QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 23:53)
nežinau
kaip tiria hormonus? Kvailas klausimas, turbūt kraują ima ?
Turbūt paprastoj poliklinikoje neįmanoma tiksliai išsitirti, daktarai turbūt tokiam dalykui, jei dėl spuogų neskiria tinkamo dėmesio?
Turbūt reikia eiti į privatų kabinetą?
kaip tiria hormonus? Kvailas klausimas, turbūt kraują ima ?
Turbūt paprastoj poliklinikoje neįmanoma tiksliai išsitirti, daktarai turbūt tokiam dalykui, jei dėl spuogų neskiria tinkamo dėmesio?
Turbūt reikia eiti į privatų kabinetą?
taip ima krauja.. as pati tyriausi privacioj..bet jei beda hormonuose israsys tik kontracetiniu tab
QUOTE(kumiko @ 2010 01 26, 19:50)
taip ima krauja.. as pati tyriausi privacioj..bet jei beda hormonuose israsys tik kontracetiniu tab
Oi, nenoriu Kt, savijauta nuo jų
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 26, 21:04)
Oi, nenoriu Kt, savijauta nuo jų
man nuo spuogu tik jie padeda..bet gal jums visain ne hormonuose problema
QUOTE(kumiko @ 2010 01 26, 19:50)
bet jei beda hormonuose israsys tik kontracetiniu tab
Tai va, aš dėl to net nesidarau to tyrimo
Sveikos :)Manes niekada nebere ,bet nutraukiau gerti kontraceptines tabletes (negeriu jau 3 men )ir pradejo labai jau berti :(As pakeiciau gyvenamaja vieta ,esu Australijoje cia dabar vasara karstis 42 manau tai itakos turi irgi ...Pradejau naudoti dermalogica produktus spoguotai odai,prausiklis lyg padeda ,einu i veido valymus cia ...Bet nera ka lyginti ,kaip lietuvoj daro veido valymus (eidavau profilaktiskai karta i kelis men)Odyte lyg tvarkosi ,bet ne stebuklingai:(Gla kas naudojojt dermalogica produktus nuo spogu?As jau nezinau ka bandyti:(
QUOTE(candyshop @ 2010 01 27, 12:37)
Sveikos :)Manes niekada nebere ,bet nutraukiau gerti kontraceptines tabletes (negeriu jau 3 men )ir pradejo labai jau berti :(As pakeiciau gyvenamaja vieta ,esu Australijoje cia dabar vasara karstis 42 manau tai itakos turi irgi ...Pradejau naudoti dermalogica produktus spoguotai odai,prausiklis lyg padeda ,einu i veido valymus cia ...Bet nera ka lyginti ,kaip lietuvoj daro veido valymus (eidavau profilaktiskai karta i kelis men)Odyte lyg tvarkosi ,bet ne stebuklingai:(Gla kas naudojojt dermalogica produktus nuo spogu?As jau nezinau ka bandyti:(
o kur eidavote lietuvoje ir kuo skiriasi?
QUOTE(candyshop @ 2010 01 27, 11:37)
Nuo saulės kaip tik turėtų mažėti spuogų, nes ji juk džiovina spuogus, vasara juk oda net išsausėja po saulės
gal jums maistas pasikeitė, vanduo prausimosi? Dar plius KT metimas
Papildyta:
Išbandžiau šituos dalykus :
Ši kosmetika su vaisių rūgštimis.
Po šveitiklio oda buvo tikra šilkinė, jautėsi poveikis tikrai, anksčiau naudojau Čistaja linija šveitiklį ir himalajos, tai nepastebėdavau poveikio
Kaukė labai lengvai užsitepė, jos džiūvimo metu labai dilgčiojo odą, kaitino, buvo nemalonu, bet greitai nudžiūvo (lyginu su kitomis naudotomis kaukėmis), po jos oda matinė, lygi atodė
mąstau, kai pabaigsiu himalajos šveitiklį įsigysiu Dermacos šveitiklį
As kaip tik esu skaiciusi, kad nuo didelio karscio odos problemos paastreja. Oda prakaituoja, poros kemsasi ir pan...
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 27, 12:04)
Gal nuo odos tipo priklauso
man vasarą nebūna spuogų
dar norėjau paklausti apie Akne BP5, ar jums lupasi ta odelė aplink spuogą?
man vasarą nebūna spuogų
dar norėjau paklausti apie Akne BP5, ar jums lupasi ta odelė aplink spuogą?
as taip pat vasara niekada neturiu spuogu, nebent koks vienas kitas islenda retkarciais
man visada lupasi odele nuo Akne BP5