Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 14:54)
Kremo ta prasme? Pas manes pieštukas, kolkas gydytoja nieko neminėjo apie pavasarį/vasarą  smile.gif

taip, kremo smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 16, 15:41)
Man irgi tas klausimas yra iškilęs. Nes Zeniac LP kremas man laaabai patiko. Bet kosmetologė minėjo, kad saulutėje jo kaip ir  nepatartina naudoti. Galima, aišku, apsauginį kremą su SPF įsigyti, tada naudoti tikrai būtų galima. Bet visai nenoriu vienu metu keliais kremais tepliotis.
Tai vat tas klausimas man ir liko neatsakytas mastau.gif

Va va, būtent. Man tas pats kremas itin tiko ir patiko. smile.gif todėl net nežinau, ką reiks daryti g.gif į ACtipure keisti?
Atsakyti
gal galit papasakot apie zeniac krema?ir kokia jo kaina?

as tai nusipirkau actipura,bet net sviesi spalva man per tamsi sad.gif dar 60 litu i bala ir naujos pudros paieskos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 02 16, 18:17)
as tai nusipirkau actipura,bet net sviesi spalva man per tamsi sad.gif dar 60 litu i bala ir naujos pudros paieskos sad.gif

Bandyk siūlyt išparduotuvėj, manau greitai nupirks, aš kažkada ieškojau, niekas nesiūlė doh.gif bent kažkiek pinigėlių atgautum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 02 16, 17:17)

Kuo man jis asmeniškai patiko:jis sumažina prakaito išsiskyrimą per veido odą. Kas man labai aktualu šiltuoju periodu. Nežinau, gal ne kiekviena su tuo susiduria, bet pvz. mano kūnas vasarą, atrodo, valosi būtent per veidą. Bet esu naudojusi jį tik rudeniop, kai saulė nebebuvo intensyvi. Ir tikrai pastebėjau norimą efektą.
O kainos nežinau, naudojau jį seniai, prieš kokius 3-4 metus.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norejau paklausti ar galima eiti i soliariuma, kai buna po spuogu likusiu demeliu g.gif nes kazka esu viena ausim girdejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 02 16, 19:17)

as kuo puikiausiai tamsesni atspalvi sunaudojau maisydama su paprastu kremuku, na maskavimo maziau, bet spalvyte pasviesinau ir jei nera daug ka maskuoti, puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 02 16, 18:17)

tikrai pabandykite pamaisyti su kokiu lengvu kremuku - atspalvis iskart bus sviesesnis mirksiukas.gif as pati dabar naudoju si krema su spalva, tai neisivaizduoju, kas gali buti geriau riebiai probleminei odai rolleyes.gif
Atsakyti
man tas irgi nuostabus kremas thumbup.gif
Atsakyti
reiks pabandyti pamaisyti,o koki lengva kremuka jus naudojate maisymui? smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai pades tokia informacija, mano drauge jau 4 metus su veidu nieko kito nedaro isskyrus ryta,vakara nuvalo suplaktine su siera,ir rytais patepa krema is vaistines kazkoki.Neprausia veido su vandeniu visai. Maciau jos oda pries kelias dienas,tai tiesiog tobula,nesu maciusi nieko tobulesnio biggrin.gif rimtai! Anksciau berdavo smakra,kakta,o likusiam veide karts nuo karto siaip spuogeliu atsirasdavo,tai va,bent jai padejo toks dalykas. P.s. veida maciau be pudros visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 16, 20:53)
Gal kuriai pades tokia informacija, mano drauge jau 4 metus su veidu nieko kito nedaro isskyrus ryta,vakara nuvalo suplaktine su siera,ir rytais patepa krema is vaistines kazkoki.Neprausia veido su vandeniu visai. Maciau jos oda pries kelias dienas,tai tiesiog tobula,nesu maciusi nieko tobulesnio biggrin.gif  rimtai! Anksciau berdavo smakra,kakta,o likusiam veide karts nuo karto siaip spuogeliu atsirasdavo,tai va,bent jai padejo toks dalykas. P.s. veida maciau be pudros visiskai.

Aš vandeniu irgi neplaunu smile.gif
Įdomu kokia ten tiksliau suplaktinė ir kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 21:03)
Aš vandeniu irgi neplaunu  smile.gif
Įdomu kokia ten tiksliau suplaktinė ir kremas  smile.gif

veido geriau neplauti vandeniu, o valyti kuom nors? kodel g.gif ?
Atsakyti