Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 20:22)
Reikes bandyt jei nerasiu prasyt,kad uzsakytu,bet bijau,kad kaip i kokia kvailele nepaziuretu,niekada nesu to dariusi-nes jei nera,tai ir neperku,bet dabar tai labai noriu to daikto doh.gif Bet paziurejau,kad vaistai.lt raso,kad turi buti visose vaistinesu,nors turbur raso,kad tik rasytu biggrin.gif

Niekada klausiant nereikia bijoti pasirodyti kvailam, juk ir klausiam tam, kad kažką sužinotume ko nežinome, ir gautumėm tai ką norime gauti. smile.gif Mano draugė vaistininkė, tai man nupirko šitą prausiklį, jis vienas ir tebuvo, dabar užsakė dar porą, vieną pasiliks sau, o kitą pardavimui. Kadangi šitas prausiklis nėra populiarus, tai vaistinės nenori užsisakyti daug, kad neužsistovėtų, o reikalui esant juk visada galima užsakyti. Kaip ir daug kitų nepopuliarių, ar labai brangių vaistų, kurie perkami retai.
Atsakyti
As irgi jo noreciau. Gal net pavieniu spuogeliu nebeliktu biggrin.gif Bet jauciu nelabai apsimoka, nes oda man issausins, kai nera problemine g.gif Skaiciau kad jis gan sausina
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 11, 22:30)
Niekada klausiant nereikia bijoti pasirodyti kvailam, juk ir klausiam tam, kad kažką sužinotume ko nežinome, ir gautumėm tai ką norime gauti. smile.gif  Mano draugė vaistininkė, tai man nupirko šitą prausiklį, jis vienas ir tebuvo, dabar užsakė dar porą, vieną pasiliks sau, o kitą pardavimui. Kadangi šitas prausiklis nėra populiarus, tai vaistinės nenori užsisakyti daug, kad neužsistovėtų, o reikalui esant juk visada galima užsakyti. Kaip ir daug kitų nepopuliarių, ar labai brangių vaistų, kurie perkami retai.

O kazin ilgai reiketu laukti,kol atves? g.gif Gal ir kvailas klausimas,bet ar brangiau del to nekainuos,kad cia man vienai uzsako? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 20:49)
O kazin ilgai reiketu laukti,kol atves? g.gif  Gal ir kvailas klausimas,bet ar brangiau del to nekainuos,kad cia man vienai uzsako? blush2.gif

oi tikrai nekainuos brangiau. smile.gif o laukti tai nežinau, porą dienų tikriausiai. Tulpelyte, pas mane irgi pavieniai yra, na per mėnesines ant kaktos šiek tiek daugiau atsiranda, bet jei naudojat kokį kremą tai nereiktų baimintis, kad išsausins odą. Dabar va man kaip tik yra paberta smulkiais spuogeliais kakta, tai akyse matau, kaip man jų mažėja smile.gif arba čia įsitikinimas mano doh.gif
ai dar noriu pridurti, kad labai fainai, kad galima juo praustis nors ir atsimerkus, visai nedirgina akių. Ir tiems kam spuogai kokie didesni, tai jų negrauš, ir nedegins. smile.gif Nu aš čia kaip agentė kokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 11 vasario 2010 - 21:15
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 11, 22:57)

Dekuj uz atsakymus visus 4u.gif Dar katik dabar radau internete labai daug geru atsiliepimu,ir kad randelius naikina,tai jei cia tiesa,tai jau nekantrauju kuo greiciau ryt lekt pirkti,arba jei nebus uzsisakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Jeigu kalbate apie Octenisan, tai aš jį pirkau Norfos vaistinėje. Vieną dieną nuėjau pasiteirauti ar neturi, tada neturėjo, pasiūlė užsakyti, bet pasakiau, kad nereikia, gal rasiu kur nors kitur. Kitą dieną ateinu į tą pačią vaistinę užsisakyti, o ten jau yra Octenisan. Atėjau kai buvo praktiškos valandos, gavau nuolaidą ir sumokėjau tik 17 lt. Naudoju jau dvi dienas ryte ir vakare. Dar aišku rezultatų nesimato, bet naujų spuogų kiek matau neatsirado. Spuogų jau nebespaudau nuo antradienio ir veido rankomis stengiuosi neliesti be reikalo, galbūt po truputį pradės situacija gerėti smile.gif Žinoma įdėsiu foto kaip man sekasi smile.gif
Atsakyti
sveikos brangiosios,

