Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Gal kuri turi tokios patirties su oda? nes aš nebesusigaudau kas jai vyksta. doh.gif

Taigi trumpai:
Turėjau anksčiau normalią-sausą odą, po to ji tapo riebi, atsirado spuogai, buvo visa kakta išberta, dermatologė išgelbėjo nuo tos bėdos, po kiek laiko pradėjo kilti gilumiai spuogai, gydžiausi su arbatmedžiu, lyg ir nebekyla tie bjaurybės. O dabar oda itin sausa T zonoje, ir yra ant kaktos po oda mažų kietų inkštirų. Kaip minėjau veido oda pasidarė sausa, bet taip pat ir kūno. Anksčiau kūną kremu/losionu/sviestu tepdavau kas 3-4 dienas, pagal poreikius. O dabar tepu kasdien, ir tai per mažai doh.gif mąstau, kad reikia tepti ir ryte, ir vakare. Žodžiu, jei tai būti tik veido oda sakyčiau dehidratuota nuo spuogų gydimo, tačiau viso kūno. Kas tai gali būti? gal kas susidūrė su panašia situacija? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 07, 23:22)
Gal kuri turi tokios patirties su oda? nes aš nebesusigaudau kas jai vyksta.  doh.gif

Taigi trumpai:
Turėjau anksčiau normalią-sausą odą, po to ji tapo riebi, atsirado spuogai, buvo visa kakta išberta, dermatologė išgelbėjo nuo tos bėdos, po kiek laiko pradėjo kilti gilumiai spuogai, gydžiausi su arbatmedžiu, lyg ir nebekyla tie bjaurybės. O dabar oda itin sausa T zonoje, ir yra ant kaktos po oda mažų kietų inkštirų. Kaip minėjau veido oda pasidarė sausa, bet taip pat ir kūno. Anksčiau kūną kremu/losionu/sviestu tepdavau kas 3-4 dienas, pagal poreikius. O dabar tepu kasdien, ir tai per mažai  doh.gif  mąstau, kad reikia tepti ir ryte, ir vakare. Žodžiu, jei tai būti tik veido oda sakyčiau dehidratuota nuo spuogų gydimo, tačiau viso kūno. Kas tai gali būti? gal kas susidūrė su panašia situacija?  verysad.gif

Oj patikekit,man dabar tas pats,viso kuno ir veido oda issausejus nuo tokio oro verysad.gif tai bandau visaip drekinti veida,bet kaip ir nepadeda niekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 06, 17:10)
Sveikos, noriu paklausti, gal kuri naudojot cinko suplaktinę? Tai kas kiek laiko ją reik tepti? Nes visur rašo, kad ne per dažnai, o kas kiek laiko, taip ir neparašyta..  blink.gif  g.gif
O gal kuri turit atsiliepimų apie cinko suplaktinę? Ar padėjo?

Aš kai naudojau, tepdavau kiekvieną vakarą, o kartais ir namie būdama pasitepdavau dieną..
Papildyta:
QUOTE(bakardi @ 2010 01 07, 17:43)
o  cinko suplaktine galima bet kurioj vaistinej nusipirkti ar tik su receptu?

Parduoda tose vaistinėse, kur gamina vaistus tik, o ne bet kurioje..
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 01 07, 22:57)
Oj patikekit,man dabar tas pats,viso kuno ir veido oda issausejus nuo tokio oro verysad.gif tai bandau visaip drekinti veida,bet kaip ir nepadeda niekas doh.gif

O man veido oda irgi išsausėjo, nors su kūno viskas gerai unsure.gif ryt rašysiuos pas gydytoją, tikiuosi patars kažką, nes net kremo neturiu, o nebemalonu, kai tokia sausa pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 07, 22:03)

O man veido oda irgi išsausėjo, nors su kūno viskas gerai  unsure.gif  ryt rašysiuos pas gydytoją, tikiuosi patars kažką, nes net kremo neturiu, o nebemalonu, kai tokia sausa pasidarė biggrin.gif

kaip tai kremo neturi, tai kuo drekini veida?negi niekuom netepi?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 07, 23:31)
kaip tai kremo neturi, tai kuo drekini veida?negi niekuom netepi?

Nedrėkinu, nesausėjo visiškai, naudoju išrašytus losjonus, gydausi intensyviai biggrin.gif bet va šiandien kažkaip pažiūrėjau išsausėjus oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 01 07, 17:43)
o  cinko suplaktine galima bet kurioj vaistinej nusipirkti ar tik su receptu?

