Nusipirkau IWOSTINo drekinamaji krema, tai viskas ok, kazkaip jauciu kad visai gerai odai, nealergizuoja ir neskatina spuogu susidarymo, gal net kaip tik sakyciau kad apmalsina.
Tik tiek blogio, kad sudetis sio kremo nelabai grazi ( na bet ir ne pati baisiausia, pabaigus ieskosiu kazko analogisko tik kad butu ekologiskas..
QUOTE(bakardi @ 2010 01 07, 17:43)
o cinko suplaktine galima bet kurioj vaistinej nusipirkti ar tik su receptu?
Yra dvieju rusiu cinko suplaktine, viena su antibiotikais, jai reikia recepto, o kita be ju. Kiek praeitoj temoj skaiciau, tai tos nereceptines cinko suplaktines buna ivairiu sudeciu, ar su levometicinu ar su tichnoliu, priklauso lygtai nuo vaistines kurioje perki.
Kiek pamenu, praeitose temose rase, kad kai kuriose vaistinese parduoda tik cinko suplaktine su antibiotikais, kai kuriose isvis nera. Vaistinej prasyti reikia cinko suplaktines.
Mergaitės, o kokia kaina tos cinko suplakktinės?
QUOTE(knoti @ 2010 01 10, 11:32)
Mergaitės, o kokia kaina tos cinko suplakktinės?
Apie 10
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 10, 10:35)
Yra dvieju rusiu cinko suplaktine, viena su antibiotikais, jai reikia recepto, o kita be ju. Kiek praeitoj temoj skaiciau, tai tos nereceptines cinko suplaktines buna ivairiu sudeciu, ar su levometicinu ar su tichnoliu, priklauso lygtai nuo vaistines kurioje perki.
Kiek pamenu, praeitose temose rase, kad kai kuriose vaistinese parduoda tik cinko suplaktine su antibiotikais, kai kuriose isvis nera. Vaistinej prasyti reikia cinko suplaktines.
buvau uzejus i vaistine , kurioje maiso vaistus, pasiklausti, tai sake, kad tik su receptu parduoda
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 08, 23:21)
Na aš tik pasitikėjau gydytoja
Papildyta:
Šiandien oda išvis laikosi puikiai, jokio sausumo..
Papildyta:
Na va ne aš viena tokia vadinasi kaip man gydytoja ir minėjo, jei nesausėja, nereikalauna oda, tai ir netept
Papildyta:
Šiandien oda išvis laikosi puikiai, jokio sausumo..
Papildyta:
Na va ne aš viena tokia vadinasi kaip man gydytoja ir minėjo, jei nesausėja, nereikalauna oda, tai ir netept
Man irgi gydytoja ta pati pasake Bet as ja nepasitikejau
Sake nereikia tepti kremo jei oda pati grizta i normalia stadija po keliu minuciu..o krema tepti tik jei jau kaip zaizdeles nuo sausumo pasidaro... kurios savaime nebepasidrekina...
QUOTE(tequilla @ 2010 01 09, 23:21)
Nusipirkau IWOSTINo drekinamaji krema, tai viskas ok, kazkaip jauciu kad visai gerai odai, nealergizuoja ir neskatina spuogu susidarymo, gal net kaip tik sakyciau kad apmalsina.
Tik tiek blogio, kad sudetis sio kremo nelabai grazi ( na bet ir ne pati baisiausia, pabaigus ieskosiu kazko analogisko tik kad butu ekologiskas..
As irgi ji isnaudojau, tai atrode fainas, bet pries kelias dienas mama vichy krema spuoguotai odai nupirko, tai dabar ji tepu...galvoju gal dar geresnis bus...
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 01 10, 21:19)
Man irgi gydytoja ta pati pasake Bet as ja nepasitikejau
Sake nereikia tepti kremo jei oda pati grizta i normalia stadija po keliu minuciu..o krema tepti tik jei jau kaip zaizdeles nuo sausumo pasidaro... kurios savaime nebepasidrekina...
Tai va, ne mano viena gydytoja taip šneka vadinasi..
Argumentavo taip, kad as dar jauna, mano oda turi pati tvarkytis ir nereikia uz ja dirbti drekinimo darbo...
Dar norejau paklausti gal kuri svarstet parsisiusti prausikli, benzoilio peroksida ir krema is sios svetaines www.acne.org ? Uz visus su parsiuntimu gaunasi 130 litu... Mastau gal reiketu isbandyti laime... Idomu ar skiriasi ten siulomas vaistas su benzoilio peroksidu 2,5% nuo musiskio BP5...
Dar norejau paklausti gal kuri svarstet parsisiusti prausikli, benzoilio peroksida ir krema is sios svetaines www.acne.org ? Uz visus su parsiuntimu gaunasi 130 litu... Mastau gal reiketu isbandyti laime... Idomu ar skiriasi ten siulomas vaistas su benzoilio peroksidu 2,5% nuo musiskio BP5...
Kai buvau uk nusipirkau kažkoki krema oxy su 2,5 procento benzoilio peroksidu tai taip žiauriai oda suregavo,tik dabar pagaliau nebešerpetoja ir nebe tokia raudona. netinka jis man visai
Kai išberia spuogais (o paskutiniu metu kažkodėl būtent taip ir yra) man labai padeda arbatmedžio aliejukas. Priteplioju veidą prieš miegą dar ir lengviau kvėpuoti būna. O MB sako fuuui, kaip tu smirdi. Bet grožis reikalauja aukų, ane? Tai va. Dar yra toks dalykas, nežinau, čia tas pats kaip cinko suplaktinė, ar ne, bet pas mus Šiauliuose Valerijono vaistinėj gamina Sieros vandenilį. Jis ir toks su drumzlėm, kainuoja apie 10lt... Dar labai geras būdavo ABC losjonas. Jis irgi su arbatmedžio ekstraktu... Jau reiktų apsipirkti veido priemonių - kremo, toniko, kaukės. Gal kas ką parekomenduotų? Kažkaip jaučiu veiksmingi turtu būtų su AHA rūgštim, bet bijau - gal mano odai bus per stipru?
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 14:04)
Manau, kad vertas dėmesio Jei bandysi, parašyk po to atsiliepimus