kamius yra forume tema apie toninius kremus probleminei odai, ten buvo nemazai kalbeta apie actipur
Jokios priemones nepades jeigu spaudysit inkstirus ir pacius spuogus. As kai pradedu gydymo procesa, tai nebelieciu rankom ir veidelis buna tikrai normalus, o vos tik praddedu "znaibytis" ir vel tas pats, po to uztrunka kokias dvi savaites, kad tas "suniokotas" veidas butu i veida panasus. Spaudant neimanoma veido issigydyti niekada
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 12:41)
Jokios priemones nepades jeigu spaudysit inkstirus ir pacius spuogus. As kai pradedu gydymo procesa, tai nebelieciu rankom ir veidelis buna tikrai normalus, o vos tik praddedu "znaibytis" ir vel tas pats, po to uztrunka kokias dvi savaites, kad tas "suniokotas" veidas butu i veida panasus. Spaudant neimanoma veido issigydyti niekada
kas be ko, manau čia jau visos šitą taisyklę įsisąmonino
Nemanau, kad įsisamonino. As jau daug metu niekaip negaliu galutinai nugalet sitos ydos. Gydau gydau viskas grazu, nei vieno spuogo, bac ir ismaigau inkstirus. Viskas ant rytojaus visa spuoguota ir pasaka vel is pradzios. Nzn kaip nekist tu nagu Sesuo sugeba net rankas iki alkuniu nusidraskyt. Vasara po to net rankas reikia pudra tepti. Mama jaunystej irgi spuogus issigyde su dermatologes pagalba, bet kai pradejo gydyma ji niekada nesispaudydavo. O oda jos grynai tokia pat kaip mano.
Gal man koki kalnedoriu reik uzsivest ir zymet dienas kai nekisu nagu. Jauciuos kaip kokia maniake. Kas baisiausia, kad gerai isdraskius dar ir randeliai lieka...
Gal man koki kalnedoriu reik uzsivest ir zymet dienas kai nekisu nagu. Jauciuos kaip kokia maniake. Kas baisiausia, kad gerai isdraskius dar ir randeliai lieka...
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 12:41)
butent.. Bet tik tai nepadeda isgydyti problemos..
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 08, 13:56)
butent.. Bet tik tai nepadeda isgydyti problemos..
sutinku, spaudymo reikia kuo maziau, bet nezinau kodel, bet bent jau man asmeniskai ispaudzius spuogas uzgyja greiciau nei neisspaudzius
su sia problema kovoju kokie 5 metai, man asmeniskai labiausiai padejo kontraceptines, bet ju vartoti tiesiog nebenorejau, tad problema vel sugrizo ir su kaupu..
hormoniniai tepalai kaip "duac" tikrai veiksmingi, bet tokie tepalai labai kenkia mums...
dermatologai bande ivairu gydyma (antibiotikai taip pat buvo itraukti), taciau rezultatai netenkino. Isvadas padare vienas, kad viskas nuo maisto, kuris pilnas konservantu, hormonu, dazikliu, stiprikliu, chemiju....ir .t.t.t.. mano organizmas butent taip reguoja su visu situo brudu..
o ar imanoma tos chemijos isvengi? deja, bet ne..tad reikia susitaikyti ir prisitaikyti..
keletas patarimu kitoms:
oda prausti vandeniu, kuo maziau prausikliu, o jei ir naudojate juos, ph turi buti neutralus.
kuo maziau kosmetikos (deja, bet sis punktas pas mane isbrauktas )
man asmeniskai labai patinka molio kaukes (to rusisko, kur reikia paciai gaminti).
Dar radau labai puiku drekinama krema is eucerin, kurio ph 5,5, neriebina ir labai lengvas ant odos.
sineja, eucerin kremukas specialiai veidui? kokiai odai skirtas?parasyk pilna pavadinima jei nesunku.
del prausikliu nesutikciau, kad ju reikia kuo maziau naudoti, jeigu oda riebi, kaiptik ja reikia tinkamai nuplauti, o vandenukas dulkiu, riebalo, mirusiu odos lasteliu tikrai nepasalins
Pasiziurinejau uzsenieciu foto sitam puslapiuky ir pasijauciau laiminga labai, mano oda niekad nebuvo tokia baisi. http://www.acne.org/...p...ey=30&st=15 va cia tai zmones turi rimtas problemas
del prausikliu nesutikciau, kad ju reikia kuo maziau naudoti, jeigu oda riebi, kaiptik ja reikia tinkamai nuplauti, o vandenukas dulkiu, riebalo, mirusiu odos lasteliu tikrai nepasalins
Pasiziurinejau uzsenieciu foto sitam puslapiuky ir pasijauciau laiminga labai, mano oda niekad nebuvo tokia baisi. http://www.acne.org/...p...ey=30&st=15 va cia tai zmones turi rimtas problemas
QUOTE(sineja @ 2010 02 08, 14:23)
hormoniniai tepalai kaip "duac" tikrai veiksmingi, bet tokie tepalai labai kenkia mums...
Kad Duac sudėtyje hormonų nėra, žinokit, tik benzoilo peroksidas ir antibiotikas klindamicinas. Negąsdinkit žmonių hormonais
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 14:52)
sineja, eucerin kremukas specialiai veidui? kokiai odai skirtas?parasyk pilna pavadinima jei nesunku.
noriu paaiskinti, kodel teigiu, kad prausti nereikia. Mes prasusiant oda tam, kad ji butu svari, kad nuplautume nesvarumus ir .t.t. kuo dazniau prausiam, kuo stipresni valikliai, tuo labiau pazeidziam odos apsaugini sluoksni, ja issausinam (bet ji tada atrodo tokia svelni...taciau..) taciau, tuo metu ji stengiasi apsisaugoti nuo musu "svarinimo", suaktiveja riebalines liaukos, o butent jos mums ir kelia rupescius - spuogus. Kuo labiau plaunam, tuo labiau riebalines liaukos dirba, stengdamosios apsaugoti oda nuo issausejimo!
Kremukas "eucerin ph5 creme" empfindliche haut - na man jis patinka, seip jokiu stengiuos nenaudot, nes is kart riebina, o jis kazkaip labai itiko
o kam praust kuo stipresniais prauskliais? gi galima pasirinkt svelnu, tinkama be alkoholio, turinti antibakteriniu savybiu ir nesausinanti. Dabar tikrai yra problemiskai odai labai daug geru prausikliu- svarbu tinkamai pasirinkti. Plius po prausiklio butinas drekinantis kremukas. Dabar pati naudoju teebaum tiek zele prausimosi tiek krema, nes jis yra ir anktibakterinis kartu ir drekinantis. Paskui kai pasibaigs gal krema koki geresni ieskosiu drekinanti be jokiu parabenu ypac jautriai odai O sudeti visada reikia ziureti, nes visokio slamsto pilna
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 15:27)
o kam praust kuo stipresniais prauskliais? gi galima pasirinkt svelnu, tinkama be alkoholio, turinti antibakteriniu savybiu ir nesausinanti. Dabar tikrai yra problemiskai odai labai daug geru prausikliu- svarbu tinkamai pasirinkti. Plius po prausiklio butinas drekinantis kremukas. O sudeti visada reikia ziureti
taip, kremu ir prausikliu sudeties ph turi buti neutrali..
nu nezinau, bet pasitikiu savo dermatologe, ji tiek daug metu dirba si darba, tad zino ka sako, ir prigrase jokiu toniku ir visokiu nereikalingu prausikliu