Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 00:24)
kamius, o ką be rūgštnių valymų darei? Ir kiek jau laiko juos daraisi? Jau pirmoj foto tai tikrai, kad oda ideali.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. doh.gif  Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones unsure.gif  Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.

Iš pradžių, t.y pasiekiau tokios odos ,kaip pirmoje foto tai naudojau duac geli ir biodermos sebium h20 ir sebium akn kremuką. Išsgidyžiau spuogus, jie nebekilo, tai po pusės metų maždaug dingo dėmelės. O dabar, po odos būklės pablogėjimo griebiausi rūgštinių valymų, nes anos priemones paprasčiausiai nebepadėjo.. Dabar tikiuosi, kad nebekylant spuogam ir dėmelės dings. Kosmetologė sakė, kad per pusę metų dingsta, jei nebekyla naujų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 07, 00:59)
hm, na man tai atidaro jas  g.gif

Man irgi rodo g.gif
Gaila, kad aš visada su pudra, neturiu kokių foto įkelt doh.gif nebent dabartinę odos būklę..
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 01:24)
kamius, o ką be rūgštnių valymų darei? Ir kiek jau laiko juos daraisi? Jau pirmoj foto tai tikrai, kad oda ideali.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. doh.gif  Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones unsure.gif  Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.

Tai va man po kt irgi smakrą bėrė labai.. O skruostus pas mane bėrė paauglystėje stipriai, dėl to irgi dėmelų yra, nes dar durna spaudžiojau spuogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 07, 10:04)
Man irgi rodo  g.gif
Gaila, kad aš visada su pudra, neturiu kokių foto įkelt  doh.gif  nebent dabartinę odos būklę..
Papildyta:
Tai va man po kt irgi smakrą bėrė labai.. O skruostus pas mane bėrė paauglystėje stipriai, dėl to irgi dėmelų yra, nes dar durna spaudžiojau spuogus  doh.gif

Aš galvojau,kad dėmelės ir randeliai atsiranda, kai spaudai spuous. Na bet man paaiškino, akd kai kurie spuogai susidarydami patys pažeidžia raumeninį sluoksnį ir todėl atsiranda duobutė. g.gif
Atsakyti
kamius, laabai grazios nuotraukytes.. 4u.gif Sveikintina, kad vis randi priemoniu, kurios padeda isgyti thumbup.gif

Man ant kaktos tai beveik nei vieno spuogelio nebera...ant smakro irgi gal tik vienas kitas retkarciais islenda...bet visa beda zanduose...visa visa erdve nuo paakiu iki pat ausu ir iki pat zandikaulio apacios... Zodziu viskas isberta isskyrus kakta, smakra ir nosi...
Ir nors nespaudau spuogeliu, bet demes labai ryskios...jei vienoj vietoj buvo kokie 3 spuogai tai demele kokiu 4 mm skersmens...
Ir pastebejau, kad kai kurie spuogeliai jau pries pusmeti uzgije, bet dar vis yra raudona demele, o per vidury baltas taskiukas, atrodo, kad tas spuogas negali pilnai atsiristi ir uzgyti... Gal kam taip buna? Ka daryti su tokiais spuogais? Jie tik sedi ir is vidaus viska gadina...vargu ar kada ta vieta pilnai uzgis...liks randelis turbut... doh.gif

Dar pries pusantru metu mano oda buvo tokia...beveik tobula (deja to neivertinau...)
user posted image

