Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Musinukė @ 2010 02 22, 15:19)
Čia gi ne spuogais kovoti reikia, o su įpročiu remti smakrą ranka  bigsmile.gif
Gal ką nors laikykit toj rankoj, kai darbe sėdit  bigsmile.gif

Tai, dabar stengiuosi visa smakra dengti doh.gif netaip gal supratote, ta puse kuria dengiu nera spoguota, o ta kuri visada atvira dar ir pasisukusi siek tiek sedziu - spoguota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 22, 14:42)
Tai, dabar stengiuosi visa smakra dengti doh.gif  netaip gal supratote, ta puse kuria dengiu nera spoguota, o ta kuri visada atvira dar ir pasisukusi siek tiek sedziu - spoguota  verysad.gif

Heh, nugi mistika kažkokia... Jei nuo kompo, kodėl tik ant smakro dygsta g.gif
Tada su kompu reik kažkaip kovoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 22, 15:44)
Heh, nugi mistika kažkokia... Jei nuo kompo, kodėl tik ant smakro dygsta  g.gif
Tada su kompu reik kažkaip kovoti  smile.gif

kaip dirbau kitam darbe tai nuo lempu buvo baisiai issausejas veidas, tai irgi spauogais mete, bet kitokiais g.gif pakeiciau darba, tai kitokie spuogai uzpuole doh.gif kaip as ju nekenciu verysad.gif nebegaliu baisu paziureti verysad.gif va atejau i darba po iseiginiu, jauciu jau du slikgstukai kalasi doh.gif
Atsakyti
o man labai idomu,kaip gydyti veida, jei ginekologe tiesiai sviesiai pasake-nore grazios odos-gerk kontraceptikus.tai bet as jau nebenoriu ju gerti,laikas pertrauka padaryti.zodziu klausimas toks-jei problema hormonai (ko gero, jei jau kontraceptikus israso) tai ar pades isorine veido prieziura,t.y. kremukai, prausikliai. ir siaip kas cia per poziuris, ne tai kad problemos ieskoti, o va,imk recepta kontraceptikams ir busi grazi....
Atsakyti
Na nežinau. Aš turiu problemų su hormonais, tačiau dabar ant veido neui vieno spuoggo ir viskas po procedūrų su rūgštimis. ėriau mėnesį kontraceptines dėl tų pačių hormonų tai man kaip tik iškilo keli giluminiaia spuogai. Bėda ta, kad tos problemos su hormonais nedingo, bet taip nenoriu gert kontraceptikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 22, 22:19)
Na nežinau. Aš turiu problemų su hormonais, tačiau dabar ant veido neui vieno spuoggo ir viskas po procedūrų su rūgštimis. ėriau mėnesį kontraceptines dėl tų pačių hormonų tai man kaip tik iškilo keli giluminiaia spuogai. Bėda ta, kad  tos problemos su hormonais nedingo, bet taip nenoriu gert kontraceptikų  doh.gif

man tas pats,kol ejau i tas rugstines proceduras nebuvo spuogu,baigiau..vel pridygo...siuo metu geriu kt,nes kai negeriau kosmaras kas buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 23 vasario 2010 - 14:32
QUOTE(panama @ 2010 02 22, 20:36)
o man labai idomu,kaip gydyti veida, jei ginekologe tiesiai sviesiai pasake-nore grazios odos-gerk kontraceptikus.tai bet as jau nebenoriu ju gerti,laikas pertrauka padaryti.zodziu klausimas toks-jei problema hormonai (ko gero, jei jau kontraceptikus israso) tai ar pades isorine veido prieziura,t.y. kremukai, prausikliai. ir siaip kas cia per poziuris, ne tai kad problemos ieskoti, o va,imk recepta kontraceptikams ir busi grazi....

Hm, manau kažkiek gali padėti ir išorinis gydymas.. Nors aš aišku ne gydytoja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2010 02 22, 14:42)
Tai, dabar stengiuosi visa smakra dengti doh.gif  netaip gal supratote, ta puse kuria dengiu nera spoguota, o ta kuri visada atvira dar ir pasisukusi siek tiek sedziu - spoguota  verysad.gif

Įdomi čia situacija biggrin.gif
Atsakyti
jei tyrime del pulingu spuogu nerasta bakteriju, o beria toliau kas galetu buti nezinot? verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti