Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 08, 19:03)
Galima rūgšt. kosmetiką naudoti ir vasarą, tik būtinas kremas su apsauga, ne mažesne kaip SPF 15. Va dėl soliariumo tai nežinau.
Tik rūgšt. valymo vėlyvą pavasarį - vasarą nereiktų daryti.

Naudojant rūgštines priemones, negalima degintis nei soliariume, nei saulėj. Apskritai būtų geriau vengti tiesioginių spindulių. Apsauga nuo saulės būtina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 vasario 2010 - 17:23
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 19:18)
Naudojant rūgštines priemones, negalima degintis nei soliariume, nei saulėj. Apskritai būtų geriau vengti tiesioginių spindulių. Apsauga nuo saulės būtina  drinks_cheers.gif

o tai jus kaip supratau vasara vistiek naudojate kremus su rugstimis ar ne? o kaip su vitaminu c ,dabar naudoju paakiu krema su vitaminu c ir noriu eit i soliariuma? nepakenksiu odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 08, 20:23)
o tai jus kaip supratau vasara vistiek naudojate kremus su rugstimis ar ne? o kaip su vitaminu c ,dabar naudoju paakiu krema su vitaminu c ir noriu eit i soliariuma? nepakenksiu odai? g.gif

Aš dar tik trumpai tenaudoju reguliariai - gal apie mėnesį ar daugiau.
Na, vit. C irgi nusluoksniuoja odą. Spėju, kad naudoji "TBS" kremą biggrin.gif Neaišku, kokia vit. C koncentracija jame g.gif Teoriškai rašo taip: "Naudojant priemones su Vitaminu C (L-Askorbo rūgšties esencija) ryte būtina ant viršaus tepti kremą su apsauga nuo saulės, o jei naudojame vakare – nebūtina. Planuojant vaikščioti į soliariumą arba intensyviai kaitintis saulėje, šią priemonę geriau naudoti 1 ar 2 savaites prieš tai". Na, aš tai bet kuriuo atveju, naudočiau nusluoksniuojančius produktus ar ne, vis tiek nedeginčiau veido odos soliariume schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 vasario 2010 - 18:58
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 14:52)

Pasiziurinejau uzsenieciu foto sitam puslapiuky ir pasijauciau laiminga labai, mano oda niekad nebuvo tokia baisi. http://www.acne.org/...p...ey=30&st=15 va cia tai zmones turi rimtas problemas  unsure.gif

Tikrai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2010 02 08, 15:32)
taip, kremu ir prausikliu sudeties ph turi buti neutrali..
nu nezinau, bet pasitikiu savo dermatologe, ji tiek daug metu dirba si darba, tad zino ka sako, ir prigrase jokiu toniku ir visokiu nereikalingu prausikliu  blush2.gif

O kuo tonikai blogai?
aš su odos gydytojos palaiminimu išvis veido vandeniu neplanu, valau pieneliu ir toniku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 20:49)
Aš dar tik trumpai tenaudoju reguliariai - gal apie mėnesį ar daugiau.
Na, vit. C irgi nusluoksniuoja odą. Spėju, kad naudoji "TBS" kremą biggrin.gif Neaišku, kokia vit. C koncentracija jame g.gif Teoriškai rašo taip: "Naudojant priemones su Vitaminu C (L-Askorbo rūgšties esencija) ryte būtina ant viršaus tepti kremą su apsauga nuo saulės, o jei naudojame vakare – nebūtina. Planuojant vaikščioti į soliariumą arba intensyviai kaitintis saulėje, šią priemonę geriau naudoti 1 ar 2 savaites prieš tai". Na, aš tai bet kuriuo atveju, naudočiau nusluoksniuojančius produktus ar ne, vis tiek nedeginčiau veido odos soliariume schmoll.gif

taip ,paakiams naudoju tbs su vit c,is kur atspejote biggrin.gif na neimanoma man to soliariumo atsisakyt siltuoju sezonu ,nes juk nevaiksciosiu vasara balta ,kaip suris.. saviminiai nepriiimti ,smirda,nemoku lygiai isitept,tingiu tepliotis kas 2 diena doh.gif o jus pati kokias priemones konkreciai naudojote siltuoju sezonu?
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 08, 15:44)
Yra ten visokiu, ir su labai rimtom problemom, ir su visai menkom...
Tik kazkaip nemaloniai skamba tas "baisi oda"  doh.gif Tokia jinai jau yra, nei baisi nei ka, tik serganti...

