Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 13:38)
Yra zmoniu, kurie 6 menesius geria doxiciklina...  unsure.gif

As ir sveikai maitinuosi, geriu vandens daug, bet niekas deja nesikeicia...bent mano atveju mityba jokios reiksmes neturi...
Ir niekas moksliskai nera irodes, kad nesveika mityba sukelia spuogus.  rolleyes.gif

Aniaaaaa blink.gif ? Vo čia tai baisu... Nors kokie 3 mėnesiai tai kaip suprantu, normalu, nes doksiciklino informaciniam lapely parašyta, kad 12 savaičių juo spuogai gali būt gydomi...

Tai vat ir aš tuo maistu netikiu smile.gif tiesa, va kolegei tai po bet kurios rūšies vermuto būtinai išdygsta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2010 02 10, 13:39)
tai ten prausiklis kazkoks, ane? geras?  g.gif
mesa geras dalykas, taciau geros ir neprikimstos gliukomato sunku gauti  lotuliukas.gif

Aga, labai jau išgirtas, veidui ir kūnui tinkamas...
Jei mėsą valgyt, tai tik iš kaimo bobutės kokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 10, 12:42)
O man aiškina, kad čia dėl šuns. Kažin ar taip gali būti?

Taip, jeigu tu alergiškas šunims mirksiukas.gif Tačiau šią alergiją gali nustatyti tik gydytojas specialiais tyrimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 13:40)
Kaip man tetis nuolat aiskina, kad man spuogai dygsta del to, kad nesportuoju.. doh.gif

Pfff, nu irgi variantas bigsmile.gif ot tie žmonės...
Atsakyti
Tas 6 menesiai tai irgi turbut ne istisai..kazkoks kursas specialus sudaromas turbut... rolleyes.gif

Jei butum alergiskas sunims, tai turbut ne tik ant veido bertu...maciau kaip atrodo zmogus, kuris alergiskas visokiems gyvunams - tai visos rankos isbertos, bet tikrai ne taip kaip musu veidukai...
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 13:53)
Jei butum alergiskas sunims, tai turbut ne tik ant veido bertu...maciau kaip atrodo zmogus, kuris alergiskas visokiems gyvunams - tai visos rankos isbertos, bet tikrai ne taip kaip musu veidukai...

Vat ir man taip atrodo.
Vasari, o bėrimų pradžia sutapo su šuns įsigijimu?
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 13:54)
Vat ir man taip atrodo.
Vasari, o bėrimų pradžia sutapo su šuns įsigijimu?

Oj ne, daug seniau mane pradėjo berti. Ir beria tik ant veido pagrinde, ant nugaros beveik nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 10, 13:56)
Oj ne, daug seniau mane pradėjo berti. Ir beria tik ant veido pagrinde, ant nugaros beveik nėra  smile.gif

Tai tada gyvūniukas niekuo dėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 10, 13:56)
Oj ne, daug seniau mane pradėjo berti. Ir beria tik ant veido pagrinde, ant nugaros beveik nėra  smile.gif

pas mane ir niekada nebudavo nei ant nugaros nei ant krutines, bet kai meciau piliules tai iskart isbere, ir dabar karts nuo karto atsinaujina.. blink.gif paveluotas brendimas gal?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 02 10, 14:02)
paveluotas brendimas gal?? biggrin.gif

Jo jo, ir aš KT metusi bręst turbūt pradėjau, pofig, kad 28 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 14:05)
Jo jo, ir aš KT metusi bręst turbūt pradėjau, pofig, kad 28  lotuliukas.gif

tai kad iki 18 turejau idealia oda, o dabar... doh.gif jau 5 metai vargstu...
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 13:40)
Kaip man tetis nuolat aiskina, kad man spuogai dygsta del to, kad nesportuoju.. doh.gif

doh.gif man tai sako dėl to, kad dažausi biggrin.gif nors jei ir nesidažau, tas pats, na nebent jau kokia pudrą nusiperku netinkamą, tada aišku paberia, bet reti atvejai tokie
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 10, 13:42)
O man aiškina, kad čia dėl šuns. Kažin ar taip gali būti?

tai gal alergiškas šunism, tokiu atveju pas alergologą reikia apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Spuogu gali atsirasti bet kokiame amziuje... Tai nera paaugliu liga.. mirksiukas.gif
Atsakyti