Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2010 02 07, 17:46)
Ir aš esu skaičius... Pati anksčiau  depresuodavau dėl to, bet sesuo kartą gerai papurtė kažkaip susimąsčiau ir  supratau,kad neverta gyvenimo gadinti nervais vien dėl spuogų smile.gif

Na man irgi būdavo visko, mokykloje ir pašaipų buvo, bet kažkaip jau dabar nebesuku galvos, ne tas amžius biggrin.gif nors aišku jau ir būklė odos ne tokia kaip paauglystėje buvo..
Atsakyti
Mokykloje tai beda ta, kad zmones saiposi, nes nesupranta spuogu atsiradimo priezasties...
Pas mane visi galvodavo, kad cia higienos stoka ar, kad siaip kokia nors tai slyksti liga... doh.gif
Atsakyti
as nutraukiau gert kontraceptikus,pradejo labai bert.Pradejau naudot dermalogica priemones medibanc.Nusipirkus esu viska is tos serijos.Bet pasakysiu kas geriausi:)prausiklis - clearing skin wash,daily microfoliant-padeda odai atsinaujinti,labai geras,nors brangokas,bet labai padeda.kremukas- oil cotrol ,oda visa diena matine.Kaukes-skin hydrating ,drekina oda,lb man patinka.Skin refining masque,tepu ant vietu kur labiau beria,sutraukia poras,saldo.Pats geriausias produktas-overnight clearing gel.Neleidzia atsirast naujiems spuogams.O senis dziovina.Superinis!
Atsakyti
Kristina, as kai pagalvoju dabar tai zmoniu su tokiom problemom gan daug pazystu, bet parasciausiai kazkaip net nekreipiu demesio i tuos spuogus ju,kazkaip neneuzkliuva man uz akiu Yra tokia viena mergina kurios problemos daug didenes manau nei tavo. Jos visas toks veidukas unsure.gif Bet ji zinok tokia labai pasitikinti, liksma ir niekas jai apie tai nieko nesako, nei tyciojasi ir pan. Galbut reikia paciai geriau nusiteikti, pasitiketi savimi. Cia zinoma nuo charakterio dar priklauso. Aisku lengva man klabet, jei paciai taip butu zinau kad tikrai pergyvenciau, bet manau viskas praeis ir nepasiduok kovodama su tais bjaurybem mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 07 vasario 2010 - 17:52
QUOTE(kamius @ 2010 02 07, 00:50)
Na manau nereikia iškart sakyti,kad vertėtų gerti roaccutane. Oi kiek priskaičiau apie juos... Ir šalutinis poveikis beveik visiem būna, laiminga ta mažuma, kuriai nepasireiškia. bet tokių baisumų būna.. Esu įrodymas, akd be tų vaistų apsigydžiau situaciją. O buvo tikrai ne geresnė, nei vasario.. Įkeliu nuotraukas,kad patys pažiūrėtumėt.. dėje neturiu, kaip atrodžiau anksčiau, nes turėjau kompleksą ir nesifotografuodavau..Nenorėdavau ir iš namų eit, nes girdėdavau kaip kitus apšneka, kurie turėdavao mažiau spuogų nei aš..Tai įsivaizduodavau ką apie mane šneka ir gatvėje nemažai užgauliojimų išgirsdavau. Bet žinot, tokie dalykai užgrūdina, pradedi vertinti labaiu žmogaus savybes ,o ne išvaizdą smile.gif
Tiesiog dabar juokinga girdėt tokių žmonių nuomones, kurie sako, akd jei žmogaus išvaizda nepatraukli, tai ir jo charakteris bus toks pats.. Kai pats išgyveni tokius dalykus bent netampi tokiu paviršutinišku smile.gif

