Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 09, 00:27)
o manhattan cia biri turbut? nes kremine kiek zinau labai nelygiai dengiasi... g.gif

Taip,kompaktine mirksiukas.gif Kreminiu jau kuri laika isvis nenaudoju,nes veidas blizgeti tik pradeda nuo ju ir per daug apkrautas atrodo mano akimis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 20:25)
Man tokia odos bukle tai jau "kritine". Vadinti ja tik sergancia, na skamba keistokai. Su menkom problemom ten nemaciau nei vieno, gal jus nemokejote tinkamai foto pasiziureti, nes ten nuotraukos sudetos nuo pacios baisiausios stadijos iki tos, kai matosi kazkoks sveikimo rezultatas, pagerejimas ir pan. Kai kur net kur jau apgydyta oda atrodo labai nekaip, o kai kur visiskai graziai. Ir ten nesimato kai kur pradiniu nuotrauku, kol nepaspaudi pacios desiniausios.  Zodziu man buvo net baisu ziureti kai tokios stadijos acnes niekada nebuvau macius nei pas viena zmogu ir net per tv. Sokiravo mane tas puslapis.  unsure.gif

Jau isnagrinejau ta puslapi iki siulelio...ir pati isirasiau, gal isdrisiu kada ir nuotraukas sukelti...kai pradesiu ju gydyma...
Yra ten zmoniu nuo silpnos aknes iki labai sudetingos, nuo inkstiru iki cistu ir pan... Yra kovojanciu su randais ar odos roze. Su ivairiausiom odos problemom...

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 22:36)
na aš kai turėjau bėdų ir matydavau gražią odą, tai nervuodavo, verkti norėdavosi, na čia matyt skirtingai kiekvienai smile.gif

Mane tai pavydas ir pyktis ima ziurint i tu nuostabia oda, kuriu ji tokia amzinai - piktdziugiskai skamba - , o i tuos kurie isgijo nuo spuogu ir dabar turi nuostabia oda tikrai dziugu ziureti ir svajoti, kad ir as kazkada taip atrodysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 08, 23:31)
Taip,kompaktine mirksiukas.gif Kreminiu jau kuri laika isvis nenaudoju,nes veidas blizgeti tik pradeda nuo ju ir per daug apkrautas atrodo mano akimis schmoll.gif

As irgi mielu noru naudociau tik kompaktine, jei nereiktu tiek demeliu maskuot doh.gif
---------------
Galvojau, kad tu vyresne rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 08, 23:37)
Jau isnagrinejau ta puslapi iki siulelio...ir pati isirasiau, gal isdrisiu kada ir nuotraukas sukelti...kai pradesiu ju gydyma...
Yra ten zmoniu nuo silpnos aknes iki labai sudetingos, nuo inkstiru iki cistu ir pan... Yra kovojanciu su randais ar odos roze. Su ivairiausiom odos problemom...
Mane tai pavydas ir pyktis ima ziurint i tu nuostabia oda, kuriu ji tokia amzinai - piktdziugiskai skamba - , o i tuos kurie isgijo nuo spuogu ir dabar turi nuostabia oda tikrai dziugu ziureti ir svajoti, kad ir as kazkada taip atrodysiu  wub.gif

apie koki cia puslapiuka kalbate?? blush2.gif
kas lieciant mano problemas, tai lankiausi kaip visi isgyre pas geriausia dermatologe lt, tai ... ax.gif
pati turi sioki toki medicinini issilavinima, tai fiziologija sakyciau, kad ismanau biggrin.gif ...kaip sakoma 99% ligu susijusios su mityba..
o kad pagrindine problema pas mane yra hormonai, tai puikiai zinau, ir ju jokiais tepalais nesumazinsi biggrin.gif
kosmetologu kabinetai man uzdrausti, oda ju paslaugomis naudotis neleidzia..
zadu isbandyt placebo efekta ax.gif
Atsakyti
www.acne.org

O kaip zadat placebo efekta isbandyt? As neapgauciau saves zinodama, kad apgaudineju biggrin.gif tik netycia nebent.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 09, 13:06)
www.acne.org

O kaip zadat placebo efekta isbandyt? As neapgauciau saves zinodama, kad apgaudineju  biggrin.gif tik netycia nebent..  biggrin.gif

bandysiu homeopatija... zinok, kai kada uztenka kokia tablete isideti i burna, kad kita diena pasijaustum daug geriau, nesvarbu, kad ta tablete buvo tik vit C biggrin.gif
Atsakyti
Tai zinau as apie placebo efekta thumbup.gif tik kad kai zinai automatiskai pagalvoji, kad cia tik placebas, nieko man is tikruju nepadeda.. doh.gif

Kas ismano, Izopropilmiristatas, izopropilo alkoholis labai blogos sudedamosios dalys? rolleyes.gif
Atsakyti
aš jau lyg ir apsigydžiau spuogus, bet tos raudonos dėmelės likusios po spuogo labai erzina verysad.gif tai negi išeitis tik viena - eit pas kosmetologę? nėra jokių kaukių, šveitiklių ir t.t. naikinančių tas dėmeles? g.gif šiaip būna išlenda vienas kitas spuogelis, bet išgydau zeniac'u, tai jau nebe esminė problema.
Atsakyti
QUOTE(Je t'aime @ 2010 02 09, 13:26)
aš jau lyg ir apsigydžiau spuogus, bet tos raudonos dėmelės likusios po spuogo labai erzina  verysad.gif tai negi išeitis tik viena - eit pas kosmetologę? nėra jokių kaukių, šveitiklių ir t.t. naikinančių tas dėmeles?  g.gif šiaip būna išlenda vienas kitas spuogelis, bet išgydau zeniac'u, tai jau nebe esminė problema.

as jau irgi nemazai apmazinau spuogu, pagrinde liko demeles, randeliai ir nelabai zinau kuo juos tepti...

kokia kaina to ,,zeniac''? ir ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 09, 17:14)

kokia kaina to ,,zeniac''? ir ar padeda?

Bent aš zeniac pieštuką naudoju, bet kad nelabai yra kada naudoti, sakė tepti ant pavienių spuogų, bet jų nelabai ir iškyla (tfu tfu tfu) g.gif
Atsakyti
Šiandien nuspirkau Octenisan, žiūrėsim gal padės smile.gif
Atsakyti
O Duac'a kas naudojot, tik viena karta dienoj tepet? g.gif lapely taip parasyta...
Atsakyti