Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(diamondness @ 2010 01 13, 22:10)
Nes su saule gali blogai sureaguoti ir be to galima pemais idegti biggrin.gif

iš viso nepatartina prieš einant į saulę jokių nuo spuogų priemonių nenaudot, nes jos ne tai kad reaguoja į saulę, bet odą sujautrina bekovodamos su spuogais ir nešvarumais, reikia būtinai su spf, gerai, kad dabar turiu kremą matiškumo suteikiantį su spf thumbup.gif ir nekemšantį porų, ir dar turiu su spf makiažo bazę, tai net netepu ant jos nieko tik kaip kremuką, svarbiausia nekemša, o gydymas po saulės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 13 sausio 2010 - 21:40
QUOTE(minuxe @ 2010 01 13, 00:44)
o nuo cinko suplaktines buna veidas kartus?  g.gif

Gal ir būna, man nuo mano losjonų su levomicetinu visas veidas kartus būna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mane vel varo tais prakeiktais giluminiais skausmingais spuogais cray.gif Nu bliamba neisivaizduoju nuo ko jie pradeda kilti.Atrodo niekas nepasikeite,o se tau doh.gif Reikes varyt kuria diena pas dermatologe,tegul kokiu antibiotiku israso,ar cia ir vel kontraceptines pradet gert reikes. g.gif Pas mane ir krutine jau kuris laikas beria.Gal koks kraujas blogas ar kas cia yra. doh.gif
Atsakyti
man taip pat beria krutine nu kaip spuogeliais,tiksliau porom tokiom nezinau kaip paaiskinti tiksliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 14, 08:19)
Gal ir būna, man nuo mano losjonų su levomicetinu visas veidas kartus būna  biggrin.gif

aciu buvau sumaisius situos gaminius, o jums padejo lasjonas su levomicetinu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 01 14, 09:55)
man taip pat beria krutine nu kaip spuogeliais,tiksliau porom tokiom nezinau kaip paaiskinti tiksliai verysad.gif

As pradejau manyti,kad gal tarkim nuo ko spuogai iskilo tai ir krutine beria.Na nemoku paaiskinti,bet ta prasme nuo vienos rusies spuogu ant veido isberia ir krutine,o nuo kitokiu spuogu neberia.Na kaip pavyzdi:tarkim riebus maistas veikia oda,nuo kurio beria ir krutine,o tarkim saldumynai taip pat duoda berimo veidui,bet tarkim nuo ju neberia krutines srities.Cia tik kap pvz.Tikiuosi suprato kas nors ka as cia supasakojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 12, 00:44)
apie TBS arbatmedzio serija manau kad ji tinka kada ne kada atsirandantiems spuogams, pvz man nei prausiklis, nei kauke, nei piestukas niekuom nepadejo, vienintele geras dalykas tai sveitiklis, kuris tikrai siek tiek pravalo inkstirus  rolleyes.gif

o kremus bandet?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 14, 19:36)
o kremus bandet?

bandziau, naktini, nei kiek spuogu nemazejo, lyg ir poros kimsosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 14, 09:53)
Sveikutes.Mane vel varo tais prakeiktais giluminiais skausmingais spuogais cray.gif Nu bliamba neisivaizduoju nuo ko jie pradeda kilti.Atrodo niekas nepasikeite,o se tau doh.gif Reikes varyt kuria diena pas dermatologe,tegul kokiu antibiotiku israso,ar cia ir vel kontraceptines pradet gert reikes. g.gif Pas mane ir krutine jau kuris laikas beria.Gal koks kraujas blogas ar kas cia yra. doh.gif

kartais man nuo tu giluminiu padeda BORO tepaliukas is vaistazoliu.. vaistinese yra.. anksciau giluminiams naudodavau akne BP5 bet man biski nudegindavo oda sad.gif( tai nebenaudoju, bet jie irgi siek tiek padedavo..

beje dar padeda antibiotiniai visokie tepaliukai tokiems reikalams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blueberry_nights: 15 sausio 2010 - 16:11
QUOTE(minuxe @ 2010 01 14, 11:31)
aciu buvau sumaisius situos gaminius, o jums padejo lasjonas su levomicetinu? smile.gif

Aš naudoju 2 losjonus su levomicetinu, padeda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 01 15, 12:17)
Žinom žinom mes tą jūsų kosmetologę Dainorą  doh.gif  lotuliukas.gif

O kas blogai? rolleyes.gif
Atsakyti
man oda pasitaise kai pradejau naudoti tonika. dabar naudoju "raso" ruzavam buteliuke.
Atsakyti
[quote=blueberry_nights,2010 01 15, 17:10]
kartais man nuo tu giluminiu padeda BORO tepaliukas is vaistazoliu.. vaistinese yra.. anksciau giluminiams naudodavau akne BP5 bet man biski nudegindavo oda sad.gif( tai nebenaudoju, bet jie irgi siek tiek padedavo..

beje dar padeda antibiotiniai visokie tepaliukai tokiems reikalams smile.gif
[/quoteZinau,kad apreksit,kad temos neskaitau,bet gal patarsit koki tepaliuka su antibiotikais>?As siandien neiskentus nusipirkau vel kontraceptines blush2.gif Bet ka daryt kai veidrodis akis bado biggrin.gif
Atsakyti