O man kaip tik atvirksciai buvo...
Skinoren labai padejo, deja tik kokiam pusmeciui, o diferin isvis nepadejo...
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 23, 14:08)
merginos, o kiek tas Zeniac kremas kainuoja?
Mano ne kremas, o pieštukas kainavo 35 su centais
Papildyta:
QUOTE(moliugele @ 2010 01 23, 12:49)
As pries savaite buvau pas gydytoja, tai liepe nusipirkti irgi Zeniac krema, juo reikia teptis du kartus per diena spuoguotas veido vietas. Bet kaip jis sausina oda tai dabar pradejau tepti tik pacius spuogelius, nes juos padziovina tikrai neblogai.
Matyt man dėl to ir sakė tepti tik pačius pačius spuogelius
Papildyta:
QUOTE(renytee @ 2010 01 23, 14:58)
Man dermatologas liepe tepti SKINOREN ir ACNE BP5. Tai viena tepu vakare, kita ryte. Rezultatas yra, po truputi spuogai, demeles nyksta, bet oda sauseja tose vietose labai. Nesuprantu kodel nepasiule panaudoti DIFERIN, skaiciau, kad daugeliui jis geresnis nei skinoren. Kokia jusu patirtis su siom priemonem?
O man labiau patinka, kai išrašo tas gaminamas priemones, man jos veiksmingesnės atrodo nes tos vaistininės dažnai dėl raklamos išrašomos
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 01 23, 01:48)
Mazai vilties beturiu kad kas gali padeti bet uzsisakiau is Amerikos dabar priemoniu... Is acne.org ... lauksiu ir isbandysiu...
Su viskuo gavosi 131 Lt (prausiklis, vaistas, kremas - visi po 8 oz.)
Ziurinejau sitas ir as, tai galvojau ar verta uzsisakinet ar ne?
Man prausiklio nei kremo nereikia, bet to vat vaisto tai neatsisakyciau, nes pigiau iseina nei lietuvoj pirkti ta peroksida
Buk gera, papasakok kaip seksis naudoti veliau
Nes turiu kolkas kitos firmos tos priemones.
O kiek pats siuntimas kainavo? Nes tu priemoniu tai nemazai prisisakei, beveik litra
QUOTE(renytee @ 2010 01 23, 14:58)
Man dermatologas liepe tepti SKINOREN ir ACNE BP5. Tai viena tepu vakare, kita ryte. Rezultatas yra, po truputi spuogai, demeles nyksta, bet oda sauseja tose vietose labai. Nesuprantu kodel nepasiule panaudoti DIFERIN, skaiciau, kad daugeliui jis geresnis nei skinoren. Kokia jusu patirtis su siom priemonem?
Differin yra beveik stebuklas ant isspaustu spuogeliu uztepti (bet gelis,o ne kremas)
Kai ji uztepi vakare, tai is ryto nelieka nei spuogo,nei demeles nieko - lygi grazi oda toj vietoj, o jei dar kelias dienas patepi vos vos, tai isvis super
Tik jau senokai jo nebepirkau, nes turejau visokiu kitokiu.
O ant kitokiu spuogeliu uzteptas tai jis man ne super nes labai sausina oda
QUOTE(renytee @ 2010 01 23, 15:58)
Diferin gal geresnis man buvo,bet apskritai paemus,tai abu s...,tik oda issausino,ir tada ji ne tik spuoguota atrode,bet ir baisiai raodona,demeta nuo issausejimo
Turėjau ir aš tokią bėdą. Sakau "turėjau", nes pati netyčia ir to visai nesitikėdama išsigydžiau spuogelius Nustojau naudot visas kosmetikas ir populiariuosius kremus. Nusipirkau ekologišką drėkinantį kremą ir viskas - spuogai dingo (įtariu, kad mano didieji pūlingi vulkanai buvo alerginė reakcija į naudotas priemones). Nežinau, ar spuogai dingo dėl to, kad priemonė ekologiška, bet oda liuks graži atrodo
QUOTE(mexica @ 2010 01 23, 19:20)
Ziurinejau sitas ir as, tai galvojau ar verta uzsisakinet ar ne?
Man prausiklio nei kremo nereikia, bet to vat vaisto tai neatsisakyciau, nes pigiau iseina nei lietuvoj pirkti ta peroksida
O kiek pats siuntimas kainavo? Nes tu priemoniu tai nemazai prisisakei, beveik litra
Butinai papasakosiu kaip seksis... Idomu isbandyti...
Priemones $34.02, siuntimas $19.19
Paziurejau kiek kainuotu siuntimas jei tik vaistus pirkti..
Priemone $16.52, siuntimas $10.59.
QUOTE(cinikė @ 2010 01 23, 23:10)
Turėjau ir aš tokią bėdą. Sakau "turėjau", nes pati netyčia ir to visai nesitikėdama išsigydžiau spuogelius Nustojau naudot visas kosmetikas ir populiariuosius kremus. Nusipirkau ekologišką drėkinantį kremą ir viskas - spuogai dingo (įtariu, kad mano didieji pūlingi vulkanai buvo alerginė reakcija į naudotas priemones). Nežinau, ar spuogai dingo dėl to, kad priemonė ekologiška, bet oda liuks graži atrodo
Koks cia tas stebuklingasis kremas?
Aš naudoju Weledos kremą Iris. Jis drėkinantis, su vilkdagiais. Jų yra du - vienas dieninis drėkinantis (šitas man kiek per riebus), o kitas - dieninis (pastarąjį aš naudoju, jis į odą įmasažuojamas su vandeniu). Pradžioj, kai naudojau, tai spuogai žymiai mažesni išdygdavo ir ne tokie skausmingi, o dabar jei koks pindiulis iškyla, tai net pati jo nematau, nes per parą pats išnyksta
Bijau rekomenduot, gal kažkam jis ir netiks
Kremas labai gerai reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Ryte pasitepi ir iki pat vakaro nė lašo blizgesio ant veido, netgi ant nosies.
Bijau rekomenduot, gal kažkam jis ir netiks
Kremas labai gerai reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Ryte pasitepi ir iki pat vakaro nė lašo blizgesio ant veido, netgi ant nosies.
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 22, 18:36)
gal galima pavadinimus priemoniu, kurios nepadejo?
tai vat, neisivaizduoju net kaip gydyti.
su tais tepaliukais visais laabai jau individualus dalykas, kaip ir su plauku prieziuros priemonemis ir pan reikia turbut kantriai pagydyti oda menesi laiko ir ziuret rezultata. Bet faktas tas, kad visi labai issausina oda.. Gal reiks paprasyti, kad antibiotiku israsytu, nors tai irgi kenksmingas dalykas
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 22, 22:10)
Dar plius išrašė Zeniac Roll'Activ, gal kuri esate bandžiusi?
aš naudoju šį pieštuką, jau antrą turiu šiaip neblogas, pagreitina spuogų gijimą.
o kokia kainytė to zeniac roll-on, ir Aistuliaa, ar tau padėjo?