Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

na aš kai turėjau bėdų ir matydavau gražią odą, tai nervuodavo, verkti norėdavosi, na čia matyt skirtingai kiekvienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 08, 21:33)
oho, odytė ideali atrodo smile.gif
O man atrodo gerai,kad foto pradėjom kelti smile.gif Pasižiūrėjus į tokią nuostabią odą, supranti,kad nereikia nuleisti rankų ir kokių rezultatų galima pasiekti smile.gif

Pritariu grazi oda, grazi mergaite. Kartais gal kas ir trupuciuka pasireklamuoja, bet tame juk nieko blogo. Smagu kai pagiria, pasako gera zodi, tuomet ir pasitikejimas savimi kyla. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 21:36)
na aš kai turėjau bėdų ir matydavau gražią odą, tai nervuodavo, verkti norėdavosi, na čia matyt skirtingai kiekvienai smile.gif

O man kaiptik patinka ziureti i grazius zmones bigsmile.gif Vis pamatau ko pati noreciau. Ar baltu dantuku ar idealios odos. Tada stengiuosi tai igyvendinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 23:28)
aišku, dabar susilauksiu neigiamų komentarų, bet nelabai surantu kam čia dėti svikos odos nuotraukas, suprasčiau, jei būtų prieš ir po, bet dabar.. Na aš ir įdėčiau, tik koks tikslas? Na taip, kažkada buvau spuoguota, dabar ne. Bet man atrodo čia tik paerzinimas būtų tų, kurie labai vargsta su oda..

As noriu parodyti kaip kazkuri cia sake,kad nereikia nuleisti ranku,manant kad nieko vistiek nebeiseis pakeisti,nes oda pries tai turejau tikraja to zodzio prasme baisia,gyvai turbut nei vieno zmogaus nesu macius tiek turint spuogu. O jusu oda tai kiek esu maciusi plauku temoj jusu nuotrauka irgi labai grazi,nei spuogelio kiek pamenu nebuvo,arba bent jau taip atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 21:39)
O man kaiptik patinka ziureti i grazius zmones  bigsmile.gif Vis pamatau ko pati noreciau. Ar baltu dantuku ar idealios odos. Tada stengiuosi tai igyvendinti  ax.gif

beabejo, gražūs žmonės visiem patinka, bet kai pati turėjau tokią problemą tai man labai ne tiek pavydu būdavo, bet ir skaudu žiūrėti į sveiką odą. (su žmogaus grožiu tai neturi jokio ryšio) O tu stenkis kiek nori, kaip spuoguota taip spuoguota. Matyt didelės problemos neturėjot. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 02 08, 21:45)
As noriu parodyti kaip kazkuri cia sake,kad nereikia nuleisti ranku,manant kad nieko vistiek nebeiseis pakeisti,nes oda pries tai turejau tikraja to zodzio prasme baisia,gyvai turbut nei vieno zmogaus nesu macius tiek turint spuogu. O jusu oda tai kiek esu maciusi plauku temoj jusu nuotrauka irgi labai grazi,nei spuogelio kiek pamenu nebuvo,arba bent jau taip atrode smile.gif

čia man atrodo visiem taip atrodo, aš kai spuoguota buvau, tai man irgi atrodė, kad nėra didesnių problemų pas nieką. smile.gif turbūt nuo kokių 14 metų baisi vaikčiojau, iki 18. Dabar jau 4 metai kaip nebėra tos bėdos, bet nežinau ar išaugau, ar kontraceptinių poveikis. Bus matyt
O dabar tai nebėra pas mane tų bėdų, vienas kitas spuogelis būna, nėra idealu, bet ir nebėdavoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 vasario 2010 - 21:52
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 21:49)
beabejo, gražūs žmonės visiem patinka, bet kai pati turėjau tokią problemą tai man labai ne tiek pavydu būdavo, bet ir skaudu žiūrėti į sveiką odą. (su žmogaus grožiu tai neturi jokio ryšio) O tu stenkis kiek nori, kaip spuoguota taip spuoguota. Matyt didelės problemos neturėjot. smile.gif
Papildyta:

