QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 00:24)
kamius, o ką be rūgštnių valymų darei? Ir kiek jau laiko juos daraisi? Jau pirmoj foto tai tikrai, kad oda ideali.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.
Iš pradžių, t.y pasiekiau tokios odos ,kaip pirmoje foto tai naudojau duac geli ir biodermos sebium h20 ir sebium akn kremuką. Išsgidyžiau spuogus, jie nebekilo, tai po pusės metų maždaug dingo dėmelės. O dabar, po odos būklės pablogėjimo griebiausi rūgštinių valymų, nes anos priemones paprasčiausiai nebepadėjo.. Dabar tikiuosi, kad nebekylant spuogam ir dėmelės dings. Kosmetologė sakė, kad per pusę metų dingsta, jei nebekyla naujų