Sveikutes, ar priimsit mane i savo kompnija mano ugis 1,73, sveriu 83 kg, noriu numesti 10 kg pradziai, bet truksta valios, gal su gera komanija bus lengviau
Sveikos, merginos
as taip pat noreciau numesti bent jau 5 kg. Nesu stambi, bet supras tos, kurioms reikia numesti nedaug. Tai va, pradejau intensyviai sportuot ( jau 3 menuo 4-5 kartus per savaite pagal programa), siokadieniais stengiuosi nevalgyti po 18 val., o ir dienomis nekimsti. Deja veltui. Drauge, kuri yra labai stambi, valgydama visoki slamsta, bet kartu sportuodama po 2 k. i savaite, jau numete 7 kg. O man deja, svoris tik kyla suprantu, raumenys auga, bet vis tiek nesitikejau sitaip. Pasakykit, ka neteisingai darau?
as taip pat noreciau numesti bent jau 5 kg. Nesu stambi, bet supras tos, kurioms reikia numesti nedaug. Tai va, pradejau intensyviai sportuot ( jau 3 menuo 4-5 kartus per savaite pagal programa), siokadieniais stengiuosi nevalgyti po 18 val., o ir dienomis nekimsti. Deja veltui. Drauge, kuri yra labai stambi, valgydama visoki slamsta, bet kartu sportuodama po 2 k. i savaite, jau numete 7 kg. O man deja, svoris tik kyla suprantu, raumenys auga, bet vis tiek nesitikejau sitaip. Pasakykit, ka neteisingai darau?
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 13, 13:57)
Gal nebera ka mesti ? uztai ir nekrenta. O jei rimtai, kai valgai stengiesi mazesnemis porcijomis valgyti? nes tikriausia kai sportuoji ir apetitas didesnis.
QUOTE(veba @ 2010 01 13, 16:00)
Gal nebera ka mesti ? uztai ir nekrenta. O jei rimtai, kai valgai stengiesi mazesnemis porcijomis valgyti? nes tikriausia kai sportuoji ir apetitas didesnis.
Kad tikrai, kad yra ka mesti. Atrodau kaip 7 menesi nescia buciau per ta pilva. Gal kokia liga yra, ar kas. Valgau kaip ir iprastai, tik bulviniu patiekalu vengiu. Porcijos normalios, tikrai nera miniatiurines.
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 13, 16:38)
Kad tikrai, kad yra ka mesti. Atrodau kaip 7 menesi nescia buciau per ta pilva. Gal kokia liga yra, ar kas. Valgau kaip ir iprastai, tik bulviniu patiekalu vengiu. Porcijos normalios, tikrai nera miniatiurines.
viska gerai darai mergyt, nesijaudink, tuoj prades kristi.Jei sportuoji todel ir auga svoriukas, bet apimtys manau mazeja niekas nevyksta greitai...o drauge greiciau meta nes jos svoris didesnis...kuo didesnis tuo greiciau krenta.
na o as negaliu prisijungti prie jusu, nes suzinojau , kad laukiuosi eisiu penktad pas gydytoja paziuret ar viskas ok ar prisitvirtines leliukas kur reikia,jei viskas gerai tada prisijungsiu pas jus po 9men. tada jau bus man darbo nuo 90kg. min pradet
bet karts nuo karto uzsuksiu pas jus butinai pasiziuret. sekmes ir valios jums visoms
QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 13, 21:38)
suzinojau , kad laukiuosi eisiu penktad pas gydytoja paziuret ar viskas ok ar prisitvirtines leliukas kur reikia,jei viskas gerai tada prisijungsiu pas jus po 9men. tada jau bus man darbo nuo 90kg. min pradet
bet karts nuo karto uzsuksiu pas jus butinai pasiziuret. sekmes ir valios jums visoms
Dideliausi sveikinimai!!!!!!!!
tikekimes viskas bus gerai.
Sveikos merginos,gera cia tema uztikau
As taip pat nuo sausio 4 laikausi,vakarais nuo 7 nevalgau,nevalgau bulviu,duonos,saldumynu,makaronu ir pan.
sveriau 79kg,o siai dienai jau 75 tai manau neblogai sekasi.aisku dar man daug reiktu numesti iki pradinio svoriotai dar 13kg....
tik va beda kad pirmadieni suzinojau apie skydlaiukes problemas,tai vaistukus pradejau gerti,bijau kad svoris nuo ju nepradetu augti
bet visoms linkiu sekmes ir palaikau jus
As taip pat nuo sausio 4 laikausi,vakarais nuo 7 nevalgau,nevalgau bulviu,duonos,saldumynu,makaronu ir pan.
sveriau 79kg,o siai dienai jau 75 tai manau neblogai sekasi.aisku dar man daug reiktu numesti iki pradinio svoriotai dar 13kg....
tik va beda kad pirmadieni suzinojau apie skydlaiukes problemas,tai vaistukus pradejau gerti,bijau kad svoris nuo ju nepradetu augti
QUOTE(Incikas81 @ 2010 01 16, 15:52)
Sveikos merginos,gera cia tema uztikau
Sveikinu, tikrai gerai sekasi!!!
As kazkada sugebejau numesti 12kg. , bet dabar nezinau kur visas mano ryztas, 2 kg nukrenta ir vel atsileidziu. Siandien bandysiu daryti iskrovos diena, pirma karta gyvenima, ziuriu kazkaip valgyti nesinori, reikia pabandyti, turiu slim fast kokteiliu, tai pietums gal isgersiu 1, idomu vakare atsilaikysiu ar ne?