Man tokia odos bukle tai jau "kritine". Vadinti ja tik sergancia, na skamba keistokai. Su menkom problemom ten nemaciau nei vieno, gal jus nemokejote tinkamai foto pasiziureti, nes ten nuotraukos sudetos nuo pacios baisiausios stadijos iki tos, kai matosi kazkoks sveikimo rezultatas, pagerejimas ir pan. Kai kur net kur jau apgydyta oda atrodo labai nekaip, o kai kur visiskai graziai. Ir ten nesimato kai kur pradiniu nuotrauku, kol nepaspaudi pacios desiniausios. Zodziu man buvo net baisu ziureti kai tokios stadijos acnes niekada nebuvau macius nei pas viena zmogu ir net per tv. Sokiravo mane tas puslapis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 08 vasario 2010 - 19:26
Pries kokius 2-3 metus turejau ziauriai daug spuogu,tiesiog niekur eiti nesinorejo,zmonems i veida ziureti,atrode,kad net gyvenimas prasmes galima sakyti nebeturi,bet va dabar susitvarkiau. Foto is to laikotarpio neturiu,nes nebuvo noro net fotkintis,tai dedu dabartine bukle:My Webpage
My Webpage Yra biskis pudros,bet minimaliai ir tik kompaktine smile.gif Bet nuolat baiminuosi,kad nepablogetu odos bukle,nors sitaip kaip foto jau metai gal kazkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 08, 22:16)
Pries kokius 2-3 metus turejau ziauriai daug spuogu,tiesiog niekur eiti nesinorejo,zmonems i veida ziureti,atrode,kad net gyvenimas prasmes galima sakyti nebeturi,bet va dabar susitvarkiau. Foto is to laikotarpio neturiu,nes nebuvo noro net fotkintis,tai dedu dabartine bukle:My Webpage
My Webpage Yra biskis pudros,bet minimaliai ir tik kompaktine smile.gif Bet nuolat baiminuosi,kad nepablogetu odos bukle,nors sitaip kaip foto jau metai gal kazkur unsure.gif

Pas tave net demeliu nesimato, grazi oda 4u.gif
Atsakyti
aišku, dabar susilauksiu neigiamų komentarų, bet nelabai surantu kam čia dėti svikos odos nuotraukas, suprasčiau, jei būtų prieš ir po, bet dabar.. Na aš ir įdėčiau, tik koks tikslas? Na taip, kažkada buvau spuoguota, dabar ne. Bet man atrodo čia tik paerzinimas būtų tų, kurie labai vargsta su oda..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 08, 18:23)

Pvz. aš prieš pora metų vasarą naudojau Neostrata rūgštinį kremą gelį (oil-free), tik nepamenu, koks jame rūgšties procentas, bet tikrai jos ten buvo. Tas kremas buvo kartu su SPF, irgi jau nepamenu kokiu, bet tikrai ne mažiau, kaip SPF 15. Man tokį kremą vasarai parinko Sugiharoje kosmetologė. Dabar tokių kremų mačiau pirkti Eurovaistinėje. Nusiskundimų neturiu, tikrai nenudegė veidas . Jei teisingai supratau, dėl to ir negalima naudoti, kad veido oda suplonėja naudojant rūgšt. priemones, ir todėl didesnis pavojus nudegti odą, pataisykit, jei aš neteisi.

O dabar jau senokai rūgšt. priemonių nenaudoju (o gal ir reikėtų vėl prie jų sugrįžti mastau.gif ). Atsibodo tiesą sakant ieškoti priemonių su gan stipria apsauga. Nes ne toks jau didelis jų pasirinkimas, tinkantis mišriai į riebumą odai. Ir šiaip buvo atėjusi mintis, kad visą gyvenimą rūgšt. priemonių juk nenaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 08, 21:16)

oho, odytė ideali atrodo smile.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 08, 21:28)
aišku, dabar susilauksiu neigiamų komentarų, bet nelabai surantu kam čia dėti svikos odos nuotraukas, suprasčiau, jei būtų prieš ir po, bet dabar.. Na aš ir įdėčiau, tik koks tikslas? Na taip, kažkada buvau spuoguota, dabar ne. Bet man atrodo čia tik paerzinimas būtų tų, kurie labai vargsta su oda..

O man atrodo gerai,kad foto pradėjom kelti smile.gif Pasižiūrėjus į tokią nuostabią odą, supranti,kad nereikia nuleisti rankų ir kokių rezultatų galima pasiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 08, 22:33)

O man atrodo gerai,kad foto pradėjom kelti smile.gif Pasižiūrėjus į tokią nuostabią odą, supranti,kad nereikia nuleisti rankų ir kokių rezultatų galima pasiekti smile.gif

Arba kaip tik i nevilti pulti lotuliukas.gif

Atsakyti