Nuotrauku su dabartine odos bukle neturiu... Jei ir fotkinuos, tai padarau juodai baltas ar dar koki biesa doh.gif
Vasara va jau fotkinomes taip, kad nieko nesimatytu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 07 vasario 2010 - 11:48
Na įdedu ir aš savo nuotrauką, tik gaila, kad tokių nedaug teturiu, kur mano oda yra normali.
Šiandien apvaikščiojau visas dirbančias vaistines, ieškojau Octenisan, bet niekas neturėjo. Dar rytoj nueisiu į Norfos vaistinę, tikiuosi, kad ten bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2010 - 19:51
Skaitydama jusu zinutes man taip gaila jusu pasidare. Kazkakip internete paieskojau vakar vakare paskaicius jusu zinutes ir vat radau kad JAV daug kas tokias priemones naudoja. Yra nuotraukos kurios parodo kaip viskas buvo pries ir po. Nezinau ar kazka naujo pasakiau, bet gal kas nores pabandyti:
http://www.proactiv.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 07 vasario 2010 - 12:50
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 07, 12:24)
Šiandien apvaikščiojau visas dirbančias vaistines, ieškojau Octenisan, bet niekas neturėjo. Dar rytoj nueisiu į Norfos vaistinę, tikiuosi, kad ten bus.

Jei nebus, nepamiršk, kad vaistinėje gali užsisakyti, ir atveš į tą vaistinę. Blogiausiu atveju gali prašyt, kad kas važiuodamas iš didesnių miestų, tau atvežtų, o jei ir tokios galimybės nebus, paprašyk čia, tikrai atsiras, kas galės padėti, ir atsiųsti tau paštu.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 14:31)
Jei nebus, nepamiršk, kad vaistinėje gali užsisakyti, ir atveš į tą vaistinę. Blogiausiu atveju gali prašyt, kad kas važiuodamas iš didesnių miestų, tau atvežtų, o jei ir tokios galimybės nebus, paprašyk čia, tikrai atsiras, kas galės padėti, ir atsiųsti tau paštu.

Labai ačiū smile.gif tikiuosi, kad norfoj rasiu. Mačiau, kad galima pirkti ir internetu, bet kainuoja šiek tiek daugiau už pristatymą, bet jeigu reikės, pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 07, 11:49)
Aš galvojau,kad dėmelės ir randeliai atsiranda, kai spaudai spuous. Na bet man paaiškino, akd kai kurie spuogai susidarydami patys pažeidžia raumeninį sluoksnį ir todėl atsiranda duobutė.  g.gif

Būtent duobelės kelios, kurios yra, pas mane atsiradusios ant skruostų, kai spaudžiau didelius giluminius spuogus.. O šiaip ryškesnės dėmelės irgi po spaudimų.. Aišku po spuogo irgi būna dėmelė kurį laiką, bet man ji žymiai geriau pranyksta, kai spuogas nebuvo spaustas..
Papildyta:
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 07, 13:24)

Pabandyk paprašyt, kad užsakytų vaistinėje ir kai gaus, pasiimtis wink.gif
Atsakyti
aistulia, tu irgi žygiuok pirkti to octenisano, tikrai sako labai gera profilaktika prieš tuos gyvates
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 07, 13:50)
Skaitydama jusu zinutes man taip gaila jusu pasidare. Kazkakip internete paieskojau vakar vakare paskaicius jusu zinutes ir vat radau kad JAV daug kas tokias priemones naudoja. Yra nuotraukos kurios parodo kaip viskas buvo pries ir po. Nezinau ar kazka naujo pasakiau, bet gal kas nores pabandyti:
http://www.proactiv.com/

Proactivas man atrodo nesiuncia i Lietuva... verysad.gif
Todel siunciuosi is acne.org

Siandien pagalvojau, kad turiu gera piejima prie research database per universiteto serveri...tai paskaiciau moksliniu tyrimu apie acne vulgaris... Benzoilio peroksidas ten laikomas geriausiu vaistu spuogu gydymui... Bet naudojant benzoili kartu su eritromicinu, arba benzoili kartu su clindamicinu rezultatai kurkas geresni nei vien benzoili naudojant.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 07, 13:53)
Proactivas man atrodo nesiuncia i Lietuva...  verysad.gif

Per tarpinike labai paprasta uzsisakyti (dazniausiai is JAV apie 15proc ima) 4u.gif
Atsakyti