tai va sedziu, valau savo veida su Clearasil STAYCLEAR Pore Cleansing Pads
ir dziaugiuosi, per savaite neliko nei vieno spuogelio ir netgi poros issivale ir po truputi uzsitraukia smile.gif esu labai patenkinta smile.gif galvoju pasidalinsiu ir su jumis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(capri3e @ 2010 02 12, 10:40)
sveikos brangiosios,

tai va sedziu, valau savo veida su Clearasil STAYCLEAR Pore Cleansing Pads
ir dziaugiuosi, per savaite neliko nei vieno spuogelio ir netgi poros issivale ir po truputi uzsitraukia smile.gif esu labai patenkinta smile.gif galvoju pasidalinsiu ir su jumis...  blush2.gif

kur ji galima isigyti? ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 10, 19:27)
Sveikos.Gaila,bet as su blogom ziniom verysad.gif Mano veidukas kuo toliau tuo baisiau.Jau nebezinau kas jam darosi,seniau nebudavo taip,kad istisai pilnas spuogu,dabar ir randeliu daug,uzsiregistruosiu pas dermatologe nueisiu,ziuresiu ka sakys.Jau galvoju ir apie randeliu salinima lazeriu,nenoriu vaikscioti su kompleksais. doh.gif Buvau pradejus gerti ir kt,seniau padedavo,o dabar ir jos visiskas nulis.Nu zodziu baisu.Gal zinot kokiu dar rimtesniu budu kovoti su spuogais bei ju randeliais?

na manau nieko mes nepatarsim, jei tikrai būklė blogėja šitaip, tai reikia gydytojo konsultacijos..
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 20:59)
Del geografines padeties reikes aki pirmiau uzmesti i Kamelija,Eurovaistine arba LitFarma,viliuosi,kad ir ten rasiu doh.gif  O kaip jums tas prausiklis?Nedziovina odos labai? ax.gif

Pabandyk per vaistai.lt paiškoti kuriose konkrečiai vaistinėse yra, nereikės klaidžioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 12, 19:12)
Pabandyk per vaistai.lt paiškoti kuriose konkrečiai vaistinėse yra, nereikės klaidžioti  ax.gif

Siandien buvau trijose vaistinese,tai nei viena neturejo siuo metu,bet siule uzsakyti,tai uzsisakiau toje,kur greiciausiai atves,t.y.rytoj ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif vat ir as paskelbiau kova su spuogais nes jau ziauriai jie atsibodo man schmoll.gif pasirizau pas dermatologe nueit, tai prirase antibiotiku Doxycyclin 5 dienom ir kazkoki skysti kur vaistinej pagamino, sake juo ir valyti ir visiskai neplauti su vandeniu veido g.gif idomiai man cia... gal jums ka panasaus irgi yra sake? beje minejo kvarco lempa, ar girdejot jus ka apie ja???
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 02 12, 21:17)
sveikutes 4u.gif  vat ir as paskelbiau kova su spuogais nes jau ziauriai jie atsibodo man schmoll.gif  pasirizau pas dermatologe nueit, tai prirase antibiotiku Doxycyclin 5 dienom ir kazkoki skysti kur vaistinej pagamino, sake juo ir valyti ir visiskai neplauti su vandeniu veido g.gif  idomiai man cia... gal jums ka panasaus irgi yra sake? beje minejo kvarco lempa, ar girdejot jus ka apie ja???

Antibiotikus ir as pageriau, bet kitokius wink.gif
vandeniu irgi veido neplaunu wink.gif ne gydytoja taip pasiule, bet pati pasakiau, kad neplaunu ir tikrai neuzdraude toliau taip elgtis biggrin.gif
kvarco lempos proceduras turejau israsytas paauglysteje, bent man nepadejo, kiek pamenu, nebent minimaliai wink.gif
Atsakyti