Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 15:28)
Spuogu gali atsirasti bet kokiame amziuje... Tai nera paaugliu liga..  mirksiukas.gif

Nugi žinom, žinom bigsmile.gif
Tik kad paaugliams jinai dažnoka, užtatai ir juokaujam šitaip...
Atsakyti
buvau tirtis del pulingu spuogu padare tyrima, dabar augina bakterija. Israse neostrata rugstini bionini losjona, skinoren, duac, differin. sake gydytoja, kad daznai buna bakterija, kuri net nebereaguoja i vaistus todel ir spuogai lipa. tai vat laukiu atsakymo ir bus matyti ar uzpuolusios bakterijos kokios ar ne. o visi sitei tepalai veikia. beje, prausiu veida su eucerin thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Gaila,bet as su blogom ziniom verysad.gif Mano veidukas kuo toliau tuo baisiau.Jau nebezinau kas jam darosi,seniau nebudavo taip,kad istisai pilnas spuogu,dabar ir randeliu daug,uzsiregistruosiu pas dermatologe nueisiu,ziuresiu ka sakys.Jau galvoju ir apie randeliu salinima lazeriu,nenoriu vaikscioti su kompleksais. doh.gif Buvau pradejus gerti ir kt,seniau padedavo,o dabar ir jos visiskas nulis.Nu zodziu baisu.Gal zinot kokiu dar rimtesniu budu kovoti su spuogais bei ju randeliais?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 02 10, 18:59)
buvau tirtis del pulingu spuogu padare tyrima, dabar augina bakterija. Israse neostrata rugstini bionini losjona, skinoren, duac, differin. sake gydytoja, kad daznai buna bakterija, kuri net nebereaguoja i vaistus todel ir spuogai lipa. tai vat laukiu atsakymo ir bus matyti ar uzpuolusios bakterijos kokios ar ne. o visi sitei tepalai veikia. beje, prausiu veida su eucerin  thumbup.gif  thumbup.gif

O cia gydytojas dermatologas paskyre sita tyrima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 10, 18:27)
Sveikos.Gaila,bet as su blogom ziniom verysad.gif Mano veidukas kuo toliau tuo baisiau.Jau nebezinau kas jam darosi,seniau nebudavo taip,kad istisai pilnas spuogu,dabar ir randeliu daug,uzsiregistruosiu pas dermatologe nueisiu,ziuresiu ka sakys.Jau galvoju ir apie randeliu salinima lazeriu,nenoriu vaikscioti su kompleksais. doh.gif Buvau pradejus gerti ir kt,seniau padedavo,o dabar ir jos visiskas nulis.Nu zodziu baisu.Gal zinot kokiu dar rimtesniu budu kovoti su spuogais bei ju randeliais?

Sveika:) na manau pirma tai reikia apsilankyt pas dermatologą, galbūt apžiūrėjęs ką gero pasiūlys. Aišku ir tyrimukai neprošal kokie, nes išsiaiškinus spuogų kilimo prižąstį lengviau gydyti smile.gif
KAs apie randelių naikinimą - tai pirma reikia išsigydyti spuogus. Nes jeigu jie ir toliau kils panaikinus randelius,susidarys vėl nauji .Taigi,pirmaisuai kova su spuogais.O čia nemažai pridiskutuota apie įvairias priemones kas kam padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 10, 01:11)
Vasariss labai bus įdomūs atsiliepimai. Aš irgi nusipirkau šiandien.

As irgi gundausi siuo prausikliu,nepakenks ar taip ar taip manau ax.gif O visose vaistinese jis turetu buti? Kokia kaina mazdaug? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 10, 21:51)
As irgi gundausi siuo prausikliu,nepakenks ar taip ar taip manau ax.gif O visose vaistinese jis turetu buti? Kokia kaina mazdaug? smile.gif

aš šeimos vaistinėj pirkau, 17lt mokėjau, bet čia su nuolaida man gavos tiek. Šiaip apie 20 jo kaina. Parašyta, kad Norfos vaistinėse turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 22:14)
O cia gydytojas dermatologas paskyre sita tyrima?  rolleyes.gif

jo, sake tik sitas atliekamas. cia privacioj klinikoj. tyrimas 150lt.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 02 10, 18:59)
buvau tirtis del pulingu spuogu padare tyrima, dabar augina bakterija. Israse neostrata rugstini bionini losjona, skinoren, duac, differin. sake gydytoja, kad daznai buna bakterija, kuri net nebereaguoja i vaistus todel ir spuogai lipa. tai vat laukiu atsakymo ir bus matyti ar uzpuolusios bakterijos kokios ar ne. o visi sitei tepalai veikia. beje, prausiu veida su eucerin  thumbup.gif  thumbup.gif

na tam tikras odos ligas sukelia stafilokokai, tai mano dermatologe paskyre man antibijotikini tepala i nosi nuo ju blush2.gif kursa panaudojau bet kazkokio tai poveikio nelabai pastebejau, tai bent jau supratau, kad tie spuogai man tikrai ne nuo stafilokoku, bet vis gi liepe kiekviena menesi po savaite pasitepliot.. tongue.gif
o daugiau jokio gydymo neskyre, viska tikriausiai jau isbande biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 11, 02:20)
aš šeimos vaistinėj pirkau, 17lt mokėjau, bet čia su nuolaida man gavos tiek. Šiaip apie 20 jo kaina. Parašyta, kad Norfos vaistinėse turi būti.

Del geografines padeties reikes aki pirmiau uzmesti i Kamelija,Eurovaistine arba LitFarma,viliuosi,kad ir ten rasiu doh.gif O kaip jums tas prausiklis?Nedziovina odos labai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 11 vasario 2010 - 19:59
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 19:59)
Del geografines padeties reikes aki pirmiau uzmesti i Kamelija,Eurovaistine arba LitFarma,viliuosi,kad ir ten rasiu doh.gif  O kaip jums tas prausiklis?Nedziovina odos labai? ax.gif

na abejoju ar euruose ir camelijoj rasit.. Bet šiaip galima paprašyti, kad užsakytų į vaistinę, tai manau užsakytų, tik jau tą pačią dieną negautumėt. Kas dėl sausinimo, tai aš juo nusiprausiu ir iškart kremą tepu, nes mano oda ir taip sausa yra, tai kremas man būtinas. Bet labai sausint neturėtų. Būtinai nusipirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 11, 22:07)
na abejoju ar euruose ir camelijoj rasit.. Bet šiaip galima paprašyti, kad užsakytų į vaistinę, tai manau užsakytų, tik jau tą pačią dieną negautumėt. Kas dėl sausinimo, tai aš juo nusiprausiu ir iškart kremą tepu, nes mano oda ir taip sausa yra, tai kremas man būtinas.  Bet labai sausint neturėtų. Būtinai nusipirkit mirksiukas.gif

Reikes bandyt jei nerasiu prasyt,kad uzsakytu,bet bijau,kad kaip i kokia kvailele nepaziuretu,niekada nesu to dariusi-nes jei nera,tai ir neperku,bet dabar tai labai noriu to daikto doh.gif Bet paziurejau,kad vaistai.lt raso,kad turi buti visose vaistinesu,nors turbur raso,kad tik rasytu biggrin.gif
Atsakyti