Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Victorious @ 2010 01 11, 13:07)
Manau, kad vertas dėmesio rolleyes.gif Jei bandysi, parašyk po to atsiliepimus ax.gif

Būtinai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 12:28)
Kai išberia spuogais (o paskutiniu metu kažkodėl būtent taip ir yra) man labai padeda arbatmedžio aliejukas. Priteplioju veidą prieš miegą dar ir lengviau kvėpuoti būna. O MB sako fuuui, kaip tu smirdi.  biggrin.gif Bet grožis reikalauja aukų, ane? Tai va. Dar yra toks dalykas, nežinau, čia tas pats kaip cinko suplaktinė, ar ne, bet pas mus Šiauliuose Valerijono vaistinėj gamina Sieros vandenilį. Jis ir toks su drumzlėm, kainuoja apie 10lt... Dar labai geras būdavo ABC losjonas. Jis irgi su arbatmedžio ekstraktu... Jau reiktų apsipirkti veido priemonių - kremo, toniko, kaukės. Gal kas ką parekomenduotų? Kažkaip jaučiu veiksmingi turtu būtų su AHA rūgštim, bet bijau - gal mano odai bus per stipru?  unsure.gif

arbatmedis gerai, tik nerekomenduoja jo vasara teptis.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 12:28)
Kai išberia spuogais (o paskutiniu metu kažkodėl būtent taip ir yra) man labai padeda arbatmedžio aliejukas. Priteplioju veidą prieš miegą dar ir lengviau kvėpuoti būna. O MB sako fuuui, kaip tu smirdi.  biggrin.gif Bet grožis reikalauja aukų, ane? Tai va. Dar yra toks dalykas, nežinau, čia tas pats kaip cinko suplaktinė, ar ne, bet pas mus Šiauliuose Valerijono vaistinėj gamina Sieros vandenilį. Jis ir toks su drumzlėm, kainuoja apie 10lt... Dar labai geras būdavo ABC losjonas. Jis irgi su arbatmedžio ekstraktu... Jau reiktų apsipirkti veido priemonių - kremo, toniko, kaukės. Gal kas ką parekomenduotų? Kažkaip jaučiu veiksmingi turtu būtų su AHA rūgštim, bet bijau - gal mano odai bus per stipru?  unsure.gif

Siulau nuvaziuoti i Sugihara,ten jie turi daug priemoniu su rugstim,nuo visai silpnu iki stipresniu,dabar savaitgaliais visoms priemonems berods -15%,o ir siaip buna visokiu viliojanciu pasiulymu(visad maniau,kad ten labai brangu,bet gi pasirodo ne!),ir konsultante atrodo labai kompetentinga biggrin.gif smile.gif Tikrai patars,na,o jei ka,galesi ir pagalvoti,nepirkti iskart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 15:58)
arbatmedis gerai, tik nerekomenduoja jo vasara teptis.

Kodėl? Aš žiūriu, kad man po tos naktinės aromaterapijos nosis užsikišo. biggrin.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 01 11, 16:04)
Siulau nuvaziuoti i Sugihara,ten jie turi daug priemoniu su rugstim,nuo visai silpnu iki stipresniu,dabar savaitgaliais visoms priemonems berods -15%,o ir siaip buna visokiu viliojanciu pasiulymu(visad maniau,kad ten labai brangu,bet gi pasirodo ne!),ir konsultante atrodo labai kompetentinga biggrin.gif  smile.gif Tikrai patars,na,o jei ka,galesi ir pagalvoti,nepirkti iskart 4u.gif

Žinau, kad turi, bet sulyginau šio komplektuko kainą (reali gautųsi apie 100$) su Sugiharos kainom, tai tikrai daug pigiau išeina siųstis. wink.gif Nes ten pavieniai produktai kainuoja 60-70lt, o čia už visą komplektuką išeis 150lt. Bet susidomėjau Guinot kosmetika riebiai/mišriai probleminei odai, ji dar brangesnė, bet radau toniką ir prausiklį siųsti praktiškai 2 už 1 kainą. Tai dabar reikia apsispręsti, kurias čia primones imti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 01 11, 00:09)
Kai buvau uk nusipirkau kažkoki krema oxy su 2,5 procento benzoilio peroksidu tai taip žiauriai oda suregavo,tik dabar pagaliau  nebešerpetoja ir nebe tokia raudona. netinka jis man visai schmoll.gif

