Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 16, 23:25)
O aš šiandien pamąsčiau, kad reikia vietoje toniko gal pasidaryti kokių ramunėlių ar medetkų, įdomu ar tiktų biggrin.gif

Ar netingėtum kiekvieną kart darytis tą nuovirą? blush2.gif Buvau aš kažkada užsidegus plaukus skalauti ramunėlių nuoviru, bet gal tik porą mėnesių buvau pavyzdinga. O reikėtų.. Pamenu mano prosenelė, kuriai buvo virš 90metų kaskart skalaudavo plaukus ramunėlėmis ir taip nuo vaikystės, tad senatvėje turėjo žilus, tačiau blizgančius, ilgus ir storus plaukus wub.gif

Kai baigsiu toniką, pirksiu vietoje jo hamamelių hidrolatą, bioderma toniką arba vishy toniką. Niekaip neapsisprendžiu kurį, bet laiko dar turiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2010 01 16, 20:23)
man tikriausiai tiktu sis kremas.o jus ji perkat vaistinej?

Man mama is kazkokios moters pirko...pigiau kur prekiauja... O vaistinej sake kad lygtai irgi yra...
Toks apvalus ritinelio formos buteliukas (apie 9 cm aukscio), su zaliu kamsteliu. Labai fainai dozuojasi, bet deja nera skalsus.
Bet visumoj bent man-geras...

Va radau paveiksliuka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 16 sausio 2010 - 23:21
QUOTE(Argija @ 2010 01 16, 23:56)
Ar netingėtum kiekvieną kart darytis tą nuovirą?  blush2.gif

na galvoju pasidaryt į toniko buteliuką, šaldytuve padėt ir gal būtų kelioms dienoms biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,mane spuogai puola pries sirgima YPAC,o seip tai buna pavieniai ,keli g.gif dabar galvoju pirkti acne bp5 pavieniams spuogams,ar losjona veidui octenisan g.gif girdejau tas neblogas losjonas,o acne tai esu bandziusi seniau,tai visai padejo g.gif kuri patartumet?
Atsakyti
o mano dukrai nuo spuogų labai padeda faberlic kosmetikos linija jaunai odai. tik reik imt minimum prausiklį, toniką ir sos-spuogai priemonę. dar yra šveitiklis odai (du kart sav naudot), ir drėkinantys kremai...nu super linija...net prieš mėnesines iškilo tik pora menkų spuogelių....ieškot reik per platintojus. arba pačiam platint...
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2010 01 17, 15:28)
sveikos,mane spuogai puola pries sirgima YPAC,o seip tai buna pavieniai ,keli g.gif  dabar galvoju pirkti acne bp5 pavieniams spuogams,ar losjona veidui octenisan g.gif  girdejau tas neblogas losjonas,o acne tai esu bandziusi seniau,tai visai padejo g.gif kuri patartumet?

pas mane irgi ypac pries sirgima spuogu nemazai atsiranda. naudoju ir acne bp5, pradzioj labai padedavo, dabar maziau, bet seip man jis labai nudegina oda ir ja issausina...
planuoju ryt vaziuot paieskoti vaistinese octenisan to prausiklio, nes skaiciau daug labai geru atsiliepimu, kad padeda kovojant su giluminiais spuogais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 17, 20:19)
pas mane irgi ypac pries sirgima spuogu nemazai atsiranda. naudoju ir acne bp5, pradzioj labai padedavo, dabar maziau, bet seip man jis labai nudegina oda ir ja issausina...
planuoju ryt vaziuot paieskoti vaistinese octenisan to prausiklio, nes skaiciau daug labai geru atsiliepimu, kad padeda kovojant su giluminiais spuogais smile.gif

tai va va ir as labai geru atsiliepimu esu girdejusi apie ji,jauciu si ir reiks imt,o po to kai nebus gaila pinigu ir imsiu acne,ten reikia tept lygiai lygiai ant spuogo,ir vos o ne pritepti daug,taip gal del to issausino labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2010 01 17, 20:16)
tai va va ir as labai geru atsiliepimu esu girdejusi apie ji,jauciu si ir reiks imt,o po to kai nebus gaila pinigu ir imsiu acne,ten reikia tept lygiai lygiai ant spuogo,ir vos o ne pritepti daug,taip gal del to issausino labai g.gif