Man regis visos pragrindines problemos slypi musu viduje. Jus nieko negirdejot apie placebo efekta, saviitaigos metodus, pasąmonės galią, na kad ir maldos galią?Galeciau tęsti ir tęsti. Gal skmaba ir naiviai kas niekad tuo nesidomėjo ir netiki tais dalykais. Aisku spuogai veziui neprilygsta, bet kodel vieni zmones nuo jo mirsta o kiti pasveiksta- nepagalvojot apie tai? Juk gydymo procesai taikomi tie patys, tiesiog egzistuoja, kazkas auksciau musu ir auksciau visu medicininiu preparatu ir kosmetikos priemoniu. Zmogui suteikta galimybe gauti visa ko jis troksta ir buti laimingam, tik reikia tinkamai panoreti. O jeigu ziuresi i zmones vien su pavydu ir erzuliu tikrai niekas nepades, jokie medikamentai. Garantuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 08 vasario 2010 - 21:56
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 21:53)

tai ką jūs man siūlote? g.gif Juk aš nesiskundžiu niekuo, tik sakau kokia buvo mano savijauta paauglystėje.
Atsakyti
As konkreciai jums nieko nesiulau. Man pasirode,kad jus teigiat, kad negalima erzinti zmoniu grazios odos nuotraukomis, nes tu kurie turi rimtu problemu suprasteja savijauta, norisi verkti, ima pavydas ir panasiai (bendrai tariant zmogus prastai jauciasi). Mano postu esme, kad reikia dziaugtis kai reikia dziaugtis ir neverkt, kai norisi verkt o tiket biggrin.gif

Soriukas, kad siek tiek oftopinu blush2.gif Kartais norisi ipust ir kitiems savo pasauleziurios dalele, nors kiti zmones niekada nemastys kaip as, nes nei vienas nemasto lygiai taip pat kaip kuris nors kitas doh.gif Fsio baigiu savo filosofija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 08, 21:16)
Pries kokius 2-3 metus turejau ziauriai daug spuogu,tiesiog niekur eiti nesinorejo,zmonems i veida ziureti,atrode,kad net gyvenimas prasmes galima sakyti nebeturi,bet va dabar susitvarkiau. Foto is to laikotarpio neturiu,nes nebuvo noro net fotkintis,tai dedu dabartine bukle:My Webpage
My Webpage Yra biskis pudros,bet minimaliai ir tik kompaktine smile.gif Bet nuolat baiminuosi,kad nepablogetu odos bukle,nors sitaip kaip foto jau metai gal kazkur unsure.gif

Kiek tau metu, jei ne paslaptis? Jetus kokia grazute wub.gif biggrin.gif thumbup.gif
Cia as biski ne i tema, bet ka darai kad oda butu tokia svytinti (gal skasitaliukus, shimmeri naudoji?) blush2.gif
Atsakyti
o šiaip diamondness oda nerealiai graži, pas mane niekada tokia nebuvo, na bet ne visiem skirta, tiesą pasakius realiai laaabai retai kada tenka pamatyti tokią odą. Atrodo, kad nei vieno inkštiro, nei vieno nelygumo, o ir skaistumas koks. bigsmile.gif pavydžiu tikrai, visos pavydim, visos norėtumėm tokios, net neabejoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 09, 00:07)
Kiek tau metu, jei ne paslaptis? Jetus kokia grazute  wub.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
Cia as biski ne i tema, bet ka darai kad oda butu tokia svytinti (gal skasitaliukus, shimmeri naudoji?)  blush2.gif

Dekuj uz kamplimenta 4u.gif Ne paslaptis, nedaug-18 blush2.gif Sitose apiejose foto ant veido deta Manhattan antibakterines pudros truputis(mano mylimiausios) ir neryskiai skaistalais Essence paryskinau skruostus,daugiau nieko smile.gif Visokiu brangiu priemoniu nenaudoju schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 09, 00:18)
o šiaip diamondness oda nerealiai graži, pas mane niekada tokia nebuvo, na bet ne visiem skirta, tiesą pasakius realiai laaabai retai kada tenka pamatyti tokią odą. Atrodo, kad nei vieno inkštiro, nei vieno nelygumo, o ir skaistumas koks. bigsmile.gif  pavydžiu tikrai, visos pavydim, visos norėtumėm tokios, net neabejoju. smile.gif

Nera taip jau visai gerai,ir pas mane kaip ir pas jus saket,kartais tokiu dalyku atsiranda,ir inkstiru ir spuogeliu,bet ju ismokau susilaikyti nespaudzius,tai daug greiciau praeina,o be to man tebuklingas daiktas yra suplaktine su levometicinu,daugiau niekas taip nepadeda wub.gif O ant veido pas mane yra ir demeliu,gal foto nesimato,svajone mano butu,kad ju nebeliktu verysad.gif
Atsakyti
o manhattan cia biri turbut? nes kremine kiek zinau labai nelygiai dengiasi... g.gif
Atsakyti
rašė, kad kompaktinė
Atsakyti