sveikos mergaites, noreciau ir as prie jusu prisijungti, nuo pavasario atsikraciau 10 kg, bet dar noreciau bent 5, tik kad niekaip nebeiseina vel pradejau dideliais kiekiais saldumynus dorot reiketu akzka su situo noru daryt nors stengiuosi per diena pasportuoti, kuo daugiau judeti. buna atsikratau kokio 1 kg ir veljis prilimpa, va vakar dariau iskrovos diena, iki pat vakaro istempiau, bet kadangi po devintiniu is baznycios nuvaziavom pas seneli, tai tuo ir baigesi mano iskrova bet ja padarysiu pirmadieni, paprasta diena daug lengviau nei savaitgali tai va, tikiuosi kartu bus lengviau
Sveika prisisjungus, nesusipratele
Tik nezinau, kur kitos dingo?
Tik nezinau, kur kitos dingo?
Labas visoms dar karteli. Del visokiu nesklandumu buvau seniai beprisijungusi prie jusu, bet prizadu pasitaisyti . Papasakosiu apie save. Mano ugis 169cm, dabartinis svoris 64 kg (kai "ilindau" i jusu kompanija, sveriau 65). Jau esu numetusi 20 kilogramu, taciau like 10 (bent jau 7) niekaip manes neapleidzia manau, su gera kompanija, su siokia tokia atsakomybe pries save ir pries kitas, atsikratyti papildomu kilogramu bus lengviau. kol kas valgau 5 kartus per diena, taciau mazomis porcijomis, jokiu saldumynu, jokios baltos duonos, padazu ir pan. 5 kartus per savaite po 2-3 valandas einu i sporto kluba. tikiuosi ir is jusu pasimokyti kaip pasiekti savo tikslo .
sveikutes ar priimsit dar viena i kompanija trumpai apie save mano ugis 160cm,svoris 65kg noreciau numesti 10kg i sporto kluba nelabai pavyks istrikt,kadangi namie trys vaikuciai o i lauka pasivaiksciot irgi dabar neiseinam,kadangi tooooookie salciai
vat vat, ir as nesulaukiu kada atsils orai ir su mazium galesim vaiksciot ilgai ilgai, nes tas sedejimas namie jau apkyrejo, o juolab kad ir i sporto kluba nueit neiseina (niekaip vyro neikalbinu kad isleistu ) tai tenka namie improvizuot
QUOTE(nesusipratele @ 2010 01 25, 12:41)
vat vat, ir as nesulaukiu kada atsils orai ir su mazium galesim vaiksciot ilgai ilgai, nes tas sedejimas namie jau apkyrejo, o juolab kad ir i sporto kluba nueit neiseina (niekaip vyro neikalbinu kad isleistu ) tai tenka namie improvizuot
mane i sporto kluba isleistu,bet man gaila pinigeliu,nes kolkas vyras bedarbis,tai tenka skaiciuot islaidas antra ziema nevairuoju masinos,nes jau dvi sudauziau tai dabar bijau vairuot,o su autobusu jau butu kebloka ir labai uztruktu
QUOTE(Renata N. @ 2010 01 25, 12:09)
mane i sporto kluba isleistu,bet man gaila pinigeliu,nes kolkas vyras bedarbis,tai tenka skaiciuot islaidas antra ziema nevairuoju masinos,nes jau dvi sudauziau tai dabar bijau vairuot,o su autobusu jau butu kebloka ir labai uztruktu
man namie sunku prisiverst bet dabar dazniau ir pasoku su vaikais, tai vis ne sedi ar guli skaitydama kad dar bent 3 kokius kg pavyktu nukratyt, tai gal ir uztektu (nors nemanau , visad noris daugiau ir daugiau : )
QUOTE(nesusipratele @ 2010 01 25, 13:51)
man namie sunku prisiverst bet dabar dazniau ir pasoku su vaikais, tai vis ne sedi ar guli skaitydama kad dar bent 3 kokius kg pavyktu nukratyt, tai gal ir uztektu (nors nemanau , visad noris daugiau ir daugiau : )
Man irgi budavo neimanoma namie prisiversti sportuoti, bet kazkoks smegenu apsvietimas ivyko , nusipirkau dvd ir jau antra savaite sportuoju. dar youtube geru pratimu yra, as uzpakaliui situos darau http://www.youtube.c...feature=related
taiva mergickos, nepamirstam penktadieniasi nuo ryto prisiduoti, kiek pavyko numesti
QUOTE(veba @ 2010 01 25, 13:46)
taiva mergickos, nepamirstam penktadieniasi nuo ryto prisiduoti, kiek pavyko numesti
o kam cia reikia prisiduoti?kazi ar man pasikeis iki penktadienio
QUOTE(nesusipratele @ 2010 01 25, 16:30)
o kam cia reikia prisiduoti?kazi ar man pasikeis iki penktadienio
Tam, kad butu noras stengtis, kai matysi, kad kitom krenta ir pati labiau noresi gerais rezultatais pasidziaugti. Siaip jau temos pradzioj taip taremes.
QUOTE(veba @ 2010 01 25, 20:17)
Tam, kad butu noras stengtis, kai matysi, kad kitom krenta ir pati labiau noresi gerais rezultatais pasidziaugti. Siaip jau temos pradzioj taip taremes.
oi, turejau omeny ne del ko, o kur ta prasme - cia, tiesiai i foruma ir parasyti? ne taip issireiskiau turbut
Papildyta:
jauciu, kad mano duomenys siuo metu yra labai netikslus, nes jau kelinta diena yra viduriai uzkieteje, bet jau si vakara isgeriau forlax'a, tai tikiuosi pagerejimo ryt is ryto
QUOTE(nesusipratele @ 2010 01 25, 22:24)
oi, turejau omeny ne del ko, o kur ta prasme - cia, tiesiai i foruma ir parasyti? ne taip issireiskiau turbut
Papildyta:
jauciu, kad mano duomenys siuo metu yra labai netikslus, nes jau kelinta diena yra viduriai uzkieteje, bet jau si vakara isgeriau forlax'a, tai tikiuosi pagerejimo ryt is ryto
Papildyta:
Taip rasyk cia Gali ir liniuote uzsideti.