Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 20:46)
man oda pasitaise kai pradejau naudoti tonika. dabar naudoju "raso" ruzavam buteliuke.

O nuo toniku is pradziu niekam nebuna oda tokia biski paraudusi? Ir noreciau paklausti,kiek jus to toniko supilat ant vatos vienam veido nuvalymui? g.gif Gal as per daug jo ant veido uzdedu,tai taip nuo per dideles dregmes buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 19:46)
man oda pasitaise kai pradejau naudoti tonika. dabar naudoju "raso" ruzavam buteliuke.

Na aš jau kiek metų naudoju toniką, kažkaip nieko man jis netaiso ypatingo, valo veidą ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 15, 21:22)
O nuo toniku is pradziu niekam nebuna oda tokia biski paraudusi? Ir noreciau paklausti,kiek jus to toniko supilat ant vatos vienam veido nuvalymui? g.gif  Gal as per daug jo ant veido uzdedu,tai taip nuo per dideles dregmes buna g.gif

Man nebūna, o pilu ant vatos net nežiūrėdama kiek, galvos nesuku, vieną kartą daugiau, kitą mažiau gaunasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 15, 22:50)
Man nebūna, o pilu ant vatos net nežiūrėdama kiek, galvos nesuku, vieną kartą daugiau, kitą mažiau gaunasi  irnesakyk.gif

Nu as tai kai uztepu,tai net nuo veido lasiukai bega,bet turbut taip neturetu buti,matyt per daug tepu biggrin.gif
Atsakyti
o kokios tonikus naudojate? smile.gif
Atsakyti
o nesilanket gozio ir terapijos klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 15, 22:55)
Nu as tai kai uztepu,tai net nuo veido lasiukai bega,bet turbut taip neturetu buti,matyt per daug tepu biggrin.gif

Na man lašiukai nebėga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 16, 00:09)
o kokios tonikus naudojate? smile.gif

Jau ilgą laiką naudoju margaritos, vienu metu rasos naudojau, dabar peresiu prie ekologiškų kokių, gal weledą bandysiu..
Atsakyti
Kas kencia nuo uzsikimsusiu poru, tai galiu pasakyti kad man dabar padejo Vichy normaderm dieninis kremas skirtas riebalingumui mazinti, porom valyti ir spuogam gydyti. Poras po paakiais isvale, bet ant nosies dar kolkas ne... bet del ju per daug nesijaudinu... Kai rimtesniu problemu su veido oda turiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 01 16, 19:07)
Kas kencia nuo uzsikimsusiu poru, tai galiu pasakyti kad man dabar padejo Vichy normaderm dieninis kremas skirtas riebalingumui mazinti, porom valyti ir spuogam gydyti. Poras po paakiais isvale, bet ant nosies dar kolkas ne... bet del ju per daug nesijaudinu... Kai rimtesniu problemu su veido oda turiu...  doh.gif

man tikriausiai tiktu sis kremas.o jus ji perkat vaistinej?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2010 01 16, 21:23)
man tikriausiai tiktu sis kremas.o jus ji perkat vaistinej?

as dabar vel grizau prie intensyvaus kovojimo su spuogais, kol kas tepliojuos tik tepaliukais... pastebejau, kad man super nuo uzsikimsusiu poru veikia differinas ax.gif
Atsakyti
Na šiandien nusipirkau eurovaistinėj Teebaum žele-putas, kremuka ir valomaji pieneli (netycia pasiemiau vietoj toniko) doh.gif , Labai nebrangiai sumokejau. Kremas be riebalu su arbatmedžio sviestu, kiti produktai irgi su arbatmedžio aliejum. Viskas problematiškai odai būtent, na žiūrėsim kas per daigtai. Pagal kaina ir gamintojo sali nelabai patikimai atrodo, bet esu turejus tonika, tai visai patiko. Jeigu patiks dabartines priemones leksiu ir tonika vel nusipirkt.
Atsakyti
O aš šiandien pamąsčiau, kad reikia vietoje toniko gal pasidaryti kokių ramunėlių ar medetkų, įdomu ar tiktų biggrin.gif
Atsakyti