Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 16:04)
Nenuleidžia  lotuliukas.gif  ***** jau biški nuo temos nukrypom, šepetukas kažkoks toks tinkamas, ar gali būti ir kitoks?

nu jo, tinkamas toks, bet mačiau išparduotuvėj pardavinėja ŠITĄ už 20lt Man jis superinis, irgi jau kartojuos.. doh.gif
Atsakyti
kur sia pudra butu galima isigyti? visai sudomino blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Perskaičiau temą, buvo įdomu skaityt, tikiuosi kąnors pabandysiu ir aš smile.gif Mano oda mišri - sausa, linkusi į spuogus ir dar alergija veido kankina doh.gif Žodžiu nelengva doh.gif Kiek gyvenime esu tepusi pudros - galėčiau ant rankų pirštų suskaičiuoti biggrin.gif Tiesiog sausino oda labai. Arba nemokėjau rinktis. Esu bandžiusi spirig kompanijos priemones nuo spuogų, Himalay firmos, tai pokyčių nelabai pastebėjau. Esu veidą valiusi ir su sutraukiamais inkštirų skysčiais doh.gif Sutraukia po kurio laiko man veidą, kad neduok Dieve doh.gif
P.S.diamondness, koks gražus tavo veidas thumbup.gif Ir Vasario odos pagerėjimas kaip matosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruša: 15 vasario 2010 - 20:33
Man EM pudryte po savaites naudojimo pabere veida verysad.gif . Del maskavimo ir laikymo-tai nei labai maskavo, nei laikesi ilgiau nei 3 h. Presuota EM mano riebia/misria oda po kiek laiko nusausino tokiais gabalais doh.gif Zodziu, EM netiko.
BM tikrai ir puikiai maskavo, ir spalvyte gerai atsirinkau. Nei kimso, nei bere, gerai laikesi. Tikrai labai super thumbup.gif .
Dabar atradau BareXminerals wub.gif . Ji labai panasi i BM, tik sudetyje nera Bismuth Oxichloride.
Tikrai mineralines pudrytes probleminei veido odai yra tikras issigelbejimas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 15, 22:26)
Man EM pudryte po savaites naudojimo pabere veida verysad.gif . Del maskavimo ir laikymo-tai nei labai maskavo, nei laikesi ilgiau nei 3 h. Presuota EM mano riebia/misria oda po kiek laiko nusausino tokiais gabalais doh.gif Zodziu, EM netiko.
BM tikrai ir puikiai maskavo, ir spalvyte gerai atsirinkau. Nei kimso, nei bere, gerai laikesi. Tikrai labai super thumbup.gif .
Dabar atradau BareXminerals wub.gif . Ji labai panasi i BM, tik sudetyje nera Bismuth Oxichloride.
Tikrai mineralines pudrytes probleminei veido odai yra tikras issigelbejimas biggrin.gif .

o kur perkate ta bareXminerals? beje kartais ne jus daretes TCA ir zadejote ikelti foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 18:18)
nu jo, tinkamas toks, bet mačiau išparduotuvėj pardavinėja ŠITĄ už 20lt Man jis superinis, irgi jau kartojuos.. doh.gif

Man kažkokį pasiūlė, gal šitoks, tik maža foto, neina supratsi doh.gif jei tikrai toks, imsiu, jei sakai, kad geras biggrin.gif
Beje, gal pamenu kuri narė siūlo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 vasario 2010 - 23:11
o aš vakar išbandžiau juodąjį molį. kol kas žymaus pagerėjimo nematau, nors labai tikiuosi, kad išsivalys ta oda su laiku. rolleyes.gif bet užtat iškėlė didelį spuogą ant nosies, žodžiu, rytoj bus smagu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Je t'aime: 16 vasario 2010 - 10:13
QUOTE(Je t'aime @ 2010 02 16, 11:12)
o aš vakar išbandžiau juodąjį molį. kol kas žymaus pagerėjimo nematau, nors labai tikiuosi, kad išsivalys ta oda su laiku.  rolleyes.gif bet užtat iškėlė didelį spuogą ant nosies, žodžiu, rytoj bus smagu...  doh.gif

Aš baigusi savo himalaya kaukę irgi planuoju molį pirkti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau actipur šviesesnį,tai spalvytė man kaip tik ir taip gražiaia pasidengia. esu tikrai patenkinta,tiek, akd odytę sausina gerokai g.gif

Ne kartą pirkau juodąjį molį, bet nepadarė jis man stebuklų niekada. Gal reiktų ne juodąjį o kitokį išbandyt g.gif
Atsakyti
klausykit, o Zeniac'o vasarą-pavasarį lyg ir naudot negalima? (dėl saulės spindulių?)
Atsakyti
QUOTE(Je t'aime @ 2010 02 16, 14:30)
klausykit, o Zeniac'o vasarą-pavasarį lyg ir naudot negalima? (dėl saulės spindulių?)

Kremo ta prasme? Pas manes pieštukas, kolkas gydytoja nieko neminėjo apie pavasarį/vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Je t'aime @ 2010 02 16, 13:30)

Man irgi tas klausimas yra iškilęs. Nes Zeniac LP kremas man laaabai patiko. Bet kosmetologė minėjo, kad saulutėje jo kaip ir nepatartina naudoti. Galima, aišku, apsauginį kremą su SPF įsigyti, tada naudoti tikrai būtų galima. Bet visai nenoriu vienu metu keliais kremais tepliotis.
Tai vat tas klausimas man ir liko neatsakytas mastau.gif
Atsakyti