Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikutes mergytes smile.gif noriu paklausti, nelabai randu atsiliepimu apie PULANNA kosmetika. Pradejau naudoti Pulanna green tea dienini krema http://www.pulanna.l...88.216.25.216ir tonika o nakti naudoju pulanna problemiskai odai smile.gif tai lig ir pamazejo inkstiru ir taip oda daug grazesne pasidare biggrin.gif naudojo dar tik5 dienos.Taigi noreciau suzinot daugiau atsiliepimu nes noreciau pirkti ir daugiau sios kosmetikos bet kaskaip baisoka darosi kai mazai atsiliepimu g.gif ar gal nuoroda kuri imeskit jei kur kitur uzmatet buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 19, 14:02)
Ilgąjį savaitgalį norėjau truputį sutaupyt savo Neostratos mėginių, tai trumpam prie Rasos priemonių grįžau... Ale be reikalo, nes situacija suprastėjo tik sad.gif dabar vėl Neostratą tepu ir vėl geriau. Matyt, teks išlaidas kosmetikai gerokai padidint...

Ką iš "Neostratos" naudoji? Kur galima gauti mėginių?
Atsakyti
"Rasos" niekas netiko verysad.gif . Bet nemanau, kad sios firmos kosmetikos priemones prastos. Tiesiog gal per daug buvo veido oda seganti. Kad labai padejo Neostrata priemones-tai sutinku, be abejo thumbup.gif . Vat, gaila, bet meginuku niekur taip pat nerandu schmoll.gif . Mano oda riebi/misri ir dabar ziema pasauseje skuostai, tai pabandziau Bioderma Sebium Hydra-per sunkus-blizga zandukai, o stai Bioderma Sensibio Light (jautriai odai)-labai gerai thumbup.gif -ir padrekina kiek reikia, ir neblizga, ir kas svarbiausia nekemsa. Drasiai merginos, kurios turite problemine ir tik siuo metu pasausejusia oda, paprasykite vaistinese sio kremuko meginuko 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 19, 15:45)
Ką iš "Neostratos" naudoji? Kur galima gauti mėginių?

Šituos:
Riebios odos tirpalas „NeoStrata Oily Skin Solution"
„NeoStrata Oil Control Gel" (subaigiau jau)
„NeoStrata Oil-Free Lotion SPF 15" (naudoju dabar, patinka labiau už gelį)

Mėginukus iš dermatologės gavau... Bet gal jų būtų toj Sugiharos grožio klinikoj, kur ta kosmetika prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 19, 16:20)
Mėginukus iš dermatologės gavau... Bet gal jų būtų toj Sugiharos grožio klinikoj, kur ta kosmetika prekiauja?

Bent jau anksčiau tai jokių mėginukų iš Neostrata jie neturėdavo schmoll.gif Nebent įvarvindavo į indelį pabandymui kosmetologė (jei darantis pas ją pvz. veido valymą), bet tai irgi būdavo mokamai, ir tik kosmetologė.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 19, 17:36)
Bent jau anksčiau tai jokių mėginukų iš Neostrata jie neturėdavo schmoll.gif 

Ale ot kokie... Na, aš kaip išbandžius tai pirksiu, bet jei nebūčiau bandžius, tai tikrai tokios sumos už katę maiše nemokėčiau...
Pvz., kad ir tas „NeoStrata Oil Control Gel" - turėtų gi riebalų išsiskyrimą reguliuot, o veidas blizgėt ima praktiškai net dienai neįpusėjus... Odos būklę, aišku, gerina, nu bet riebalų išsiskyrimą Rasos priemonės žymiai geriau sumažina...
Atsakyti
Tai ar padėjo antibiotikai? Aš tai šituos pačius 5 savaitė kaip valgau bigsmile.gif kas ten per 5 dienas gali pasikeist, kaži g.gif
[/quote]

na siek tiek apmazejo spuogeliu dygimas, man dar israse kazkoki tirpala kuriuo veida reikia valytis, tai truputeli rezultatas matosi mirksiukas.gif
o tai tie antibiotikai nepadeda, kad taip ilgai liepe vartot?
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 19, 18:02)
o tai tie antibiotikai nepadeda, kad taip ilgai liepe vartot?

Nugis padeda, bet mano padėtis buvo žiauroka, todėl sakė, kad kovot reiks ilgai ir kantriai...
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 19, 18:03)
Nugis padeda, bet mano padėtis buvo žiauroka, todėl sakė, kad kovot reiks ilgai ir kantriai...

na patikek pas mane padetis irgi laabai ziauri doh.gif visas veidas isbertas ir labai daug demeliu pasilike verysad.gif kita savaite eisiu vel pas dermatologe, ziuresiu ka dabar sakys...
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 19, 18:47)
na patikek pas mane padetis irgi laabai ziauri doh.gif

Na svarbu gerėja po truputį, iškart juk neišnyks 4u.gif
Kolegė vakar mane, prieš veidrodį beburbančią, nutildė, sako - nebambėk, juk vis tiek jau nepalyginsi su tuo, kaip buvo bigsmile.gif tai truputį geriau ant dūšios pasidarė...
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 19, 13:02)

Tai ar padėjo antibiotikai? Aš tai šituos pačius 5 savaitė kaip valgau  bigsmile.gif kas ten per 5 dienas gali pasikeist, kaži  g.gif

Na aš irgi įdomiai gėriau, bet veikė.. tiesa, ne tuos antibiotikus.. Gėriau 3 dienas iš eilės ir paskui dar 3 savaites po vieną tabletę per savaitę
Atsakyti
Sveikos. Ir vėl aš čia. Gal mane dar pamenat. Rašau su blogomis žiniomis. Octenisan man padėjo tik porą dienų, paskui vėl pradėjo kilti spuogai, ir dabar jau kaip anskčiau galbūt dar blogiau. Jau taip džiaugiausi,kad visas gerėja, bet matau, nelemta man gyventi su normalia oda. Pas daktarę eiti dabar pinigų neturiu, ir mama sako, kad nieko jos nepadės, pasakys, kad čia brendimo spuogai ir viskas. Bet ar tokie yra brendimo spuogai? Man jau 18, kada galiu tikėtis pagerėjimo?
Atsakyti