Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 10:45)
O mineralinės pudros normaliai užmaskuoja dėmeles po spuogų? Mąstau artdeco įsigyti, nesu prieš tai turėjusi mineralinės pudros jokios  g.gif

as turejau skysta mineraline, ji labai gerai uzmaskuodavo viska, naudojau pusmeti ir manau cia man nuo jos ir pradejo taip veida berti. dabar nebenaudoju, visas priemones pakeiciau,tai tvarkosi po truputi veidas. beje turejau seniau biria mineraline pudra, tai ji man praktiskai nieko nemaskuodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 15, 13:23)
beje turejau seniau biria mineraline pudra, tai ji man praktiskai nieko nemaskuodavo smile.gif

O aš ir norėčiau birią išbandyti doh.gif bet bijau, kad tikrai neužteks maskavimo su mano dėmelėmis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 13:25)
O aš ir norėčiau birią išbandyti  doh.gif  bet bijau, kad tikrai neužteks maskavimo su mano dėmelėmis  doh.gif

as naudoju mineraline EM tai man ji uzmaskuoja, nes turiu demeliu likusiu, tik kas nepatinka kad po keletos valandu nuplaukia nuo veido pudra ir tas maskavimas laaabai silpnas pasidaro, tad dabar uzsisakiau BM, gal geriau laikys smile.gif
o artdeco netikra mineraline kadangi joje labai daug sudetiniu daliu kurios nieko panasaus su naturaliais mineralais neturi, tad patarciau kazko kito paieskot, galit ta pacia EM pabandyt is Amerikos parsisiust miniukus, 3-5 miniukai nemokamai tik siuntimas keli doleriai gaunas, pati taip uzsikabinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 15 vasario 2010 - 12:46
QUOTE(Vai2lka @ 2010 02 15, 13:45)
pacia EM pabandyt is Amerikos parsisiust miniukus, 3-5 miniukai nemokamai tik siuntimas keli doleriai gaunas, pati taip uzsikabinau  smile.gif

Ai nemoku siųstis, reikia ieškoti kažko tada, kas padėtų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Naudoju bare minerals. Turejau problemine oda. Nezinojau net kaip slept ar neslept doh.gif Su pudra vsikas blogiau buvo. Nusipirkau sia, tai labai patenkinta likau. Viska viska uzmaskuoja. nei vienas papildomas spuogelis neisdygo po jos naudojimo, dengiasi kaip skysta, zodziu super. Tik kaina didele. neseniai antra karta per tarpinike sakiausi su sepeteliu kartu(pries tai naudojau kita sepeteli tai lyginti net nera ka) su muitais, procentais mokejau apie 200lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 02 15, 13:05)
su muitais, procentais mokejau apie 200lt  doh.gif

Jus apiplėšė!!! ohmy.gif ph34r.gif aš už ją 75litus mokejau, bet tikrai ji gėrių gėris, aš ja labai džiaugiuosi, ir galiu tą begalę kartų kartoti..

aistulia, aš turiu vieną presuotą em lyčną. Bet mačiau, kad ir vilniuje pardavinėja presuotą, tik subyrėjusią, tai gali juk pabandyti. smile.gif

O dėl maskavimo tai tikrai gerai maskuoja, man geriau už kremines. Keista skaityt, kad kažkam išvis nemaskuoja. Gal dėl netinkamų šepetėlių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 15 vasario 2010 - 13:16
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 13:15)
Jus apiplėšė!!! ohmy.gif  ph34r.gif  aš už ją 75litus mokejau, bet tikrai ji gėrių gėris, aš ja labai džiaugiuosi, ir galiu tą begalę kartų kartoti..

aistulia, aš turiu vieną presuotą em lyčną. Bet mačiau, kad ir vilniuje pardavinėja presuotą, tik subyrėjusią, tai gali juk pabandyti. smile.gif

O dėl maskavimo tai tikrai gerai maskuoja, man geriau už kremines. Keista skaityt, kad kažkam išvis nemaskuoja. Gal dėl netinkamų šepetėlių g.gif

Neapiplese tieiog pirkau is Sephoros, todel su visais mokesciais taip ir gavosi, kadangi dar sepeteli paemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 14:15)

O presuota kažkuo iš esmės skiriasi nuo birios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 13:28)
O presuota kažkuo iš esmės skiriasi nuo birios?  smile.gif

Butent EM matosi ant veido miltukai nuo presuotos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 15, 14:30)
Butent EM matosi ant veido miltukai nuo presuotos  doh.gif

doh.gif ot
Nu parašiau, gal pabandysiu, kaina nesikandžioja, nebus gaila, jei netiks..
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 15, 13:30)
Butent EM matosi ant veido miltukai nuo presuotos  doh.gif

Nežinau, man tai atrodo nesimato, o jei dar ant viršaus vandens užpurški, tai viskas tinkamai ir gražiai sugula.
Aistulia, dar pabandyk nuderėti, parduoda už 25, o ji subyrėjusi. O bent aš su siuntimu už ją mokėjau apie 20, bet tikrai ne daugiau 25 tongue.gif Ir spalva ten nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 14:37)

Aistulia, dar pabandyk nuderėti, parduoda už 25, o ji subyrėjusi. O bent aš su siuntimu už ją mokėjau apie 20, bet tikrai ne daugiau 25 tongue.gif  Ir spalva ten nebloga.

Nenuleidžia lotuliukas.gif ***** jau biški nuo temos nukrypom, šepetukas kažkoks toks tinkamas, ar gali būti ir kitoks?
Atsakyti