Sveikos mergaitės visą savaitę nerašiau, bet stengiaus savęs neapgaudinėti ir laikytis savo taisyklių
Sveikinimai muniukas27 lengvo nešiojimo vaikelio gimimas nepalyginamai smagiau nei svorio metimas
Man dabar gėda, nes neprisidaviau vakar.. kaip ir susitarėme, kiekvieną penktadienį pasisakysime kiek sveriame, kaip sekas laikytis savo sukurtų taisyklių, ir žinoma palaikysime vieną kitą
MAn labai reikalinga tavo palaikymo komanda ! visas tavo žinutes perskaitau su didžiuliu susidomėjimu ir nenustok rašyti
Taigi šiandienai aš sveriu 65,5kg seniai buvau mačius šituos skaičius... kadangi rytais neturiu galimybės pasisvert, čia mano dieninis svoris galbūt pats laikas įsigyti svarstykles.
Ko laikausi:
1. Ar valgau 4 kartus dienoje? TAIP
2. Ar valgau nedideliais kiekiais? TAIP
3. Ar nepersivalgau vakarais? na... kartais. Dažniausiai nepersivalgau.
4. Ar vaikštau vakarais? NE neprisiverčiu.. bet į darbą jau nebevažiuoju su mašina, o einu pėsčiomis.
5. Ar einu į baseiną? TAIP - ir labai labai patinka
Dažniausiai pusryčiams valgau kiaušinį (arba 2 mažus) su grūdėtos duonos riekele.
priešpiečiams koks nors vaisius
Pietums kas papuola bet nepersivalgau.
Vakarienei arba grūdėta varškė, arba vaisiai, arba jogurtas
Va tiek iš mano pusės
Labai malonu, kad tiek prisijungė mergaičių, norinčių numesti nereikaliną svorį papasakokit kokiais metodais sieksite to vieną kitai būsim puiki moralinė paskata
Papildyta:
Užvakar tokią dariausi pati pajutau, kad kūnas apsunkęs. Visą dieną valgiau greipfrutus ir gėriau vandenį vienu momentu jaučiausi alkana, vakare taip pat, bet ryte jaučiausi labai gerai ir lengvai
Sveikinimai muniukas27 lengvo nešiojimo vaikelio gimimas nepalyginamai smagiau nei svorio metimas
Man dabar gėda, nes neprisidaviau vakar.. kaip ir susitarėme, kiekvieną penktadienį pasisakysime kiek sveriame, kaip sekas laikytis savo sukurtų taisyklių, ir žinoma palaikysime vieną kitą
QUOTE(Taurė @ 2010 01 08, 19:58)
Kad aš nepamokslauju, aš tik jūsų palaikymo komanda ir sąžinės balsas
MAn labai reikalinga tavo palaikymo komanda ! visas tavo žinutes perskaitau su didžiuliu susidomėjimu ir nenustok rašyti
Taigi šiandienai aš sveriu 65,5kg seniai buvau mačius šituos skaičius... kadangi rytais neturiu galimybės pasisvert, čia mano dieninis svoris galbūt pats laikas įsigyti svarstykles.
Ko laikausi:
1. Ar valgau 4 kartus dienoje? TAIP
2. Ar valgau nedideliais kiekiais? TAIP
3. Ar nepersivalgau vakarais? na... kartais. Dažniausiai nepersivalgau.
4. Ar vaikštau vakarais? NE neprisiverčiu.. bet į darbą jau nebevažiuoju su mašina, o einu pėsčiomis.
5. Ar einu į baseiną? TAIP - ir labai labai patinka
Dažniausiai pusryčiams valgau kiaušinį (arba 2 mažus) su grūdėtos duonos riekele.
priešpiečiams koks nors vaisius
Pietums kas papuola bet nepersivalgau.
Vakarienei arba grūdėta varškė, arba vaisiai, arba jogurtas
Va tiek iš mano pusės
Labai malonu, kad tiek prisijungė mergaičių, norinčių numesti nereikaliną svorį papasakokit kokiais metodais sieksite to vieną kitai būsim puiki moralinė paskata
Papildyta:
QUOTE(Incikas81 @ 2010 01 16, 18:51)
va iskrovos dienos tai dar niekad neteko daryt,reiks ir man pabandyti artimiausiu metu.
parasyk kaip seksis
parasyk kaip seksis
Užvakar tokią dariausi pati pajutau, kad kūnas apsunkęs. Visą dieną valgiau greipfrutus ir gėriau vandenį vienu momentu jaučiausi alkana, vakare taip pat, bet ryte jaučiausi labai gerai ir lengvai
QUOTE(Incikas81 @ 2010 01 16, 19:51)
va iskrovos dienos tai dar niekad neteko daryt,reiks ir man pabandyti artimiausiu metu.
parasyk kaip seksis
parasyk kaip seksis
Na nezinau kaip man cia sekesi, gerai sekesi kol pas drauge nenuvaziavau
aisku jie valge ir as atsilaikiau , bet po to abi buteli sampano isgerem, tikiuosi sampanas neturi labai daug kaloriju ir siaip kelis vaisius suvalgiau, nezinau alkana tai visai nesijauciu, tokia "pagerinta" iskrovos diena gavosi
Papildyta:
Citrusine saunuole!!!!!!!!!!!!! Reikes ir man smarkiai pasistengti sia savaite.
As prisiduosiu kita penktadieni.
Sveikutes, prisiduodu: per 6d. nukrito 1.5 kg. (tikejausi,kad truputi daugiau bus)
Paskutini karta valgau apie 16 val., pradejau sportuoti kasdien.
Lyniuote rodo 2 kg. nes kazkodel nerodo, skaiciu po kablelio.
Paskutini karta valgau apie 16 val., pradejau sportuoti kasdien.
Lyniuote rodo 2 kg. nes kazkodel nerodo, skaiciu po kablelio.