Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 13:28)
Kai išberia spuogais (o paskutiniu metu kažkodėl būtent taip ir yra) man labai padeda arbatmedžio aliejukas. Priteplioju veidą prieš miegą dar ir lengviau kvėpuoti būna. O MB sako fuuui, kaip tu smirdi.  biggrin.gif Bet grožis reikalauja aukų, ane? Tai va. Dar yra toks dalykas, nežinau, čia tas pats kaip cinko suplaktinė, ar ne, bet pas mus Šiauliuose Valerijono vaistinėj gamina Sieros vandenilį. Jis ir toks su drumzlėm, kainuoja apie 10lt... Dar labai geras būdavo ABC losjonas. Jis irgi su arbatmedžio ekstraktu... Jau reiktų apsipirkti veido priemonių - kremo, toniko, kaukės. Gal kas ką parekomenduotų? Kažkaip jaučiu veiksmingi turtu būtų su AHA rūgštim, bet bijau - gal mano odai bus per stipru?  unsure.gif

o is the body shop su arbatmedziu nebandet priemoniu..as naudoju ,man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 11, 18:10)
o is the body shop su arbatmedziu nebandet priemoniu..as naudoju ,man patinka ax.gif

turejau losjona ir piestuka, losjonas nudegino oda, piestukas nedave jokio efekto
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 15:58)
arbatmedis gerai, tik nerekomenduoja jo vasara teptis.

Kodėl? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 11, 18:58)
Tas rinkinukas įdomus, nemačiau pas mus tokio g.gif

Pavienės prekės yra, visas rinkinys - ne. Jei užsinorėsit siųsti, galim susimesti, gausis pigiau siuntimas (maždaug po 4$), aš pati dar mąstau. ax.gif

QUOTE(kumiko @ 2010 01 11, 19:10)

Kad man ta TBS kosmetika neatrodo labai stipri... Turėjau seriją plaukams - kaukę-kondicionierių-šampūną - tai didelio įspūdžio nepaliko... O man reikia kažko tikrai veiksmingo ir efektyvaus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 11, 18:10)

apie TBS arbatmedzio serija manau kad ji tinka kada ne kada atsirandantiems spuogams, pvz man nei prausiklis, nei kauke, nei piestukas niekuom nepadejo, vienintele geras dalykas tai sveitiklis, kuris tikrai siek tiek pravalo inkstirus rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti kur perkate arbatmedzio alieju? smile.gif ar tai grynas arbatmedzio aliejus, ar tai kazkokios priemones su siuo aliejumi? noreciau ir as isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 12, 19:51)
sveikos, norejau paklausti kur perkate arbatmedzio alieju? smile.gif  ar tai grynas arbatmedzio aliejus, ar tai kazkokios priemones su siuo aliejumi? noreciau ir as isbandyti 4u.gif

aš perku gryną vaistinėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 12, 19:51)
sveikos, norejau paklausti kur perkate arbatmedzio alieju? smile.gif  ar tai grynas arbatmedzio aliejus, ar tai kazkokios priemones su siuo aliejumi? noreciau ir as isbandyti 4u.gif

Arbatmedžio eterinis aliejus - būna pirkti vaistinėse.
Atsakyti
o nuo cinko suplaktines buna veidas kartus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 12, 22:44)
o nuo cinko suplaktines buna veidas kartus?  g.gif

asmeniskai mano tai nebuna kartus, nes paskui gerai nuplaunu ta suplaktine nu veido ir tepu tik pacius spuogelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 13, 00:44)
o nuo cinko suplaktines buna veidas kartus?  g.gif

Man tai budavo rolleyes.gif
Bet nezinau ar cia ta pati suplaktine... Mano su eritromicinu buvo...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 11, 22:02)

Nes su saule gali blogai sureaguoti ir be to galima pemais idegti biggrin.gif
Atsakyti