Man irgi taip buvo su BP5 2,5%... Tai vat ir idomu kuom tas ju siulomas kitoks, nes ten liepia jo dideliais kiekiais tepti (kaip per visa pirsto ilgi)... O man bp5 uzsitepus labai maza kieki (kaip puse nago) visa oda nudega ir serpetoja...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 16:21)
Kodėl? Aš žiūriu, kad man po tos naktinės aromaterapijos nosis užsikišo. biggrin.gif
Žinau, kad turi, bet sulyginau šio komplektuko kainą (reali gautųsi apie 100$) su Sugiharos kainom, tai tikrai daug pigiau išeina siųstis. wink.gif Nes ten pavieniai produktai kainuoja 60-70lt, o čia už visą komplektuką išeis 150lt. Bet susidomėjau Guinot kosmetika riebiai/mišriai probleminei odai, ji dar brangesnė, bet radau toniką ir prausiklį siųsti praktiškai 2 už 1 kainą. Tai dabar reikia apsispręsti, kurias čia primones imti. biggrin.gif

Na,pvz as pataikiau ant tokios akcijos,kai kremo 200 ml.isigijau uz mazdaug 35 lt,kai jis siaip 82 kainuoja. Siulau apsizvalgyti,nes visko ten yra ir visokiu akciju. Nereklamuoju,nedirbu ten biggrin.gif tiesiog geros priemones,man labai tinka.Beje,eurovaistinej yra neostratos ar neoglis,tai ten irgi verta pasizvlagyti.
Atsakyti
Gerai, apsižvalgysiu. biggrin.gif
Atsakyti
"Eurovaistinėj" yra "Neostrata"(tokiom pačiom kainom kaip ir "Sugiharoj"), bet tokių rinkinukų kaip nuorodoj nesu mačius..
Beje, čia būna skelbiamos "Sugiharos" akcijos http://www.sugihara.lt/lt/naujienos/ . Nežinau, gal kitur ir geros konsultantės, bet Vokiečių gatvės "Sugiharoj" tai nelikau labai sužavėta žiniom ir aptarnavimu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2010 - 17:12
QUOTE(Victorious @ 2010 01 11, 18:05)
"Eurovaistinėj" yra "Neostrata"(tokiom pačiom kainom kaip ir "Sugiharoj"), bet tokių rinkinukų kaip nuorodoj nesu mačius..
Beje, čia būna skelbiamos "Sugiharos" akcijos http://www.sugihara.lt/lt/naujienos/ . Nežinau, gal kitur ir geros konsultantės, bet Vokiečių gatvės "Sugiharoj" tai nelikau labai sužavėta žiniom ir aptarnavimu  unsure.gif

Taip gaunasi,kad tikrai ne visos akcijos cia rasomos smile.gif nes bent sugiharoj(kalbu apie centrine ta ,,bustine biggrin.gif ) kai pirkausi buvo dar koki 10 priemoniu sudeta prie kasos,kurioms akcijos.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Nenoriu gąsdinti, bet nors arbatmedis ir labai gerai dezinfekuoja, bet būkit atsargios ir nepersistenkit - jis šiek tiek toksiškas, tad be saiko vartojant gali pakenkti kepenims. Aišku jeigu juo patepsit kelis spuogiukus, nieko tokio, bet geriau netepti didesnių odos plotų. Pvz. jeigu visą katę išteptume arbatmedžio aliejumi, ji netrukus nugaištų dėl kepenų disfunkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 11, 18:33)
Taip gaunasi,kad tikrai ne visos akcijos cia rasomos smile.gif nes bent sugiharoj(kalbu apie centrine ta ,,bustine biggrin.gif ) kai pirkausi buvo dar koki 10 priemoniu sudeta prie kasos,kurioms akcijos.

Centrinėj būstinėj tikrai faina moteriškė dirbo bent jau kai aš apsipirkinėjau. thumbup.gif Na, bet ten ir lygis kitoks nei Akropolyje... O Vok. g. nebuvau. ax.gif

QUOTE(suri kata @ 2010 01 11, 18:36)
Sveikutės  4u.gif Nenoriu gąsdinti, bet nors arbatmedis ir labai gerai dezinfekuoja, bet būkit atsargios ir nepersistenkit - jis šiek tiek toksiškas, tad be saiko vartojant gali pakenkti kepenims. Aišku jeigu juo patepsit kelis spuogiukus, nieko tokio, bet geriau netepti didesnių odos plotų. Pvz. jeigu visą katę išteptume arbatmedžio aliejumi, ji netrukus nugaištų dėl kepenų disfunkcijos.

Oho. blink.gif Kaip baisu...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 11, 19:33)

Na, taip, bet jos ir pačios ne visad žino, kam kada kokios akcijos, reikia klaust atskirai dar, prašyt, kad į kainoraščius pažiūrėtų. Bent man taip buvo biggrin.gif Nors gal ir geriau į tą "centrinę" važiuot, ten bent jau išdėliotos tos prekės prie kasos, kurioms yra akcija biggrin.gif Na, bet iš kitos pusės juk nepirksi vien dėl to, kad akcija, tai gal verčiau tada ir internete užsisakinėt būtent kas domina ir yra pigiau, nors, aišku, yra tikimybė, kad gal ir "vietoj" gali rast reikalingų priemonių norima kaina smile.gif Tas rinkinukas įdomus, nemačiau pas mus tokio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2010 - 18:03