as tai neisivaizduoju kaip be vandens galima, nes atsikelus ryte jauciu kad oda nesvari, noris nusipraust, vakare reikia makiaza nuplaut, tai su vienu prausikliu visa pudra tik isitrintu i oda neperplovus vandeniu, o ir dienos metu jei gaminu kazka tai visi garai kvapai i veido oda isigeria, negaliu nenusiplaut, zodziu neisivaizduoju kaip be vandens
QUOTE(Vai2lka @ 2010 02 17, 15:49)
as tai neisivaizduoju kaip be vandens galima, nes atsikelus ryte jauciu kad oda nesvari, noris nusipraust, vakare reikia makiaza nuplaut, tai su vienu prausikliu visa pudra tik isitrintu i oda neperplovus vandeniu, o ir dienos metu jei gaminu kazka tai visi garai kvapai i veido oda isigeria, negaliu nenusiplaut, zodziu neisivaizduoju kaip be vandens
As lygiai taip pat,be vandens jausciausi kaip nesipraususi visiskai
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 20:36)
-------
reikia ir man kremo, pasausėja kartais oda, galvojau pirkti Rasos jautriai odai, bet gal geriau reikia bėgti pas gydytoją, išrašys kokį vaistininį, manau blogiau tikrai nebus..
reikia ir man kremo, pasausėja kartais oda, galvojau pirkti Rasos jautriai odai, bet gal geriau reikia bėgti pas gydytoją, išrašys kokį vaistininį, manau blogiau tikrai nebus..
Pati irgi visada perku kremus iš vaistinių, tai pereitą savaitę nusipirkau Emolium labai sausai odai emulsija. Labai patinka Jo sudėtyje rašo yra aliejaus
Apie veido plovimą vandeniu - aš taip stengiuosi kuo mažiau su vandeniu - ir tai oda pleiskanoja
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 16, 23:06)
naudojau vichy normaderm losjona probleminei odai. Stebuklu nepadare, bet situacija pagerino tikrai. Turiu problema su kakta, tai jo deka oda buvo lygesne, berimai sumazejo.
na kiekvieno oda skirtinga ir normalu kad vieniem padeda kitiem ne, na as uzsisakiau du is vichy, ziuresiu kaip naudosis jie man ;]
QUOTE(musik @ 2010 02 17, 13:31)
Universitetine vaistine, kuri randasi salia prezidenturos. Taip pat suplktines pagamintu (turint recepta) Santariskiu Gintarinej ir Kairiukscio gatvej, Odos ir veneros ligu poliklinikoj Kauno gatvej
O tai be recepto neparduoda?
QUOTE(Maserati @ 2010 02 17, 14:44)
Ne duse,o pasilenkus i vonia. (as,beje,irgi taip,nes patogiau man )
būtent, aš tik taip ir plaunu..
Papildyta:
Nusipirkau šiandien Rasos jautriai odai tą rožinį kremuką, tikiuosi porų nekimš, mažai man reikės jį ir naudoti ir kvapas toks fainas, kaip vaistų kokių,neprikvepintas, labai patiko
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 17, 23:18)
Nusipirkau šiandien Rasos jautriai odai tą rožinį kremuką, tikiuosi porų nekimš, mažai man reikės jį ir naudoti ir kvapas toks fainas, kaip vaistų kokių,neprikvepintas, labai patiko
Man irgi tas savotiskas toks jo kvapas patinka
Rasos kremukas jautriai odai yra su aliejais, probleminei odai rekomenduojami Oil-free kremukai. Aisku gal jums nekims, bet as ir turedama ne problematiska oda, alieju prisibijau
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 17, 22:55)
Rasos kremukas jautriai odai yra su aliejais, probleminei odai rekomenduojami Oil-free kremukai. Aisku gal jums nekims, bet as ir turedama ne problematiska oda, alieju prisibijau
Na žiūrėsiu, netiks, mamai atiduosiu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 17, 22:01)
Na žiūrėsiu, netiks, mamai atiduosiu
Tai zinoma. As irgi juo buvau susidomejus parasyk atsiliepimus
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 17, 23:50)
Tai zinoma. As irgi juo buvau susidomejus parasyk atsiliepimus
Na va vieną kartą pabandžiau vakare, neblogas, lengvas toks, neriebina, atsikėliau normalia oda, nes anksčiau po kremų margaritos pamenu visa riebi atsikeldavau žiūrėsim kaip toliau bus
o man labai padeda rasos šis produktas.
siuo metu tik ji ir tenaudoju nes jis tinka mano odai, beabėjo ja sausina (kaip ir daugėlis,mano naudotų kremų nuo spuogų)kadangi juos dziovina,traukia.O aš kaip tokia tai tepu vos ne visa veida, kad tik ten kur jų nera neatsirastų ryta atsikelus :}
siuo metu tik ji ir tenaudoju nes jis tinka mano odai, beabėjo ja sausina (kaip ir daugėlis,mano naudotų kremų nuo spuogų)kadangi juos dziovina,traukia.O aš kaip tokia tai tepu vos ne visa veida, kad tik ten kur jų nera neatsirastų ryta atsikelus :}