Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos 4u.gif Pirmą kartą čia parašiau vasario 5 dieną jeigu neklystu, šiandien jau vasario 12. Jūs man labai padėjote, todėl manau, kad privalau parodyti kaip man sekasi smile.gif Nuo antradienio (vasario 9 dienos) naudoju Jūsų rekomenduotą Octenisan, šiandien baigiau naudoti Acnofan tepalą. Rezultatai, mano nuomone, akivaizdūs, ir aš labai džiaugiuosi, kad man gerai sekasi, tikiuosi, kad taip bus ir toliau. Įdedu vieną nuotrauką smile.gif

http://i46.tinypic.com/2hhf1ad.jpg

Palinkėkit man sėkmės gydantis toliau 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 12, 21:54)
Antibiotikus ir as pageriau, bet kitokius wink.gif
vandeniu irgi veido neplaunu wink.gif ne gydytoja taip pasiule, bet pati pasakiau, kad neplaunu ir tikrai neuzdraude toliau taip elgtis biggrin.gif
kvarco lempos proceduras turejau israsytas paauglysteje, bent man nepadejo, kiek pamenu, nebent minimaliai wink.gif

o ar antibiotikai dave kokios naudos??? g.gif as manau, kad svarbiausia reikia labai noreti ir tiketi kad greit atsikratysi spuogu, o tada jie greit ir isnyks biggrin.gif svarbiausia neprarasti vilties ir nenukabinti nosies rolleyes.gif
Atsakyti
Vasaris, tikrai akivaizdūs rezultatai! thumbup.gif o kaip tau tas prausiklis, nesausina odos? Aš tai be kremo negaliu, nusiprausus būtinai turiu pasitepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 12 vasario 2010 - 22:00
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 12, 22:53)
Vasaris, tikai akivaizdūs rezultatai! thumbup.gif  o kaip tau tas prausiklis, nesausina odos? Aš tai be kremo negaliu, nusiprausus būtinai turiu pasitepti.

Net nežinau, nelabai sausina. Bet šis prausiklis kaip stebuklas, nors tik kelias dienas dar naudoju, bet jau rezultatai ! Jeigu man padeda kai yra tokia sunki forma, tai padės kiekvienam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasariss: 12 vasario 2010 - 21:58
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 12, 22:50)
o ar antibiotikai dave kokios naudos??? g.gif

Taip, dave, man buvo labai ziauriai isbertas kaklas ir smakras, pasak gydytojos kazkokia bakterija buvo, tai tikrai padejo antibiotikai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 12, 22:47)

Vasariss, rezultatai tikrai puikus, ypac kaip per toki trumpa laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 12, 21:55)
Net nežinau, nelabai sausina. Bet šis prausiklis kaip stebuklas, nors tik kelias dienas dar naudoju, bet jau rezultatai ! Jeigu man padeda kai yra tokia sunki forma, tai padės kiekvienam  smile.gif

kaip gerai, džiaugiuosi, kad padėjo, ir reikia tikėtis, kad nebus taip, kad oda pripras, ir paskui nebesimatys poveikio. Na bet realiai tai neturėtų.. Bus labai įdomu kokie atsiliepimai dar po kokių dviejų savaičių.
Atsakyti
Ir dar per tas dienas aš spuogų nespaudinėjau ir stengiausi rankomis veido neliesti smile.gif Po kokios savaitės vėl pranešiu kaip man sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 12, 22:00)
Ir dar per tas dienas aš spuogų nespaudinėjau ir stengiausi rankomis veido neliesti  smile.gif Po kokios savaitės vėl pranešiu kaip man sekasi  smile.gif

šaunuolis, o aš šiandien bandžiau inkštirą spausti, ir aišku su nagais prasidrąskiau odą mad.gif nežinau kaip prisiversti nekelti rankų aukščiau kaklo, išskyrus plaukus doh.gif nes aš iš nieko prisidarau daug bėdų, vien dėl savo nesusivaldymo kišti nagus prie veido.
Atsakyti
Oho blink.gif koks pokytis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sakes, niekada nepagalvociau, kad taip greitai galima taip pagyti bigsmile.gif tikrai sauniai tau sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi, kad taip gerai sekasi smile.gif
Ačiū už gražius komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(capri3e @ 2010 02 12, 11:40)
sveikos brangiosios,

tai va sedziu, valau savo veida su Clearasil STAYCLEAR Pore Cleansing Pads
ir dziaugiuosi, per savaite neliko nei vieno spuogelio ir netgi poros issivale ir po truputi uzsitraukia smile.gif esu labai patenkinta smile.gif galvoju pasidalinsiu ir su jumis...  blush2.gif

o man jie visai nepatiko. Stovi pradarytas, nugarai valyt sunaudosiu.
jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 12, 20:17)
sveikutes 4u.gif  vat ir as paskelbiau kova su spuogais nes jau ziauriai jie atsibodo man schmoll.gif  pasirizau pas dermatologe nueit, tai prirase antibiotiku Doxycyclin 5 dienom ir kazkoki skysti kur vaistinej pagamino, sake juo ir valyti ir visiskai neplauti su vandeniu veido g.gif  idomiai man cia... gal jums ka panasaus irgi yra sake? beje minejo kvarco lempa, ar girdejot jus ka apie ja???

aš gėriau šiuos antibiotikus 10 dienų.POkyčiai šokie tokie buvo

QUOTE(Vasariss @ 2010 02 12, 21:47)
Sveikos  4u.gif Pirmą kartą čia parašiau vasario 5 dieną jeigu neklystu, šiandien jau vasario 12. Jūs man labai padėjote, todėl manau, kad privalau parodyti kaip man sekasi  smile.gif Nuo antradienio (vasario 9 dienos) naudoju Jūsų rekomenduotą Octenisan, šiandien baigiau naudoti Acnofan tepalą. Rezultatai, mano nuomone, akivaizdūs, ir aš labai džiaugiuosi, kad man gerai sekasi, tikiuosi, kad taip bus ir toliau. Įdedu vieną nuotrauką  smile.gif

http://i46.tinypic.com/2hhf1ad.jpg

Palinkėkit man sėkmės gydantis toliau  4u.gif  cool.gif

Šaunu,kad rezultatai taip greit smile.gif Džiaugiuosi smile.gif

O aš vis dar nepatenkita savo oda,tos dėmelės nebe tokios ryškios, bet visvien matomos. O procedūrą sakė ateit pakartot tik vasario pabaigoj doh.gif
Atsakyti