Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 03, 17:50)
O hormonų sutrikimas, kiek suprantu, gali trukti iki pat menopauzės cool.gif  Kaip liūdna bebūtų verysad.gif

taip, mano mama isivadavo nuo spuogu tik 50ties..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 04, 08:20)
taip, mano mama isivadavo nuo spuogu tik 50ties..

mano abu tevai neturejo niekada bedu su spuogais, o as visa spuoguota kaip nezinau kas...
Atsakyti
mano tetis turejo daug spuogu doh.gif tai ir as turbut paveldejau, sake jam iki 24 metu buvo, tai tikiuos kad ir man iki tiek bus ir tikrai nereiks menopauzes laukt doh.gif
Atsakyti
Galima ir man į spuoguotųjų būrį bigsmile.gif ?

Paauglystėj paberdavo, bet nežiauriai, po to ilgai gėriau KT, tai oda buvo beveik ideali, nors ir poriebė, o va pernai pavasarį KT mečiau, o rudenį prasidėjo... Iš pradžių paviršiniai, po to ir giluminiai... Nepanašu, kad maistas turėtų įtakos, bent jau nepastebėjau ryšio tarp vartojamų produktų ir bėrimo intensyvumo.
Buvau pas dermatologę, dabar trečia savaitė geriu doksicikliną ir tepu Duac, padėtis pagerėjo, bet vis tiek verysad.gif
Bliam, 28 jau, plaukai žyla, o snukį šitaip beria cray.gif
Nugara ir pečiai irgi baisūs, kad ir gerėja pamažu... Gal, sakau, medetkų vonias darytis, kaip tik turiu didelį maišą prisidžiovinus nuo vasaros bigsmile.gif kam ten tepliot nuoviru kaip toniku - geriau gal jame išmirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 05, 14:51)
Galima ir man į spuoguotųjų būrį  bigsmile.gif ?

Paauglystėj paberdavo, bet nežiauriai, po to ilgai gėriau KT, tai oda buvo beveik ideali, nors ir poriebė, o va pernai pavasarį KT mečiau, o rudenį prasidėjo... Iš pradžių paviršiniai, po to ir giluminiai... Nepanašu, kad maistas turėtų įtakos, bent jau nepastebėjau ryšio tarp vartojamų produktų ir bėrimo intensyvumo.
Buvau pas dermatologę, dabar trečia savaitė geriu doksicikliną ir tepu Duac, padėtis pagerėjo, bet vis tiek  verysad.gif
Bliam, 28 jau, plaukai žyla, o snukį šitaip beria  cray.gif
Nugara ir pečiai irgi baisūs, kad ir gerėja pamažu... Gal, sakau, medetkų vonias darytis, kaip tik turiu didelį maišą prisidžiovinus nuo vasaros  bigsmile.gif kam ten tepliot nuoviru kaip toniku - geriau gal jame išmirkti  biggrin.gif

o kam kt metet? del maisto.. tikrai netkiu ,kad jis turi itakos..nebet keliems inkstirams padeda atsirast biggrin.gif nes juk paziurekit kiti zmones valgo bele ka plius turi kruva blogu iprociu( rukymas ir pan) o odos kaip kudikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 05, 15:47)
o kam kt metet?

Nežinau, tiesiog nebenorėjau jų į save kišti, nors šalutinių poveikių ir nebuvo... Kažko mane pernai apskritai ant sveikesnės gyvensenos patraukė smile.gif
O dabar man jų ir šiaip nereikia - nebent dėl odos gerčiau bigsmile.gif bet to nedarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musinukė: 05 vasario 2010 - 15:30
Siandien uzmaciau kremuka nuo spuogu,toks su drugeliu vaistinese budavo pirkti,tai Kaune gedimino vaistineje akcija 18lt,o kainavo 70lt virs.Gal kam reikes,bet nepasidomejau kodel tokia didele nuolaida doh.gif Man kazkada jis labai patiko,bet kaina truputi per didele,o dabar naudoju su rugstim.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 05, 17:07)
Siandien uzmaciau kremuka nuo spuogu,toks su drugeliu vaistinese budavo pirkti,tai Kaune gedimino vaistineje akcija 18lt,o kainavo 70lt virs.Gal kam reikes,bet nepasidomejau kodel tokia didele nuolaida doh.gif Man kazkada jis labai patiko,bet kaina truputi per didele,o dabar naudoju su rugstim.

Numanau, apie kokį rašai. Va jeigu Vilniuje kas užmatytų tokį, pasidalinkit informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 05, 19:07)

naudojau as ji..nieko gero apie ji pasakyt negaliu ,blogo taip pat biggrin.gif kieno oda labai reibi netiks..
Atsakyti
Siaip mano oda riebi buvo ir man jis visai patiko.Aisku kiekvienam skirtingai.Tik pasidalinau ka maciau,gal kam jis tiko mirksiukas.gif ir gera proga isigyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Rašau čia pirmą kartą ir į temą, dėl kurios čia prisiregistravau. Matau, čia yra protingų žmonių, kurie gal galės kuo padėti ar patarti. Gyvenimą man gadina spuogai. Jau nebežinau ką daryti. Išbandžiau jau turbūt viską, išskyrus tas tabletes su siaubingu šalutiniu poveikiu, užmiršau kaip vadinasi. Įdedu porą foto. Jas pamatę turbūt pagalvosit „O Dieve“. Bet taip aš gyvenu. Prašau, padėkit man !

Aš vaikinas, 18 metų, jaunas, bet negaliu džiaugtis jaunyste ir gyvenimu. Nežinau ar dar gali man kas nors padėti. Ar kada nors gyvenime man susitvarkys veido oda?

i 
Nuotraukos ištrintos pačio nario prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2010 - 19:46
QUOTE(Vasariss @ 2010 02 06, 00:20)
Sveiki. Rašau čia pirmą kartą ir į temą, dėl kurios čia prisiregistravau. Matau, čia yra protingų žmonių, kurie gal galės kuo padėti ar patarti. Gyvenimą man gadina spuogai. Jau nebežinau ką daryti. Išbandžiau jau turbūt viską, išskyrus tas tabletes su siaubingu šalutiniu poveikiu, užmiršau kaip vadinasi. Įdedu porą foto. Jas pamatę turbūt pagalvosit „O Dieve“. Bet taip aš gyvenu. Prašau, padėkit man !

Aš vaikinas, 18 metų, jaunas, bet negaliu džiaugtis jaunyste ir gyvenimu. Nežinau ar dar gali man kas nors padėti. Ar kada nors gyvenime man susitvarkys veido oda?

jei supranti angliskai, nueik i www.acne.org paskaityk ten, yra toks kremas, reikia ji is jav siustis, bet padeda. lietuviskas panasus atitikmuo yra akne b5, pabandyk, jei tiks, paskui parsisiusk, nes ten didele talpa siunciant, gaunasi pigiau nei ta akne b5 pirkinet. turiu ir as pati problemu su spuogais, ko tik nebandziau doh.gif bet juos is vidaus gydyt reikia, pirmiausia reikia rast priezasti, kodel jie kyla, o paskui jau gydyt, tik, zinoma, brangoka visa tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2010 - 19:47