QUOTE(kumiko @ 2010 02 08, 18:23)
o tai jus kaip supratau vasara vistiek naudojate kremus su rugstimis ar ne? o kaip su vitaminu c ,dabar naudoju paakiu krema su vitaminu c ir noriu eit i soliariuma? nepakenksiu odai?
Pvz. aš prieš pora metų vasarą naudojau Neostrata rūgštinį kremą gelį (oil-free), tik nepamenu, koks jame rūgšties procentas, bet tikrai jos ten buvo. Tas kremas buvo kartu su SPF, irgi jau nepamenu kokiu, bet tikrai ne mažiau, kaip SPF 15. Man tokį kremą vasarai parinko Sugiharoje kosmetologė. Dabar tokių kremų mačiau pirkti Eurovaistinėje. Nusiskundimų neturiu, tikrai nenudegė veidas . Jei teisingai supratau, dėl to ir negalima naudoti, kad veido oda suplonėja naudojant rūgšt. priemones, ir todėl didesnis pavojus nudegti odą, pataisykit, jei aš neteisi.
O dabar jau senokai rūgšt. priemonių nenaudoju (o gal ir reikėtų vėl prie jų sugrįžti
). Atsibodo tiesą sakant ieškoti priemonių su gan stipria apsauga. Nes ne toks jau didelis jų pasirinkimas, tinkantis mišriai į riebumą odai. Ir šiaip buvo atėjusi mintis, kad visą gyvenimą rūgšt. priemonių juk nenaudosiu.