Neturiu foto kompe to laikmečio, kai situacija buvo blogesnė. Bet tada kai situacija buvo kaip vasario per pusę metų išsigydžiau iki tokio rezultato

pasikeitimai
Praktiškai turėjau idealią odą

Na aišku po kiek laiko, mažaiu prižiūrėjau odą, turėjau problemų iš vidaus taigi oda atrodė taip
maždaug po metų
na, bet dabar apsitvarkiau kažkiek .Aišku nėra idealu. bet jei spuogų neatsiras, dėmelės turėtų dingt, o ir rūgštines procedūras dar darausi smile.gif

dabar

Dabar man beveik 18, o nuo 12 metų gyvenau atrodyma ne itin gražiai.. bet ką padarysi, dėl to neverta nuleisti rankų, kai matai,jog viskas pataisoma smile.gif

Tikiuos labai neišpeiksit mano nuotraukyčių blush2.gif
Būtų faina jei daugiau kas parodytų pasikeitimus, manau puiki motyvacija  nenuleisti rankų ir nesigriebti kraštutinumų smile.gif

Tiesa dabar ciklas nepastovus , trūksta organizme kažkokio hormono, tai pagėrus Kt mėnesį įisigijau vidinių spuogų, ačiū dievui dabar jau nebeturiu jų.. Bet žiūriu , kad vėl problemos su ciklu... Nežinau kas daros, bet nenoriu Kt gert vėl..

Pas mane panašiai mokyklos laikais buvo. Susitvarkė kažkur iki 18 metų. Na, ne visai, bet palyginus taip. Dabar, nors jau ir senai po 18, bet spuogeliai pasirodo. Kai užsimaskuoji, viskas gerai, bet problema vis tiek likusi. Riebi oda, be to ir genai. Kai pasižiūri pas ką graži, lygi oda, net pavydu darosi, o tu jautiesi kaip pacankė biggrin.gif Vaistinėse nieko man neduoda, tipo nėr tos problemos, kurios aš ieškau biggrin.gif Tepu, valau, naudoju tam tikrus kremus, reguliuoju maistą. Per daug išsausinti negalima, nes bus kita problema. Pati nebežinau ką daryti. O gal jau niekas ir nepadės g.gif O ar galima išlyginti odą, nes yra likę pėdsakai nuo spuogelių, nedideli, bet matosi, nebent daug grimo uždėsi biggrin.gif

QUOTE(Vasariss @ 2010 02 07, 13:24)
Na įdedu ir aš savo nuotrauką, tik gaila, kad tokių nedaug teturiu, kur mano oda yra normali.
Šiandien apvaikščiojau visas dirbančias vaistines, ieškojau Octenisan, bet niekas neturėjo. Dar rytoj nueisiu į Norfos vaistinę, tikiuosi, kad ten bus.

Nematyti jokios problemos su oda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2010 - 19:52
QUOTE(Poli1 @ 2010 02 07, 19:36)

Nematyti jokios problemos su oda  biggrin.gif

Tai ir rodo foto, kai problemų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 02 07, 18:36)
Pas mane panašiai mokyklos laikais buvo. Susitvarkė kažkur iki 18 metų. Na, ne visai, bet palyginus taip. Dabar, nors jau ir senai po 18, bet spuogeliai pasirodo. Kai užsimaskuoji, viskas gerai, bet problema vis tiek likusi. Riebi oda, be to ir genai. Kai pasižiūri pas ką graži, lygi oda, net pavydu darosi, o tu jautiesi kaip pacankė  biggrin.gif Vaistinėse nieko man neduoda, tipo nėr tos problemos, kurios aš ieškau  biggrin.gif  Tepu, valau, naudoju tam tikrus kremus, reguliuoju maistą. Per daug išsausinti negalima, nes bus kita problema. Pati nebežinau ką daryti. O gal jau niekas ir nepadės  g.gif O ar galima išlyginti odą, nes yra likę pėdsakai nuo spuogelių, nedideli, bet matosi, nebent daug grimo uždėsi  biggrin.gif
Nematyti jokios problemos su oda  biggrin.gif

Odą išlyginti galima, manau tam padeda rpocedūros su rūgštim, visokie pylingai, TCA ir čia ne vienintelės procedūros. Ypač jei tie randukai ir nelygumai nėra gilūs smile.gif

