Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveiki,gal kuri naudujot Aknecolor kremuka ,nuo spuogu ?

Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 23, 13:08)
merginos, o kiek tas Zeniac kremas kainuoja?  ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 23, 18:10)
Mano ne kremas, o pieštukas kainavo 35 su centais smile.gif

vaistineje pirkote ?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 24, 12:30)
o kokia kainytė to zeniac roll-on, ir Aistuliaa, ar tau padėjo? smile.gif

Aš jį tik penktadienį nusipirkai, tai neaišku ar padės biggrin.gif išvis dabar pasitvarkęs veidas, neberia, tik ant kaklo paberia kartais, tai sakė tuos spuogelius ant kaklo tepti, kai išdygs koks.. Sakė noriu per greito efekto, kai pasiskundžiau, kad vistiek išberia kartais kaklą lotuliukas.gif o kainavo 35 su centais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 24, 13:32)
Sveiki,gal kuri naudujot Aknecolor kremuka ,nuo spuogu ?

Papildyta:
vaistineje pirkote ?

Aknecolor naudojau seniai paauglystėje ir šią vasarą, nieko blogo negaliu pasakyti, tik va žiemai per tamsi ji man, tai perėjau prie kitų pudrų.. tik aš jo kremuku nevadinu, man ten pudra biggrin.gif
---------------
Zeniac pirkau VU vaistinės filiale (Kauno gatvėje), bet manau ir paprastose vaistinėse turi būti smile.gif
Atsakyti
As naujodoju viska is TBS su arbatmedziu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(minute_ @ 2010 01 23, 16:41)
man differin geresnis  ax.gif nuo skinoreno nepastebejau didelio pagerejimo, po differino pastebejau, kad labai pravale poras.

Man taip pat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 01 23, 01:48)
Esu pandziu zeniak... Jokio efekto man nebuvo...nei gero nei blogo...  verysad.gif

DOMINUKE na neliudekit taip... Nors ir paciai daznai taip buna...uzeina liudesio bangos...bet bandau susiimti, nes zinau kad nuo to streso tik dar daugiau spuogu atsiras...  verysad.gif Sunku mums... Nieko nepadarysi kad dievulis tokia dalia dave...

Mazai vilties beturiu kad kas gali padeti bet uzsisakiau is Amerikos dabar priemoniu... Is acne.org ... lauksiu ir isbandysiu...
Su viskuo gavosi 131 Lt (prausiklis, vaistas, kremas - visi po 8 oz.)

Na taip.bet kitoms nors kazkokios priemones padeda.Jau visai nenoriu,kad vyras i mane ziuretu,nes kartais tokios mintys,kad atrodo,kad jis ziuri i mane ir galvoja,kokia jo zmona pasidarius baisi verysad.gif O is tikruju taip ir yra,nors seniau irgi turejau spuogu,bet ne tokiu kiekiu ir ne istisai.Ot baidykle.
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2010 01 23, 21:05)
Aš naudoju Weledos kremą Iris. Jis drėkinantis, su vilkdagiais. Jų yra du - vienas dieninis drėkinantis (šitas man kiek per riebus), o kitas - dieninis (pastarąjį aš naudoju, jis į odą įmasažuojamas su vandeniu). Pradžioj, kai naudojau, tai spuogai žymiai mažesni išdygdavo ir ne tokie skausmingi, o dabar jei koks pindiulis iškyla, tai net pati jo nematau, nes per parą pats išnyksta smile.gif
Bijau rekomenduot, gal kažkam jis ir netiks  mirksiukas.gif
Kremas labai gerai reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Ryte pasitepi ir iki pat vakaro nė lašo blizgesio ant veido, netgi ant nosies.

kur galima isigyti sio kremo? ir kokia kaina jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 24, 17:25)
Na taip.bet kitoms nors kazkokios priemones padeda.Jau visai nenoriu,kad vyras i mane ziuretu,nes kartais tokios mintys,kad atrodo,kad jis ziuri i mane ir galvoja,kokia jo  zmona pasidarius baisi verysad.gif O is tikruju taip ir yra,nors seniau irgi turejau spuogu,bet ne tokiu kiekiu ir ne istisai.Ot  baidykle.

Taip.. Ir man kartais ima pavydas, kad kitos randa bent priemone kuri padeda...

