Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 19:39)
šiandien užmačiau vaistinėj tokią linijai aknei :
Dermacos
gal bandėte?

Būtų gerai, kad kas nors parašytumėte apie atliekamus tyrimus dėl spuogų 4u.gif  ax.gif

dar vienas kls: kaip jūs naudojate akne bp5? Patepate spuogus, vakare ir ryte? jei ryte, tai ar galima po to tepti dieninį kremą ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 25, 19:52)
sveikos 4u.gif  norejau paklausti tu, kurios gere antibiotikus del spuogu. ar po antibiotiku vartojimo jums pablogejo, pagerejo odos bukle? ar liko tokia kokia anksciau?

Man pasitaisė ir bent jau kolkas neblogėja
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 20:44)
dar vienas kls: kaip jūs naudojate akne bp5? Patepate spuogus, vakare ir ryte? jei ryte, tai ar galima po to tepti dieninį kremą ir t.t.?

As krema pirmiau tepu nei bp5, nes jei ant jau patepto vaistais veido dedu krema, tai tas benzoilis man po visa veida kartu su kremu issimozoja...ir nudega oda...
Ir tept butinai tik ant pacio spuogelio, nei milimetro aplink...
Atsakyti
gal kas turi išsisaugojęs tą info apie tai, kur rašoma, kurioje kūno vietoje beria, tam tikras organas yra sutrikęs, t.y. jo veikla? Kaip manote, kiek tame yra tiesios?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 24, 21:38)
o ka patartumet naudoti kokias priemones,kai spuogas iskyla kur inkstiras yra?

Yra toks Neostrata firmos mažoj tubelėj kremukas-ne kremukas, nežinau kaip pavadinti. Pati naudojau, kai turėjau problemų su oda. "Neoceutical" kažkaip taip gali vadintis. Jis skirtas kelioms probleminėms vietoms, būtent spuogeliams, juos greitai išdžiovina. Galima tepti kelis kartus per dieną būtent tas vietas, ne visą veidą. Prisimenu, kad kvapas į Moment klijus užnešė, nu nelabai toks, bet efektas buvo geras.

Papildyta:
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 21:57)
gal kas turi išsisaugojęs tą info apie tai, kur rašoma, kurioje kūno vietoje beria, tam tikras organas yra sutrikęs, t.y. jo veikla? Kaip manote, kiek tame yra tiesios?

kiek pamenu: kakta -virškinimas, smakras - moteriškos problemos. Ką reiškia nuspuogiję skruostai - kažkaip nepamenu g.gif
Mano atveju ta tiesa pasitvirtino, deja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniukaz: 25 sausio 2010 - 21:15
QUOTE(velniukaz @ 2010 01 25, 22:14)
Yra toks Neostrata firmos mažoj tubelėj kremukas-ne kremukas, nežinau kaip pavadinti. Pati naudojau, kai turėjau problemų su oda. "Neoceutical" kažkaip taip gali vadintis. Jis skirtas kelioms probleminėms vietoms, būtent spuogeliams, juos greitai išdžiovina. Galima tepti kelis kartus per dieną būtent tas vietas, ne visą veidą.  Prisimenu, kad kvapas į Moment klijus užnešė, nu nelabai toks, bet efektas buvo geras.

Papildyta:
kiek pamenu: kakta -virškinimas, smakras - moteriškos problemos. Ką reiškia nuspuogiję skruostai - kažkaip nepamenu  g.gif
Mano atveju ta tiesa pasitvirtino, deja verysad.gif

Nu man smakrą daugiausia beria, pas ginekologę buvau visai nesenai, echoskopavo ir tiek, sako- sveika. Kokius tyrimus daro kažin jei dėl spuogų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 22:27)
Nu man smakrą daugiausia beria,  pas ginekologę buvau visai nesenai, echoskopavo ir tiek, sako- sveika. Kokius tyrimus daro kažin jei dėl spuogų? g.gif

O hormonai tvarkoj?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 25, 19:16)
Man pasitaisė ir bent jau kolkas neblogėja

kokius naudojai antibiotikus?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 25, 22:47)
O hormonai tvarkoj?

nežinau blush2.gif
kaip tiria hormonus? Kvailas klausimas, turbūt kraują ima biggrin.gif ?
Turbūt paprastoj poliklinikoje neįmanoma tiksliai išsitirti, daktarai turbūt tokiam dalykui, jei dėl spuogų neskiria tinkamo dėmesio?
Turbūt reikia eiti į privatų kabinetą?
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 25, 22:48)
kokius naudojai antibiotikus?

Azitrox
Papildyta:
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 22:53)
nežinau blush2.gif
kaip tiria hormonus? Kvailas klausimas, turbūt kraują ima biggrin.gif ?
Turbūt paprastoj poliklinikoje neįmanoma tiksliai išsitirti, daktarai turbūt tokiam dalykui, jei dėl spuogų neskiria tinkamo dėmesio?
Turbūt reikia eiti į privatų kabinetą?

Aš pati nežinau blush2.gif
nesidariau ir kažkaip nekyla mintis darytis, vistiek ką jei netvarkoj hormonai, kt išrašys.. g.gif negersiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 25, 19:52)
sveikos 4u.gif  norejau paklausti tu, kurios gere antibiotikus del spuogu. ar po antibiotiku vartojimo jums pablogejo, pagerejo odos bukle? ar liko tokia kokia anksciau?

man pagerėjo truputį smile.gif
Atsakyti
as bandziau nuo spuogu irgi antibiotikus gerti, nes turejau tokius keistus spuogus ant kaklo ir apatinio zandikaulio srityje. spuogai isnyko, bet po keliu menesiu viskas nuo pradziu. kol visai netycia pabandziau nuo dantu sakneliu uzdegimo homeopatiniu vaistus Chamomilla (ramuneliu ekstraktas). sakneliu gaila neissigydziau nes buvo per velu, bet uz tai be spuogu sedziu ir dar drauga apgydziau bigsmile.gif tik kad juos reikia pastoviai gerti. kai spuogai praejo pas mane ir nustojau gerti, po menesio visa apaugau vel spuogais, kurie savaitemis negydavo ir nauji vis islysdavo.
Draugas gere gal menesi kol pastebejau akivaizdzius rezultatus ir manau gers visada, nes vargselis turi visa nugara ir pecius vien tik randais apaugusius...

Atsakyti