as apie ji vien tik geru atsiliepimu girdejau, tad butinai pirksiu:) o del to acne bp5, tai tepu nedaug ir ant pacio spuogo tiktai, bet man nuo tuo spuogo net aplikui oda pradeda luptis... g.gif pradzioje kai pirma karta nusipirkau tai viskas puiku buvo, bet dabar antra karta pirkau ir nebetinka jis man
Atsakyti
O ar naudojat kuri aliejukus makiažui valyti ar šiaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 16, 23:56)
Ar netingėtum kiekvieną kart darytis tą nuovirą?  blush2.gif Buvau aš kažkada užsidegus plaukus skalauti ramunėlių nuoviru, bet gal tik porą mėnesių buvau pavyzdinga. O reikėtų.. Pamenu mano prosenelė, kuriai buvo virš 90metų kaskart skalaudavo plaukus ramunėlėmis ir taip nuo vaikystės, tad senatvėje turėjo žilus, tačiau blizgančius, ilgus ir storus plaukus  wub.gif

Kai baigsiu toniką, pirksiu vietoje jo hamamelių hidrolatą, bioderma toniką arba vishy toniką. Niekaip neapsisprendžiu kurį, bet laiko dar turiu  irnesakyk.gif

idomu tas hamameliu hidrolatas? blush2.gif ar esi jau ji bandziusi? kokios nuomones? ir is kur ji perki g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 01 17, 23:47)
idomu tas hamameliu hidrolatas? blush2.gif ar esi jau ji bandziusi? kokios nuomones? ir is kur ji perki g.gif

Hamamalių hidrolatas - natūrali priemonė, jos galima įsigyti kvapų namuose Vilniuje, arba bieco Klaipėdoje. Kol kas dar nebandžiau, bet labai gundausi.

O čia apie hamamelių vandenį:

Kosmetikoje hamamelių vanduo:

* sutraukia, valo ir tonizuoja odą
* ramina ir sumažina jautrumą
* aktyvina mikrocirkuliaciją ir stangrina
* šviesina veido odą ir sutraukia poras
* naikina kvapą

Todėl naudojamas:

* visiems odos tipams, kaip tonikas ir sutraukiantis. Itin rekomenduojamas odai linkusiai į riebumą
* jautriai ir delikačiai odai
* esant mėlynių ir įkandimų
* kremuose, pieneliuose ir makiažo valikliuose kaip aktyvi sudedamoji dalis mažinanti odos jautrumą
* kaip natūralus dezodorantas, itin veiksmingas su alūnu ir vilkdagių pudra.
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 17, 23:33)
as apie ji vien tik geru atsiliepimu girdejau, tad butinai pirksiu:) o del to acne bp5, tai tepu nedaug ir ant pacio spuogo tiktai, bet man nuo tuo spuogo net aplikui oda pradeda luptis...  g.gif pradzioje kai pirma karta nusipirkau tai viskas puiku buvo, bet dabar antra karta pirkau ir nebetinka jis man

as nusipirkau siandien jau,norfos vaistinej,tai dar lito nuolaida buvo su norfos kortele biggrin.gif tikiuosi ta nusipirkau,nes kazkaip nieko apie spuogus nekalba,tik kad antbakterinis kuno prausiklis,net ir plaukus galima plaut su juo biggrin.gif
dabar iskilo kita dilema,turiu dar toki kremuka,kuri po pusvalandzio reikia nuplauti,tai kazi man ta prausikli pries kremuka naudoti,nupraust veida,ar po to ta kremuka juo nupraust? g.gif
beje koki krema galit parekomenduoti? anksciau tepdavaus rasos,kremu probleminei odai ir dabar baiges,jokio neturiu g.gif
Atsakyti