Po to kazkur po dvieju ciklu viskas susitvarke ir vel kaip niekur nieko normalus ciklas buvo..
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 06, 22:04)
Po to kazkur po dvieju ciklu viskas susitvarke ir vel kaip niekur nieko normalus ciklas buvo..
bent tiek gerai o kokias cia kt vartojot konkreciai?
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 06, 17:33)
Lornoj pas Jankauskiene, odos dispanceryje pas vedeja (nepamenu pavardes), dabar uzsirasiau prie vaiku pasaulio pas Dagiliene.
Papildyta:
O jus gal turit kokia parekomenduot?
paskaityk temą apie dermatologus Klaipėdoje http://www.supermama...?...247801&st=0
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 06, 17:35)
Na dėl psichologų, tai manau daugeliui tuomet pas juos reikia lankytis, tame tarpe aišku ir man. Mane jei paberia nenoriu nei kur eiti, nei žmonėm rodytis, jaučiuosi baisiausia pasaulyje, tai kam man eit kažkur nervuotis pačiai ir dar kitus nervuot. Geriau jau namie pasėdėt, apsitepliojusiai tepalais
kam ta ironija
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 02 06, 17:40)
gal nakvisas pradet vartot..ar ka ten..
blogiau nebus
man padėjo lapačio arbatos kompresai, tik daug terlionės. reik kantrybės
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 06, 17:57)
Tai kai paberia pasėdėti, bet kai visą laiką išberta, tai irgi reikia sėdėti, nebendrauti su niekuo ir pan? Nu nesąmonė.
taigi studijuoja, bendrauja gi. Juk nesulįsi gyvas į žemę, bet bendravimas minimalus
Mhm..aciu Dievui viskas susitvarke... Cia jau kazkur pries daugiau nei puse metu man taip buvo..gal pries metus...
Diane35 vartojau... Tada buvo populiariausias ir is pradziu tikrai padejo...
O kur tos arbatos isigyti? Vonias pasidaryti tai visai nesunku...ir blogiau tikrai nebus
Diane35 vartojau... Tada buvo populiariausias ir is pradziu tikrai padejo...
O kur tos arbatos isigyti? Vonias pasidaryti tai visai nesunku...ir blogiau tikrai nebus
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 06, 20:27)
kam ta ironija
kokia dar ironija, ką čia paistot? Neironizuočiau tokios problemos niekada, nes pati dėl to savo laiku labai prisikentėjau, ir iš namų eiti tikrai nenorėjau. ir puikiai suprantu visus, kurie kenčia dabar, tačiau kartu ir stengiasi kažką daryti.
Jau, mergaitės, pradėjot matyti mano komentaruose tai, ką pačios norit matyti, o ne tai, kas parašyta.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 06, 18:12)
Ar esate išbandžiusios Octenisan losjoną? Girdėjau gerų atsiliepimų, dar pasiskaičiau internete, forumuose, ir tikrai vien tik geri atsiliepimai. Aišku didelių problemų jis gal neišspręs, tai ne vaistas, bet apmažinti gali ir kaip supratau labai daug kam tą padarė. Pabandykit. Aš pirmadieni nueisiu iki vaistinės jo įsigyti. Ir nebrangus, todėl išbandyti galit visos, dvidešimt keli litai.
As naudoju si losijona jau apie pora savaiciu ir esu labai labai patenkinta.jis yra vietoj prausiklio naudojamas. ir zinokit nuo tada kai naudoju neturiu nei vieno giluminio spuogo. Na man tai tikrai jis labai patiko, tikriausiai is mano bandytu pats geriausias ir nebrangus
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 06, 22:04)
As naudoju si losijona jau apie pora savaiciu ir esu labai labai patenkinta.jis yra vietoj prausiklio naudojamas. ir zinokit nuo tada kai naudoju neturiu nei vieno giluminio spuogo. Na man tai tikrai jis labai patiko, tikriausiai is mano bandytu pats geriausias ir nebrangus
Mane labai sudomino Octenisan, paskaičiau komentarus, labai geri. Manau, verta pabandyti
Na manau nereikia iškart sakyti,kad vertėtų gerti roaccutane. Oi kiek priskaičiau apie juos... Ir šalutinis poveikis beveik visiem būna, laiminga ta mažuma, kuriai nepasireiškia. bet tokių baisumų būna.. Esu įrodymas, akd be tų vaistų apsigydžiau situaciją. O buvo tikrai ne geresnė, nei vasario.. Įkeliu nuotraukas,kad patys pažiūrėtumėt.. dėje neturiu, kaip atrodžiau anksčiau, nes turėjau kompleksą ir nesifotografuodavau..Nenorėdavau ir iš namų eit, nes girdėdavau kaip kitus apšneka, kurie turėdavao mažiau spuogų nei aš..Tai įsivaizduodavau ką apie mane šneka ir gatvėje nemažai užgauliojimų išgirsdavau. Bet žinot, tokie dalykai užgrūdina, pradedi vertinti labaiu žmogaus savybes ,o ne išvaizdą
