QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 12:19)
Ačiū
Šiaip ar taip, šiuo metu pagrindinis mano gydymas yra geriamieji antibiotikai (dar bent 1,5 mėnesio minimum), o apie šitą mąstau tik kaip apie pagalbinę priemonę vietoj besibaigiančio Duac...
O problema rimtesnė ar ne, nežinau. Nesiūlė man jokių tyrimų kažkaip. Gal ir hormonai problema, bet kad aš be KT jau 9 mėnesius gyvenu - gal jau laikas jiems susitvarkyti
Šiaip ar taip, šiuo metu pagrindinis mano gydymas yra geriamieji antibiotikai (dar bent 1,5 mėnesio minimum), o apie šitą mąstau tik kaip apie pagalbinę priemonę vietoj besibaigiančio Duac...
O problema rimtesnė ar ne, nežinau. Nesiūlė man jokių tyrimų kažkaip. Gal ir hormonai problema, bet kad aš be KT jau 9 mėnesius gyvenu - gal jau laikas jiems susitvarkyti
antibiotikai 1,5 men????!!!!! pati geriau 20 dienu, kai israse dar tiek pat dienu meciau ir pasakiau, kad antibiotikus gersiu tik paskutiniu atveju, kada bus labai labai blogai sveikatai. Speju geri docsiciklina, sako lengvas antibiotikas bet kad ir koks lengvas antibiotikas bebutu jis turi n pasaliniu poveikiu, pades odai, sugadins kita organa ir gausis taip, kad antibiotikus vartosi iki gyvenimo galo ir vis stipresnius..kadangi dirbu ligonineje, tenka paplepet su kitos spec daktarais, tai ju pasiulymu meciau iskart antibiotiku kursa..
dziaugiuos jei kam antibiotikai padejo, jei isgijo, jei pasaliniu poveikiu neatsirado...bet pati labai gerai zinau, kad ten kur kisami antibiotikai, organizmo apsaugines funkcijos labai labai sumazeja...
cia tik mano nuomone