Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 02 09, 20:34)
Šiandien nuspirkau Octenisan, žiūrėsim gal padės  smile.gif

apsisarvuok kantrybe..graitai spuogu neisnaikinsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 09, 19:49)
apsisarvuok kantrybe..graitai spuogu neisnaikinsi schmoll.gif

Skaiciau, kad kol tas pats vienas spuogas susidaro, islenda, isnyksta praeina 30 - 90 dienu... Todel ir reikia laukti bent 3 menesius, kad galetum pasakyti ar gydymas veikia... Tai, ka mes matome ant odos siandien, prasidejo jau pries pora menesiu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 09 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 09, 02:08)
As irgi mielu noru naudociau tik kompaktine, jei nereiktu tiek demeliu maskuot  doh.gif
---------------
Galvojau, kad tu vyresne  rolleyes.gif  blush2.gif

Pas mane irgi yra demeliu,bet sita pudra pamaskuoja viska ka reikia pakankamai smile.gif
O is kur susidare toks ispudis,kad vyresne? biggrin.gif
Atsakyti
Vasariss labai bus įdomūs atsiliepimai. Aš irgi nusipirkau šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 09, 18:47)
O Duac'a kas naudojot, tik viena karta dienoj tepet?  g.gif lapely taip parasyta...

drmatologės patarimu tepiau 2 kartus dienoj -ryte ir vakare. Bet tik ant atskirų spuogelių po labai nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 09, 19:47)
O Duac'a kas naudojot, tik viena karta dienoj tepet?  g.gif lapely taip parasyta...

Aš vieną kartą tepu - taip dermatologė rekomendavo. Tepu vakarais. Ne vien paskirus spuogus, bet visus plotus, kur jų yra (tik ne ant nugaros, nes ten plotas per didelis biggrin.gif ).
Gaila, kad baigiasi, veiksmingas dalykas... Dermatologė sakė, kad jo daugiau kaip tris savaites tepti nerekomenduojama. Teks kokį kitą tepalą su benzoilo peroksidu įsigyt - kad ir be antibiotikų.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 09:04)
Aš vieną kartą tepu - taip dermatologė rekomendavo. Tepu vakarais. Ne vien paskirus spuogus, bet visus plotus, kur jų yra (tik ne ant nugaros, nes ten plotas per didelis  biggrin.gif ).
Gaila, kad baigiasi, veiksmingas dalykas... Dermatologė sakė, kad jo daugiau kaip tris savaites tepti nerekomenduojama. Teks kokį kitą tepalą su benzoilo peroksidu įsigyt - kad ir be antibiotikų.

Duaca naudot tik 3 sav??? blink.gif kazkaip sito neakcentavo dermatologe g.gif
man jis padeda taciau hormoninio nenoriu ilgai naudoti, gal galetumete konkreciai parasyti kokie tepalai tikrai padejo ir kuriuos galima butu naudoti ilgiau nei 3 sav?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 02 10, 09:29)
Duaca naudot tik 3 sav??? blink.gif  kazkaip sito neakcentavo dermatologe  g.gif
man jis padeda taciau hormoninio nenoriu ilgai naudoti, gal galetumete konkreciai parasyti kokie tepalai tikrai padejo ir kuriuos galima butu naudoti ilgiau nei 3 sav?? 4u.gif

Cituoju savo ankstesnį pasisakymą:

QUOTE(Musinukė @ 2010 02 08, 15:13)
Kad Duac sudėtyje hormonų nėra, žinokit, tik benzoilo peroksidas ir antibiotikas klindamicinas. Negąsdinkit žmonių hormonais  mirksiukas.gif

O šiaip aš asmeniškai nelabai galiu ką patarti, nes rimtą kovą su šitais niekadėjais neseniai ir tepradėjau...

Atsakyti
Galiu patarti tik ko tikrai nepirkti doh.gif Aknefug gelio mad.gif
Jei kas tikrai vistiek nori pabandyti galiu padovanoti savo - puse isnaudojau...

As skaiciau, kad taskinis gydymas nepadeda...nes gydom tik jau isdygusi spuoga, bet neuzkertam kelio nauju atsiradimui... doh.gif
Ir zinok dabar kas tiesa, o kas melas...
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 10, 11:28)
Galiu patarti tik ko tikrai nepirkti  doh.gif Aknefug gelio mad.gif
Jei kas tikrai vistiek nori pabandyti galiu padovanoti savo - puse isnaudojau...

As skaiciau, kad taskinis gydymas nepadeda...nes gydom tik jau isdygusi spuoga, bet neuzkertam kelio nauju atsiradimui...  doh.gif
Ir zinok dabar kas tiesa, o kas melas...

O aš kaip tik apie tą gelį galvojau... Ką jis jums blogo daro?

Jeigu būtent apie Duac kalbėt, tai ir jo lapely, jei neklystu, parašyta, kad reikia visą pažeistą plotą tept, o ne vien spuogus...

Aha, tikrai: "Ploną gelio sluoksnį reikia užtepti ant visų odos vietų, kuriose yra spuogų, ne tik ant pačių jų dėmių."
Papildyta:
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 11:45)

Oi, jau radau, kad degina...
Matyt, teks tą Akne BP 5 bandyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musinukė: 10 vasario 2010 - 10:49
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 10, 12:00)

Jeigu būtent apie Duac kalbėt, tai ir jo lapely, jei neklystu, parašyta, kad reikia visą pažeistą plotą tept, o ne vien spuogus...

Aha, tikrai: "Ploną gelio sluoksnį reikia užtepti ant visų odos vietų, kuriose yra spuogų, ne tik ant pačių jų dėmių."
Papildyta:
Oi, jau radau, kad degina...
Matyt, teks tą Akne BP 5 bandyt...

Akne BP 5 nesiulyciau, nebent kankina paprasti jaunatviniai spuogai..o jei problema daug rimtesne, tai tas skystimelis neduos jokio efekto.. tokia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 02 10, 12:11)
Akne BP 5 nesiulyciau, nebent kankina paprasti jaunatviniai spuogai..o jei problema daug rimtesne, tai tas skystimelis neduos jokio efekto.. tokia mano nuomone  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Šiaip ar taip, šiuo metu pagrindinis mano gydymas yra geriamieji antibiotikai (dar bent 1,5 mėnesio minimum), o apie šitą mąstau tik kaip apie pagalbinę priemonę vietoj besibaigiančio Duac...
O problema rimtesnė ar ne, nežinau. Nesiūlė man jokių tyrimų kažkaip. Gal ir hormonai problema, bet kad aš be KT jau 9 mėnesius gyvenu - gal jau laikas jiems susitvarkyti verysad.gif
Atsakyti