as vakar nuspirkau per akcija ,,rasos'' krema-geli , ziuresiu ar patiks jis man
o kur siuo metu yra akcija "rasos" kremui- geliui?
QUOTE(burbulaila @ 2010 02 18, 18:09)
Droge tikrai yra
vaistinej kazkurioj, su medaus koretele 20% nuolaida LYG
aciū mergaites rytoj bėgsiu ieškoti
QUOTE(lolipop' @ 2010 02 18, 19:28)
vaistinej kazkurioj, su medaus koretele 20% nuolaida LYG
Eurovaistinėje nuolaidos iki 30 proc.
------------
man Rasos ta serija stebuklų nepadarė
Na stebuklų nedaro, bet priemonės tikrai labai geros, man tai labai sumažina spuogelių, aišku jau kai rimtos problemos yra kai net pas daktarus reikia eit tai tikiu kad nepadeda bet šiaip tai man pačios pačiausios priemonės probleminiam veidui, labai patinka
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 20:50)
Na stebuklų nedaro, bet priemonės tikrai labai geros, man tai labai sumažina spuogelių, aišku jau kai rimtos problemos yra kai net pas daktarus reikia eit tai tikiu kad nepadeda bet šiaip tai man pačios pačiausios priemonės probleminiam veidui, labai patinka
Nu man tai nieko ypatingo nesumažino, tai galiu nesutikti, kad labai geros priemonės
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 18, 10:56)
Na va vieną kartą pabandžiau vakare, neblogas, lengvas toks, neriebina, atsikėliau normalia oda, nes anksčiau po kremų margaritos pamenu visa riebi atsikeldavau žiūrėsim kaip toliau bus
Aciu Man irgi reiktu pabandyti, nes oda taip sauseja, kad siaubas Nezinau net ka ir bedaryti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 18, 22:01)
Aciu Man irgi reiktu pabandyti, nes oda taip sauseja, kad siaubas Nezinau net ka ir bedaryti
Man irgi skruostai pasausėjo, be jokių kremų ir taip kurį laiką, dar orai tokie, tai ir rezultatas matomas
QUOTE(mexica @ 2010 02 13, 14:36)
siaip tai man niekas geriau nepadeda uz acne bp5
daug kas ji keikia, nes atseit sausina oda, bet galiu pasakyt, kad jei teisingai naudoji, tai oda visai nesauseja
daug kas ji keikia, nes atseit sausina oda, bet galiu pasakyt, kad jei teisingai naudoji, tai oda visai nesauseja
Vat ir man Acne BP5 tinka, nakčiai jį tepu, odos nesausina, o jei pabandau dieną patept - kažkodėl pradeda sausėt ir pleiskanot iš karto o vakare pasitepus rytą tokia beveik graži ir skaisti atsikeliu
Šian gausiu tą Octenisan pagaliau, reik manyt, irgi pamačys
Ilgąjį savaitgalį norėjau truputį sutaupyt savo Neostratos mėginių, tai trumpam prie Rasos priemonių grįžau... Ale be reikalo, nes situacija suprastėjo tik dabar vėl Neostratą tepu ir vėl geriau. Matyt, teks išlaidas kosmetikai gerokai padidint...
Vasari, į tamstą malonu žiūrėt, rezultatai super
Papildyta:
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 12, 21:17)
pasirizau pas dermatologe nueit, tai prirase antibiotiku Doxycyclin 5 dienom
Tai ar padėjo antibiotikai? Aš tai šituos pačius 5 savaitė kaip valgau kas ten per 5 dienas gali pasikeist, kaži
QUOTE(burbulaila @ 2010 02 18, 16:09)
as tai ,,iki'' parduotuveje ant akcijos treciadieni uztaikiau, tik 13 su centais sumokejau