Man irgi tas pats...nors ir ne vyras - dar tik draugas, bet pasidare nebemalonu, kai jis i mane ziuri... Prasau, kad neziuretu tieisiai man i veida, nes jauciuosi negrazi...bet jis liepia neissigalvoti, as jam graziausia ir pan... Bet sunku, isimylejo tai juk kai tikrai grazi buvau, o kai pradejom draugauti tai va emiau ir taip "subaisejau"... Bet tikiu, kad jis mane supranta - ir pats ne per seniausiai turejo labai rimtu problemu su spuogais...
Ir jis man kaip ikvepimas - maciau kaip zmogus pagijo, kaip beveik nei vieno randelio nebesimato (nors buvo visas veidelis isvagotas...), tai kazkaip patikiu, kad kazkada ir pati isgysiu...
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 24, 17:25)
Na taip.bet kitoms nors kazkokios priemones padeda.Jau visai nenoriu,kad vyras i mane ziuretu,nes kartais tokios mintys,kad atrodo,kad jis ziuri i mane ir galvoja,kokia jo  zmona pasidarius baisi verysad.gif O is tikruju taip ir yra,nors seniau irgi turejau spuogu,bet ne tokiu kiekiu ir ne istisai.Ot  baidykle.

Suprantu. Manau daugelis, kas turi tokių ar pan. problemų su pavydu žiūri į tuos, kurie neturi tokių. O aš kartais pagalvoju, akd per tuos spuogus ir senmerge tapsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 24, 17:54)

Aš jį perku užupyje Holos parduotuvėj (30ml - 42Lt), brangokas, kiekis nedidelis doh.gif Dar mačiau jį Ozo prekybcentrio vaistinėj, bet ten brangiau, apie 47Lt. Idealu, pagal finansus kartu ir naktinį kremą tos pačios linijos naudoti, bet tai jau prabanga sad.gif

Šiaip, Holos parduotuvėj yra kremo testerių (10ml, man rodos, 14 Lt), galima pabandyt. Mėginuko savaitei (gal ir daugiau) užteks.

Tas kremas tinka ir makiažo pagrindui, pudra puikiai išsilaiko visą dieną, nesusiriebaluoja veidas.

Nenoriu reklamos čia daryt, bet taip jau gaunasi doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 24, 17:54)

http://www.weleda.lt...c...&page_id=16
Papildyta:

Mazai vilties beturiu kad kas gali padeti bet uzsisakiau is Amerikos dabar priemoniu... Is acne.org ... lauksiu ir isbandysiu...
Su viskuo gavosi 131 Lt (prausiklis, vaistas, kremas - visi po 8 oz.)
[/quote]

Jei ne per tarpininkę sakėtės, tada dar pvm jums paskaičiuos 4u.gif
Papildyta:
O sakykite, kai einate pas gydytoją dėl spuogų, kokius tyrimus daro, norint nustatyti dėl ko kyla spuogai ir t.t. g.gif ?
Papildyta:
Užsisakiau iš www.biok.lt priemones tas probleminei odai
g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 24, 19:44)
O sakykite, kai einate pas gydytoją dėl spuogų, kokius tyrimus daro, norint nustatyti dėl ko kyla spuogai ir t.t. g.gif ?
Papildyta:
Užsisakiau iš www.biok.lt priemones tas probleminei odai 
g.gif

Man turimų nedarė, iš akies nustatė smile.gif
------------
Turėjau biok seriją, nepastebėjau akivaizdaus pagerėjimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2010 01 23, 22:40)
Turėjau ir aš tokią bėdą. Sakau "turėjau", nes pati netyčia ir to visai nesitikėdama išsigydžiau spuogelius  4u.gif  Nustojau naudot visas kosmetikas ir populiariuosius kremus. Nusipirkau ekologišką drėkinantį kremą ir viskas - spuogai dingo (įtariu, kad mano didieji pūlingi vulkanai buvo alerginė reakcija į naudotas priemones). Nežinau, ar spuogai dingo dėl to, kad priemonė ekologiška, bet oda liuks graži atrodo  thumbup.gif

Labutis, skaiciau ,kad naudoji ekologiska krema,ir nebera spuogu,gal isduotum paslapti kas tai per kremas,kur pirkti yra ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 01 24, 21:18)
Labutis, skaiciau ,kad naudoji ekologiska krema,ir nebera spuogu,gal isduotum paslapti kas tai per kremas,kur pirkti yra ir kokia kaina?

Juk parašyta jau g.gif
Atsakyti