools radau vat tokį pranešimą:

Detection of product '{901F0409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}', feature 'HyphenationFiles_1063', component '{0ED03833-9312-4A7C-A9BB-6FA1D76B8757}' failed.  The resource 'C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF\MSHY3LT.LEX' does not exist.

išeitų windows jau reik perinstalint ar klystu? g.gif

Pas mane irgi be jokio perspejimo issijungia kompas verysad.gif . Jokios lenteles net neismeta. Ir po issijungimo juodas ekranas (visiskai mires). Tada reikia isjungti ir ijungti is razetes, kitaip - iprastai - neisijungia netgi doh.gif . Dazniausia tai buna kai sedziu Fasebooko zaidimukuose ax.gif .
Ar gali buti kad enternet explorer per senas neatnaujintas visai? Pas mane windowsai nelegalus, del to bijojau atnaujinti exploreri... Ar tai turi prasmes??? O gal atnaujinti?
Please help unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2010 03 30, 09:30)
verysad.gif  verysad.gif

Pas mane irgi be jokio perspejimo issijungia kompas  verysad.gif . Jokios lenteles net neismeta. Ir po issijungimo juodas ekranas (visiskai mires). Tada reikia isjungti ir ijungti is razetes, kitaip - iprastai - neisijungia netgi  doh.gif . Dazniausia tai buna kai sedziu Fasebooko zaidimukuose  ax.gif .
Ar gali buti kad enternet explorer per senas neatnaujintas visai? Pas mane windowsai nelegalus, del to bijojau atnaujinti exploreri... Ar tai turi prasmes??? O gal atnaujinti?
Please help  unsure.gif

Ar supypsi prieš išsijungdamas? Jei taip - tuomet perkaista procesorius ir kompiuteris išjungiamas priverstiniu būdu. Reiktų su papildomom programėlėm patikrinti kaip kinta temperatūra žaidžiant tuos žaidimukus.

Exploreris čia greičiausiai niekuo dėtas. O jei nerimaujate, kad jis senos versijos - parsisiųskit Firefox naršyklę. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 03 30, 09:24)

Sunku kažką konkrečiai pasakyti. Panašu, kad turite kažkokią programą, kuri nulūžta.
O ką reiškia kompiuteris savaime išsijunginėja? Iš karto persikrauna, ar atsiranda mėlynas ekranas prieš persikraunant?
Jei norit, kad kompiuteris automatiškai nepersikrautų, paspauskit ant My Computer dešinį pelės klavišą -> Properties -> Advanced -> prie "Startup and Recovery" mygtukas Settings, nuimkit varnelę nuo "Automatically Restart", nieko daugiau nekeiskit ir paspauskit OK. Tokiu būtu kompiuteris prieš persikraudamas išmes kažkokią papildomą informaciją apie klaidą. Geriausiai, kad nufotografuotumėt ir įdėtumėt čia, gal bus aiškiau.

ogi jis tiesiog išsijungia be perspėjimo, tarsi elektra būtų dingusi ir viskas, pats nepersikrauna, jokių pranešimų nerodo, po to tiesiog įjungi ir toliau sau veikia lyg niekur nieko..
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2010 03 30, 11:10)
ogi jis tiesiog išsijungia be perspėjimo, tarsi elektra būtų dingusi ir viskas,  pats nepersikrauna, jokių pranešimų nerodo, po to tiesiog įjungi ir toliau sau veikia lyg niekur nieko..

...o PC stacionarus ar laptopas, nes man taip buvo, kai laptopo motininė plokštė "duso". Kompui tad sukako apie 2 metus, tuo ir baigė savo gyvavymą, vargšiukas,-teko keist...
Meistrai sakė, kad ta HP Pavilion nevykusi serija buvo, tipo, nuramino- atidirbo 2 metus ir amen.
P.S. tiesa, dar pažiūrėkit ar shutdown laikmatis nenustatytas automatniam išsijungimui po kažkatro laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 30 kovo 2010 - 11:26
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 30, 12:18)
...o PC stacionarus ar laptopas, nes man taip buvo, kai laptopo motininė plokštė "duso". Kompui tad sukako apie 2 metus, tuo ir baigė savo gyvavymą, vargšiukas,-teko keist...
Meistrai sakė, kad ta HP Pavilion nevykusi serija buvo, tipo, nuramino- atidirbo 2 metus ir amen.