Kiek pirkau, tai tik su receptu man parduodavo g.gif Įsigyti galima , kaip jau buvo minėta vaistinėse, kur gamina vaistus :}
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 08, 00:45)
Nedrėkinu, nesausėjo visiškai, naudoju išrašytus losjonus, gydausi intensyviai biggrin.gif bet va šiandien kažkaip pažiūrėjau išsausėjus oda  doh.gif

Riebiai odai irgi būtinas reguliarus drėkinimas (kartu ir apsauga nuo aplinkos veiksnių), ypač tokiu metų laiku, kai oda dar ir linkusi dehidratuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2010 - 11:06
aistuliaa stebini smile.gif kurioj čia temoj rašei, kad naudoji antibus ir suplaktinę, JOKIO kremo, o dabar stebiesi, kad oda dehidratuota ax.gif
aš suplaktinę naudoju tik ant spuogų, dabar trijose vietose, o oda išsausėja ne tik aplink, bet ir ten, kur netepta doh.gif net kaklo odą traukė doh.gif

suplatinės yra dviejų rūšių: viena parduodama su receptu, kita be jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 08, 11:04)
aistuliaa stebini smile.gif kurioj čia temoj rašei, kad naudoji antibus ir suplaktinę, JOKIO kremo, o dabar stebiesi, kad oda dehidratuota  ax.gif
aš suplaktinę naudoju tik ant spuogų, dabar trijose vietose, o oda išsausėja ne tik aplink, bet ir ten, kur netepta  doh.gif net kaklo odą traukė  doh.gif

suplatinės yra dviejų rūšių: viena parduodama su receptu, kita be jo  smile.gif

tai ir mastau kaip cia kas, gi drekinti ir riebia reikia, atsirenki kas tinka ir nekemsa odos dar labiau. man pvz granatu aliejus puikiai atstato visa balansa, delto ir naudojant salicilo rugsti, sausumas jauciasi labai minimaliai rolleyes.gif

tai nuejus i vaistine paprasai suplaktines nuo spuogu ir tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 07, 23:45)
Nedrėkinu, nesausėjo visiškai, naudoju išrašytus losjonus, gydausi intensyviai biggrin.gif bet va šiandien kažkaip pažiūrėjau išsausėjus oda  doh.gif

jau seniai to tikėjaus iš tavęs doh.gif žiemą niekuo odos nedrėkinti, tik gydyti nuo spuogų ją sausinant yra tikras gadinimas, maniškė rieboka, bet aš ją tepu riebiais kremais (aišku nekemšančiais) ir tai džiaugiuos, kad nesausėja bent, o tu čia sausini ir stebies kad dehitratuota oda doh.gif man jau nusispjaut žiemą į tuos spuogus svarbu nepradėtų lupinėtis ir sausėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 08, 15:20)
jau seniai to tikėjaus iš tavęs  doh.gif  žiemą niekuo odos nedrėkinti, tik gydyti nuo spuogų ją sausinant yra tikras gadinimas, maniškė rieboka, bet aš ją tepu riebiais kremais (aišku nekemšančiais) ir tai džiaugiuos, kad nesausėja bent, o tu čia sausini ir stebies kad dehitratuota oda  doh.gif  man jau nusispjaut žiemą į tuos spuogus svarbu nepradėtų lupinėtis ir sausėt  ax.gif

gal pavadinimus galima suzinoti?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 16:27)
gal pavadinimus galima suzinoti?

dabar naudoju soliteint tipo drėkinamąjį, bet daug ir maitina jisai normaliai ir sausai odai, o per pačius šalčius mano oda įsimylėjo nivea mėlyną biggrin.gif nors ir žiauriai riebus, bet man odos neriebina, nakčiai jeigu užtepu iki ryto tik susigeria normaliai, bet palieka odą švarią, nekemša, o einant į lauką jeigu reikia ilgai eit prieš vėją ar šiaip šalty tai pritepu to nivea nesausėja nei kiek, bet ir neriebėja, tai esu žiauriai patenkinta.
tą soliteint tai net nežinau kur būtų galima nusipirkt dabar, ten šiaip didelė pakuotė 200ml bet jau baigiu sunaudot kai taip šalta, veidui ir kūnui, bet man veidui žiauriai tiko tai kūno net netepu su juo, gaila biggrin.gif norėčiau ir vėl jį nusipirkt, bet nebežinau, ar išvis gamina juos doh.gif
Atsakyti