Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

[quote=Kissable_lips,2010 01 08, 18:33]
dabar naudoju soliteint tipo drėkinamąjį, bet daug ir maitina jisai normaliai ir sausai odai, o per pačius šalčius mano oda įsimylėjo nivea mėlyną biggrin.gif nors ir žiauriai riebus, bet man odos neriebina, nakčiai jeigu užtepu iki ryto tik susigeria normaliai, bet palieka odą švarią, nekemša, o einant į lauką jeigu reikia ilgai eit prieš vėją ar šiaip šalty tai pritepu to nivea nesausėja nei kiek, bet ir neriebėja, tai esu žiauriai patenkinta.
tą soliteint tai net nežinau kur būtų galima nusipirkt dabar, ten šiaip didelė pakuotė 200ml bet jau baigiu sunaudot kai taip šalta, veidui ir kūnui, bet man veidui žiauriai tiko tai kūno net netepu su juo, gaila biggrin.gif norėčiau ir vėl jį nusipirkt, bet nebežinau, ar išvis gamina juos doh.gif

as irgi neseniai atradau ta melyna paprasta nivea krema...
irgi galeciau pasakyti ta pati, kad atrodo labai riebus blizgus, taciau pries einant miegot ishsitepu, o ryte oda pakankamai gerai atrodo...
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 08, 12:52)
Riebiai odai irgi būtinas reguliarus drėkinimas (kartu ir apsauga nuo aplinkos veiksnių), ypač tokiu metų laiku, kai oda dar ir linkusi dehidratuoti..

As dabar irgi kai issausejo oda pradejau kremus tepti,bet kiekviena karta su didele baime,kad spuogu kokiu neiskeltu,nes man su jais atrodo lyg oda butu kazkokiu sluoksniu uzdaroma,nekvepuoja unsure.gif Kai nebuna issausejusi,tai niekada kremu netepu,tada ir oda graziau be ju atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 08, 17:33)

tą soliteint tai net nežinau kur būtų galima nusipirkt dabar, ten šiaip didelė pakuotė 200ml bet jau baigiu sunaudot kai taip šalta, veidui ir kūnui, bet man veidui žiauriai tiko tai kūno net netepu su juo, gaila  biggrin.gif  norėčiau ir vėl jį nusipirkt, bet nebežinau, ar išvis gamina juos  doh.gif

o tai is kur jis pas tave toks "uzsilikes" kad nebezinai ar gamina? smile.gif
Atsakyti
Na aš tik pasitikėjau gydytoja biggrin.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 08, 12:04)

aš suplaktinę naudoju tik ant spuogų, dabar trijose vietose, o oda išsausėja ne tik aplink, bet ir ten, kur netepta  doh.gif net kaklo odą traukė  doh.gif

Šiandien oda išvis laikosi puikiai, jokio sausumo..
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 01 08, 21:19)
Kai nebuna issausejusi,tai niekada kremu netepu,tada ir oda graziau be ju atrodo.

Na va smile.gif ne aš viena tokia vadinasi biggrin.gif kaip man gydytoja ir minėjo, jei nesausėja, nereikalauna oda, tai ir netept
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 08, 22:21)
Na aš tik pasitikėjau gydytoja biggrin.gif  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Šiandien oda išvis laikosi puikiai, jokio sausumo..
Papildyta:
Na va smile.gif ne aš viena tokia vadinasi biggrin.gif kaip man gydytoja ir minėjo, jei nesausėja, nereikalauna oda, tai ir netept

tai vistiek nesuprantu - tai kai susitepi visus kremukus-vaistukus, veidukas nei kiek nepasauseja?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 23:22)
tai vistiek nesuprantu - tai kai susitepi visus kremukus-vaistukus, veidukas nei kiek nepasauseja?

Tuo momentu, kelias minutes jaučiasi sausumas, paskui vėl viskas tvarkoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 22:45)
o tai is kur jis pas tave toks "uzsilikes" kad nebezinai ar gamina? smile.gif

turiu jį apie metus, būtent tokio nebegamina smile.gif mama darbe pirko, buvo atvežę, vengrų gamybos jis malyg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 09 sausio 2010 - 10:21
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 09, 00:57)
Tuo momentu, kelias minutes jaučiasi sausumas, paskui vėl viskas tvarkoje  rolleyes.gif

na gal ir man reiks biski palaukti, paziureti kiek ilgai sausa butu ,gal tada drekinancias priemones tik minimaliai naudociau g.gif
Atsakyti
Vakar parsinesiau pagaminta suplaktine su levometicinu ir kadangi buvo pora spuogeliu,tai tepiau visa veida(visada kai turiu ta suplaktine taip viena karta dienoj darau),tai ir tu spuogu jau siandien nebera ir oda visai nebesausejo,nors kaip tik kitos sako,kad sausina... g.gif Iskart veidas greziau atrodo rolleyes.gif Mylimiausia mano priemone veidui,i jokia kita nekeisciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 09, 21:51)
Vakar parsinesiau pagaminta suplaktine su levometicinu ir kadangi buvo pora spuogeliu,tai tepiau visa veida(visada kai turiu ta suplaktine taip viena karta dienoj darau),tai ir tu spuogu jau siandien nebera ir oda visai nebesausejo,nors kaip tik kitos sako,kad sausina... g.gif  Iskart veidas greziau atrodo rolleyes.gif Mylimiausia mano priemone veidui,i jokia kita nekeisciau wub.gif

cia toji kur be recepto parduodama?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 10, 00:00)
cia toji kur be recepto parduodama?

Tik su receptu kiek zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 06, 18:10)
Sveikos, noriu paklausti, gal kuri naudojot cinko suplaktinę? Tai kas kiek laiko ją reik tepti? Nes visur rašo, kad ne per dažnai, o kas kiek laiko, taip ir neparašyta..  blink.gif  g.gif
O gal kuri turit atsiliepimų apie cinko suplaktinę? Ar padėjo?

as naudojau, tepu ryte ir vakare. jei sausina tai reciau naudok.
Atsakyti