stacionarus, kažkada kambariokės kompas išsijungdavo, bet pats persikraudavo, jam motininė plokštė parėjo, krūvos pranešimų eidavo ir pypsėdavo, o pas mane nieko panašaus nėr, jokių garsų, nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2010 03 30, 11:26)
stacionarus, kažkada kambariokės kompas išsijungdavo, bet pats persikraudavo, jam  motininė plokštė parėjo, krūvos pranešimų eidavo ir pypsėdavo, o pas mane nieko panašaus nėr, jokių garsų, nieko g.gif

P.S. tiesa, dar pažiūrėkit ar shutdown laikmatis nenustatytas automatniam išsijungimui po kažkatro laiko...- gal netyčia nustatytas laikmatis?
Papildyta:
Gal pabandykit Win atnaujinti (recovery), kaži kol nuskaitinės diską, ar neišsijungs? g.gif, nes panašu ar į motinos streiką pagal aprašymą, ar kažkas programiniu būdu shutdownina PC g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 30 kovo 2010 - 11:55
o kaip atsinaujinti ta media playeri? nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte-myte @ 2010 03 30, 12:55)
o kaip atsinaujinti ta media playeri? nemoku doh.gif

jei ne tas Windowsinis- tai k-lite codecs pack turi savyje klasikinę versiją.Man tai žyyymiai geresnis playeris, nei Win 11 ir t.t....tas Classic thumbup.gif Taigi, viskas guli pakete čia. Pasirinkit kodekų versiją-ir pirmyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 30 kovo 2010 - 13:03
laba,

atsiprasau, kad gal as cia su savo klausymais ne i tema, bet labai labai reikia blush2.gif

o reikalas toks:

darbe stovi du kompai (skirtinguose kabinetuose) ir vienas spasdintuvas Samsung SCX 4100. vienas stacionarus kitas laptopas. interneto rysis laptope yra tik tuomet kai ijungtas stacionarus kompas.
printeris pajungtas prie stacionaraus kompo tiesiogiai (per laida).
klausymas: kokie turetu buti nustatymai printerio lentelese kompiuteriuose, kad antrasis - laptopas galetu draugauti su printeriu. kol kas niekaip nepavyksta (nors kazkada draugavo).

aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 30, 14:25)
laba,

atsiprasau, kad gal as cia su savo klausymais ne i tema, bet labai labai reikia  blush2.gif

o reikalas toks:

darbe stovi du kompai (skirtinguose kabinetuose) ir vienas spasdintuvas Samsung SCX 4100. vienas stacionarus kitas laptopas. interneto rysis laptope yra tik tuomet kai ijungtas stacionarus kompas.
printeris pajungtas prie stacionaraus kompo tiesiogiai (per laida).
klausymas: kokie turetu buti nustatymai printerio lentelese kompiuteriuose, kad antrasis - laptopas galetu draugauti su printeriu. kol kas niekaip nepavyksta (nors kazkada draugavo).

aciu  4u.gif

na, kam paprastas (o kam ne blush2.gif ), šarinimo įjungimas- tik tiek smile.gif Reik per control panel> printers...(ir pan.)...atsistoti ant printerio ir padaryt jį "šarintoju". Bet čia tam kompe,kur USB laidu sujungtas. Visuose kituose PC bus reikalingasi to spausdituvo driveriai (na, čia ne problema).
Jei nelabai aisku apie ką čia aš- tuoj matyt mūsų berniukai (komputeristai ) išaiškins (sudelios schemą po gabaliuką). Tikrai- tai nesudėtinga procedūra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 30 kovo 2010 - 15:50
Aš tikriausiai ne į temą, bet labai labai reikia ax.gif
Worde nėra teksto redaktoriaus lietuvių kalba (Spelling and gramar), ir žaliai klaidų nevingiuoja, kaip būtų galima įsivest lietuvių kalbą? Ir galbūt žinote, ar yra tokia programa, kuri ištaisytų skyrybą? Ar per dideli norai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 30, 16:37)
na, kam paprastas (o kam ne blush2.gif ), šarinimo įjungimas- tik tiek smile.gif Reik per control panel> printers...(ir pan.)...atsistoti ant printerio ir padaryt jį "šarintoju". Bet čia tam kompe,kur USB laidu sujungtas. Visuose kituose PC bus reikalingasi to spausdituvo driveriai (na, čia ne problema).
Jei nelabai aisku apie ką čia aš- tuoj matyt mūsų berniukai (komputeristai ) išaiškins (sudelios schemą po gabaliuką). Tikrai- tai nesudėtinga procedūra tongue.gif

labai acu. 4u.gif
sarinimas ijungtas. dreiveriai suinstaliuoti. draugauti vis vien nenori g.gif
Atsakyti