pabandziau isidet liniuote,bet kazkodel bloga pradini svori rodo mano svoris 65
Papildyta:
atrodo pavyko istaisyt
Renata N. - o koks tavo ugis? nes ir taip nedaug sveri
QUOTE(nesusipratele @ 2010 01 26, 12:39)
Renata N. - o koks tavo ugis? nes ir taip nedaug sveri
160cm bet po paskutinio gimdymo liko 5kg ir dar noretusi kokius 5 numest tai butu mergautinis svoris
bet ir tu panasaus ugio ir svorio
QUOTE(Renata N. @ 2010 01 26, 14:13)
160cm bet po paskutinio gimdymo liko 5kg ir dar noretusi kokius 5 numest tai butu mergautinis svoris
aha, as irgi noreciau dar bent iki 60 kg numest
mergaites, numestu kilogramu niekada nebuna per daug bent jau man. Kaip sakoma, kart pabandes negali sustot
O as tai bijau rytoj svertis, nes kazkodel atrodo, kad nei gramas nenukrito , nors ir valgau paskutini karta 16 val. po to i darba iseinu ir net nebenoriu, tik arbatos atsigeriu dar ir sportuoju kasdien (net tiek , kiek cia kazkas rase 2-3 val. ), bet vistiek , kad ir po pusvalandi, kai seniau visiskai nesportavau.Bijau, kad pamacius, kad nenumeciau, mano ryztas isgaruos per minute.
QUOTE(veba @ 2010 01 28, 11:38)
O as tai bijau rytoj svertis, nes kazkodel atrodo, kad nei gramas nenukrito , nors ir valgau paskutini karta 16 val. po to i darba iseinu ir net nebenoriu, tik arbatos atsigeriu dar ir sportuoju kasdien (net tiek , kiek cia kazkas rase 2-3 val. ), bet vistiek , kad ir po pusvalandi, kai seniau visiskai nesportavau.Bijau, kad pamacius, kad nenumeciau, mano ryztas isgaruos per minute.
tai tu nepergyvenk, jei ir nenukris, nes gali buti kad is lasinuku darosi raumenukai nuo sporto, o jie gi sunkesni yra, svarbu kad pati matai kaip daileja kunas tik nepasiduok
as tai siandien nusidejau cipsu prisivalgiau bet uztat i kelnes tilpau,kur nesiojau pries gimdyma tik lasiaku pilvas kabo vis sioka tikia paguoda o svoris paskutiniu metu nekrenta,kazkaip sustojo vietoj
na va... pagaliau penktadienis. reikia prisiduot siek tiek numeciau, o tai dar didesnis stimulas lekt i sporto kluba ir is sirdies padirbeti .
Papildyta:
kazkur pradingo mano liniuote
Papildyta:
Sveikutes, as irgi truputeli numeciau 500gr., dabar lygiai 63 kg.
Papildyta:
Kiek numetei? dabar sveriam vienodai.
Papildyta:
QUOTE(Tiagra @ 2010 01 29, 11:42)
siek tiek numeciau, o tai dar didesnis stimulas lekt i sporto kluba ir is sirdies padirbeti .
Papildyta:
Papildyta:
Kiek numetei? dabar sveriam vienodai.
prisiduodu 64.5kg -0.5kg rek liniuote pataisyt
bet liniuotej po 0.5kg nefiksuoja tai tada taip ir paliksiu
bet liniuotej po 0.5kg nefiksuoja tai tada taip ir paliksiu