Čia truputį nukrypsiu nuo temos
aistuliaa, o kokia pudrytę naudoji? Gal kartais actipur? Nes vis galvoju pirkt bet sudvejoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 07 vasario 2010 - 19:30
kamius as naudoju actipur pudra, tiksliau tonini krema smile.gif esu labai labai patenkinta juo. ir maskuoja, ir oda neblizga ir naturaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 07, 19:54)
kamius as naudoju actipur pudra, tiksliau tonini krema  smile.gif  esu labai labai patenkinta juo. ir maskuoja, ir oda neblizga ir naturaliai atrodo smile.gif

o šviesesnį ar tamsesnį naudojat :}? Ir ar nekemša porų jis?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 07, 19:35)
o šviesesnį ar tamsesnį naudojat :}? Ir ar nekemša porų jis?

naudoju tamsesni, bent jau man poru tai tikrai nekemsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 07, 18:51)
Kristina, as kai pagalvoju dabar tai zmoniu su tokiom problemom gan daug pazystu, bet parasciausiai kazkaip net nekreipiu demesio i tuos spuogus ju,kazkaip neneuzkliuva man uz akiu Yra tokia viena mergina kurios problemos daug didenes manau nei tavo. Jos visas toks veidukas  unsure.gif  Bet ji zinok tokia labai pasitikinti, liksma ir niekas jai apie tai nieko nesako, nei tyciojasi ir pan. Galbut reikia paciai geriau nusiteikti, pasitiketi savimi. Cia zinoma nuo charakterio dar priklauso. Aisku lengva man klabet, jei paciai taip butu zinau kad tikrai pergyvenciau, bet manau viskas praeis ir nepasiduok kovodama su tais bjaurybem mirksiukas.gif 4u.gif

Zinau, kad reikia stengtis pasitiketi savimi... rolleyes.gif As ir pazistu pora merginu, kuriu veido odyte tikrai nepavydetina...is sono ir jos atrodo labai veiklios, bendraujancios, bet tikrai netikiu, kad viduje nejaucia tos nuoskaudos... Gal jei visa gyvenima esi spuoguotas galiausiai susitaikai su tuom, bet tikrai reikia laiko...ne taip paprasta...
Sako, kad ir po baisiausiu ivykiu gyvenime zmogus galiausiai grizta i savo normalia vidine busena rolleyes.gif

Naudojau ir as anksciau aktipuro pudra thumbup.gif man tikrai patiko, emiau sviesiaja, jau geriau truputi sviesesniai vaikscioti nei su oranzine kauke doh.gif biggrin.gif Ir lyg tai nekimso poru...cia kai nedaug spuogeliu buvo..
Bet dabar jei uzsitepu jos labai dideliam reikalui esant, tai po to tenka gydyti nuo pudros atsiradusius spuogelius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 07, 22:22)
Zinau, kad reikia stengtis pasitiketi savimi...  rolleyes.gif As ir pazistu pora merginu, kuriu veido odyte tikrai nepavydetina...is sono ir jos atrodo labai veiklios, bendraujancios, bet tikrai netikiu, kad viduje nejaucia tos nuoskaudos... Gal jei visa gyvenima esi spuoguotas galiausiai susitaikai su tuom, bet tikrai reikia laiko...ne taip paprasta...
Sako, kad ir po baisiausiu ivykiu gyvenime zmogus galiausiai grizta i savo normalia vidine busena  rolleyes.gif
Naudojau ir as anksciau aktipuro pudra  thumbup.gif man tikrai patiko, emiau sviesiaja, jau geriau truputi sviesesniai vaikscioti nei su oranzine kauke  doh.gif  biggrin.gif Ir lyg tai nekimso poru...cia kai nedaug spuogeliu buvo..
Bet dabar jei uzsitepu jos labai dideliam reikalui esant, tai po to tenka gydyti nuo pudros atsiradusius spuogelius...  doh.gif

Na manau visą gyvenimąč ir būni spuouotas, jei nieko nedarai. O jei ieškai, ka stau tiktų visvien atrandi kažką, kas gal ne panaikintų, bet gerokai apmažintų problemą smile.gif

hm, va dėl to ir galvoju, jei nuo jos tik rasis spuogai nauji ,o taip nesinori gadinti situacijos, bet pamaskuot yra ką g.gif
Atsakyti