Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Kaip tik norėjau klausti, kaip tau su oda reikalai. Nu va, kaip gaila, kad tik trumpalaikį poveikį pamatei. O dėl klausimo kada pasibaigs tie spuogai, tai niekas atsakyti negali, juk kiti ir 30ies spuoguoti vaikšto.
O ar nesidomėjai apie Roaccutane? Tie šimtas procentų padeda, bet yra daug šalutinių poveikių, daug kas prisibijo juos gerti. Mano vieną pažįstamą farmacininkę labai stipriai bėrė, nors jai jau senai nebe 18buvo, o išbandžiusi viską, juolab, kad pati studijavo farmaciją, tai ir žinių turėjo. Tačiau niekas nepadėjo ir ji nusprendė vartot Roaccutane. Padėjo, visiškai atsikratė spuogų.
Atsakyti
Žinau apie šituos vaistus, bet kiek žinau, čia labai brangus gydimas gaunasi..?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 20, 22:59)
Pas daktarę eiti dabar pinigų neturiu, ir mama sako, kad nieko jos nepadės, pasakys, kad čia brendimo spuogai ir viskas. Bet ar tokie yra brendimo spuogai? Man jau 18, kada galiu tikėtis pagerėjimo?

Man atrodo,kad jei spuogai ne lengvos, o vidutinės ar dar sunkesnės formos, pas gydytoją eiti BŪTINA.Gydytoja nustatys,ar spuogų priežastis brendimas ar tarkim skydliaukės sutrikimai ir pasiūlys gydymą.
Man išvis atrodo,kad jei jau beria ištisai ir daug,tai reikia kreiptis pas profesionalus.
Atsakyti

QUOTE(Vasariss @ 2010 02 20, 23:14)
Žinau apie šituos vaistus, bet kiek žinau, čia labai brangus gydimas gaunasi..?

hm, na man irgi 18 beveik. Tai situacija pagerėjo laikui bėgant. Jei tai jaunatviški spuogai tai turėtų apmažėti jų kažkiek. Vaikinai vėliau subręsta, taigi ir vėliau viskas gali praeiti.Aišku viską labai įtakoja ir gydymas.

Taip, gydant su tais vaistais gydymas išties brangus. Tačiau manau čia kraštutinė priemonė ir neverta jos griebtis iškart. nes pasekmių būna baisių. Kas iš to, kad oda graži, jei organizme po to visokios nesamonės vyksta. Visgi manau sveikata svarbiausia.
Atsakyti
na bet žinau, kad yra priemonių, kurios padeda. Pvz pirmomis dienomis labai padėjo Octenisan, pačios matėte, tai reikia ieškoti dar ko nors....
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 22, 23:37)
Sveikutes.O as vis dar kovoju su spuogais,bet kuo toliau tuo baisiau. verysad.gif Visa veida isvare tokiais ryskiais giluminiais spuogais,jau nezinau nei ka daryti.Varyt reikes kita savaite pas dermatologe,tegul ziuri kas cia darosi.Nes ir kontraceptines vel geriu,bet jokio pagerejimo,nors seniau padedavo.O dar 4kg.priaugau,ko niekad gyvenime man nera buve(na tik kai laukiausi).Ir kas cia darosi tai nesuprantu.Jauciuosi toookia baisi cray.gif

na pabandykit issivalyti su rugstelemis pas kosmetologe.kiek zinau,kad tokia labai problematiska oda be valymo rugstimis neisgydysi.jau patyriau pati tai.
Papildyta:
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 19, 18:47)
na patikek pas mane padetis irgi laabai ziauri doh.gif visas veidas isbertas ir labai daug demeliu pasilike verysad.gif kita savaite eisiu vel pas dermatologe, ziuresiu ka dabar sakys...

Demeles pasinaikinau tik deguonies proceduru deka ir kremuka naudojau DEPIGMENTN.Islygino veido oda,oda skaistesne pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 20, 23:59)
Sveikos. Ir vėl aš čia. Gal mane dar pamenat. Rašau su blogomis žiniomis. Octenisan man padėjo tik porą dienų, paskui vėl pradėjo kilti spuogai, ir dabar jau kaip anskčiau galbūt dar blogiau. Jau taip džiaugiausi,kad visas gerėja, bet matau, nelemta man gyventi su normalia oda. Pas daktarę eiti dabar pinigų neturiu, ir mama sako, kad nieko jos nepadės, pasakys, kad čia brendimo spuogai ir viskas. Bet ar tokie yra brendimo spuogai? Man jau 18, kada galiu tikėtis pagerėjimo?

Na brendimo spuogai tai tikiu, kad yra, nors 18 gal jau ir baigiasi brendimas..
O nemokamos poliklinikoj odos gydytojos nėra?
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 21, 00:12)
Tačiau niekas nepadėjo ir ji nusprendė vartot Roaccutane. Padėjo, visiškai atsikratė spuogų.

na man visiškai nepadėjo, kad jau 100 proc. spuogų nebūtų, bet kad pagerino odos būklę, tai tikrai.. Visai nesigailiu, kad gėriau, nes neaišku kokiu veidu dabar vaikščiočiau rolleyes.gif
Tiesa, gydymas jais nepigus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 vasario 2010 - 19:57
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 21, 20:55)
Na brendimo spuogai tai tikiu, kad yra, nors 18 gal jau ir baigiasi brendimas..
O nemokamos poliklinikoj odos gydytojos nėra?
Papildyta:
na man visiškai nepadėjo, kad jau 100 proc. spuogų nebūtų, bet kad pagerino odos būklę, tai tikrai.. Visai nesigailiu, kad gėriau, nes neaišku kokiu veidu dabar vaikščiočiau  rolleyes.gif
Tiesa, gydymas jais nepigus..

na yra poliklinikose nemokama odos gydytoja,bet israsys vaistus ir jie tikrai nebus nemokami. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2010 02 21, 21:12)
na yra poliklinikose nemokama odos gydytoja,bet israsys vaistus ir jie tikrai nebus nemokami. verysad.gif

Na bet ar galima norėti išsigydyti veidą neinvestavus pinigų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 21, 21:14)
Na bet ar galima norėti išsigydyti veidą neinvestavus pinigų  schmoll.gif

Aha, reikia ir pinigų, ir laiko, ir kantrybės...
Vasari, nenuleisk rankų, eik pas gydytoją. Gal tavo problema rimtesnė nei išorinės priemonės gali įveikti...
Atsakyti
Visos temos neskaiciau blush2.gif bet turiu bedu verysad.gif veido oda labai sausa, o spuogiai dygsta tik ant smakro sonuose ir tokie paodiniai, kosmetologe sake, kad ju spausti negalma doh.gif darbe visa diena sedziu prie pc pasiremusi smakra ranka smile.gif todel dar pastebejimas g.gif viena puse spuogotesne ir tokie issikele raudoni dideli, jei nespaudi ir pranyksta bet jei tik uzjudini doh.gif tai istins ir dar savaite kankinsiuosi su juo doh.gif tai kaip kosmetologe sake man spuogai dygsta nuo kompo, tik kaip iseigines buna ar atostogos sugija spuogai ir ne vieno nebubuna... nzn kaip man su jeis kovoti help.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 22, 13:56)
nzn kaip man su jeis kovoti  help.gif  cry.gif

Nepykit, prajuokinot truputį lotuliukas.gif
Čia gi ne spuogais kovoti reikia, o su įpročiu remti smakrą ranka bigsmile.gif
Gal ką nors laikykit toj rankoj, kai darbe sėdit bigsmile.gif
Atsakyti