Tiesiog dabar juokinga girdėt tokių žmonių nuomones, kurie sako, akd jei žmogaus išvaizda nepatraukli, tai ir jo charakteris bus toks pats.. Kai pats išgyveni tokius dalykus bent netampi tokiu paviršutinišku
Neturiu foto kompe to laikmečio, kai situacija buvo blogesnė. Bet tada kai situacija buvo kaip vasario per pusę metų išsigydžiau iki tokio rezultato
pasikeitimai
Praktiškai turėjau idealią odą
Na aišku po kiek laiko, mažaiu prižiūrėjau odą, turėjau problemų iš vidaus taigi oda atrodė taip
maždaug po metų
na, bet dabar apsitvarkiau kažkiek .Aišku nėra idealu. bet jei spuogų neatsiras, dėmelės turėtų dingt, o ir rūgštines procedūras dar darausi
dabar
Dabar man beveik 18, o nuo 12 metų gyvenau atrodyma ne itin gražiai.. bet ką padarysi, dėl to neverta nuleisti rankų, kai matai,jog viskas pataisoma
Tikiuos labai neišpeiksit mano nuotraukyčių
Būtų faina jei daugiau kas parodytų pasikeitimus, manau puiki motyvacija nenuleisti rankų ir nesigriebti kraštutinumų
Tiesa dabar ciklas nepastovus , trūksta organizme kažkokio hormono, tai pagėrus Kt mėnesį įisigijau vidinių spuogų, ačiū dievui dabar jau nebeturiu jų.. Bet žiūriu , kad vėl problemos su ciklu... Nežinau kas daros, bet nenoriu Kt gert vėl..
Tiesiog dabar juokinga girdėt tokių žmonių nuomones, kurie sako, akd jei žmogaus išvaizda nepatraukli, tai ir jo charakteris bus toks pats.. Kai pats išgyveni tokius dalykus bent netampi tokiu paviršutinišku
Neturiu foto kompe to laikmečio, kai situacija buvo blogesnė. Bet tada kai situacija buvo kaip vasario per pusę metų išsigydžiau iki tokio rezultato
pasikeitimai
Praktiškai turėjau idealią odą
Na aišku po kiek laiko, mažaiu prižiūrėjau odą, turėjau problemų iš vidaus taigi oda atrodė taip
maždaug po metų
na, bet dabar apsitvarkiau kažkiek .Aišku nėra idealu. bet jei spuogų neatsiras, dėmelės turėtų dingt, o ir rūgštines procedūras dar darausi
dabar
Dabar man beveik 18, o nuo 12 metų gyvenau atrodyma ne itin gražiai.. bet ką padarysi, dėl to neverta nuleisti rankų, kai matai,jog viskas pataisoma
Tikiuos labai neišpeiksit mano nuotraukyčių
Būtų faina jei daugiau kas parodytų pasikeitimus, manau puiki motyvacija nenuleisti rankų ir nesigriebti kraštutinumų
Tiesa dabar ciklas nepastovus , trūksta organizme kažkokio hormono, tai pagėrus Kt mėnesį įisigijau vidinių spuogų, ačiū dievui dabar jau nebeturiu jų.. Bet žiūriu , kad vėl problemos su ciklu... Nežinau kas daros, bet nenoriu Kt gert vėl..
hm, na man tai atidaro jas
kamius, o ką be rūgštnių valymų darei? Ir kiek jau laiko juos daraisi? Jau pirmoj foto tai tikrai, kad oda ideali.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.
Aš čia buvau metus gert kt, pradėjo rastis spuogelių, tai išsigandau, ir vėl prie jų grįžau. Dabar jau tvirtai apsisprendžiau nebegerti, žiūrėsiu kas gausis, į priekį pradedu pirktis priemones Jums žiūriu skruostus beria, o man kaktą ir smakrą labai berdavo, skruostai būdavo gražūs. Na šiaip ar taip tikiuosi jog nebebus tokia situacija kokia būdavo mokyklos laikais.
uzjauciu mergytes, kurioms tenka ilga kelia praeiti, kol pasiekia norimo rezultato
pati pagaliau galiu atsipusti ir nepergyvent del issokusio spuogo, nes ju tiesiog nekyla cia manau turi itakos fizinis aktyvumas, mityba, be abejo, prieziura (cia jau ne kosmetologo reikalas, bet dermatologo, nors yra mananciu priesingai ). Pastebejau seniau, jei nesportuodavau, tai ir odele uzsiterdavo, kai tik vel pradedavau - jokio spuogelio
kontraceptikus esu gerus del kitu dalyku ir tai labai senai ir tik puse metu su skydliauke problemu neturiu
pati pagaliau galiu atsipusti ir nepergyvent del issokusio spuogo, nes ju tiesiog nekyla cia manau turi itakos fizinis aktyvumas, mityba, be abejo, prieziura (cia jau ne kosmetologo reikalas, bet dermatologo, nors yra mananciu priesingai ). Pastebejau seniau, jei nesportuodavau, tai ir odele uzsiterdavo, kai tik vel pradedavau - jokio spuogelio
kontraceptikus esu gerus del kitu dalyku ir tai labai senai ir tik puse metu su skydliauke problemu neturiu