Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(norde @ 2010 01 20, 00:36)
Siom dienom kiekviena ryta, ant tuscio skrandzio, geriu silta vandenuka su citrina( isspaustos). Nes girdejau, kad padeda veido ir kuno odai... Ir sako padeda.

4u.gif

Man tai skrandis sustreikuotų manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(norde @ 2010 01 20, 00:36)
Siom dienom kiekviena ryta, ant tuscio skrandzio, geriu silta vandenuka su citrina( isspaustos). Nes girdejau, kad padeda veido ir kuno odai... Ir sako padeda.

4u.gif

Gėriau aš taip vandenį prieš pusryčius, tik ne šiltą o šaltą ir dažniausiai po pusę citrinos, poto net imbiero miltelių berdavau truputį. Ir taip gėriau apie pusę metų. Na nežinau, manau padėjo kažkiek, bet kokio akivaizdaus rezultato nedavė. Bet aš ir negėriau su tikslu odai padėt, o tiesiog organizmui pagerint, žarnyną pavalyti. Dar tai derinau su naminio jogurto su sėlenom, vaisiais pusryčiais, tai tiksliai ir nežinau kas suveikė, bet ir savijauta gera buvo, ir oda tuo metu gražesnė buvo. Nutraukiau tai, nes tiesiog pabodo tai ir padariau pertrauką, po kurio laiko vėl pradėsiu. Nutraukus po kurio laiko atsirado spuogų ant žandų, kiek teko skaityti tai nuo žarnyno, tad tikrai citrina su vandeniu buvo padėjus juos mažint.

O kad skrandžiui blogai gali būt tai taip, bet pradžiai reik pabandyti ir pažiūrėt kaip reaguoja.
Atsakyti
o aš vargau vargau su spuogais, man tokie skaudūs raudoni išaugdavo, bet nebeapsikenčiau ir nuėjau pas odos gydytoją, tai net antibiotikus išrašė gerti, ir dabar jau po dviejų savaičių vaistukų nebėra spuogų. Dar išrašė naudoti arbatmedžio toniką ir tepamus vaistukus duac - brangūs bet padėjo.
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2010 01 20, 16:09)
o aš vargau vargau su spuogais, man tokie skaudūs raudoni išaugdavo, bet nebeapsikenčiau ir nuėjau pas odos gydytoją, tai net antibiotikus išrašė gerti, ir dabar jau po dviejų savaičių vaistukų nebėra spuogų. Dar išrašė naudoti arbatmedžio toniką ir tepamus vaistukus duac - brangūs bet padėjo.

Man tas pats gydymas, tik kad nuo tų antibiotikų nieko negerėja verysad.gif
Ruošiausi dar valymą rūštimis pasidaryti, tai gerai, kad su kosmetologe išsišnekėjom, pasirodo, po antibiotikų kurso tik po 3 mėn. galima rūgštis vartoti, o dermatologė net neperspėjo. O po 3 mėn. pavasaris, vėl rūgščių negalima. doh.gif
Atsakyti
Sveikos:}
Kaipminėjau duac man irgi buvoišgydęs viską-bet tik trumpam:}dabar pastebiu,kad spuogiukų vis mažiau beatsiranda. Va ant barzdos vienas tik iškilo ir tai šį mėnesį pirmas:} Visgi užsirašiau pas kosmetologę,kolžiema reikia naudotis proga ir gal kokią procedūrą su rūgštim pasidaryt :}
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 16, 22:25)
O aš šiandien pamąsčiau, kad reikia vietoje toniko gal pasidaryti kokių ramunėlių ar medetkų, įdomu ar tiktų biggrin.gif

na ir kaip sekasi???
as medetku nuoviru kelias savaites valiausi veida, na rezultatas matesi, tik kad pabodo terliotis doh.gif smile.gif

na nenoriu prisisneketi, bet nuo Clinique Anti-Blemich serijos muilo, losjono, kremuko ir zeliuko spuogeliams tikrai matosi akivaizdus rezultatai thumbup.gif dar like uzsilikusiu spuogeliu, bet jauciu ir tei sugis ir liks tik randeliai doh.gif tada reiks uzsiimti ir jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2010 01 20, 18:09)

Didele ikimybe,kad kai baigsit antibijotiku kursa,vel neuzilgo vel bus tas pats.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 21, 22:52)
Didele ikimybe,kad kai baigsit antibijotiku kursa,vel neuzilgo vel bus tas pats.

oman vienas kursas antibiotikų ir mėnesis kontraceptikų pagerino situaciją labai :} ir kolkas (pfu pfu pfu) viskas gerai ir situacija neblogėja,nors praėjo laiko truputį:}
Atsakyti
man per paskutines pora savaiciu oda kazkokia negrazi pasidare, atsirado nemazai nedideliu spuogeliu ant kaktos ir zandu unsure.gif itariu del streso, nes sesija, labai sunki ir itempta..sesija baiges, o tuos spuogelius tai nezinau kaip cia greiciau pradangint g.gif baisu net zmonem rodytis tokia nusitaskavus doh.gif
Atsakyti
As kankinuosi su akne (spuogais) - ir veida valiau nuolat ir gerus prausiklius naudojau doh.gif Galiausiai nuejau pas dermatologe - keturis kremus israse doh.gif Porai savaiciu antibiotikus skyre, bet po trecios dienos nustojau juos gerti - labai pykino unsure.gif Nusibodo tie spuogai verysad.gif metu virs 30, o atrodau kaip paaugle mega_shok.gif
Atsakyti
mano oda buvo normali kol gėriau kontraceptikus, tik nustojau ir jau visi metai tai ant kaklo tai ant smakro skauduliai pradėjo kilti, dabar geriu antibijotikus , šiuo metu viskas daug geriau, žiūrėsiu kai baigsiu gerti gal nepablogės . bet man ilgą kursą išrašė, gėriau 5 dienas po 2 tab, o 20 dienų po 1 tab į dieną, liko dar 10 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 07, 23:22)
Gal kuri turi tokios patirties su oda? nes aš nebesusigaudau kas jai vyksta.  doh.gif

Taigi trumpai:
Turėjau anksčiau normalią-sausą odą, po to ji tapo riebi, atsirado spuogai, buvo visa kakta išberta, dermatologė išgelbėjo nuo tos bėdos, po kiek laiko pradėjo kilti gilumiai spuogai, gydžiausi su arbatmedžiu, lyg ir nebekyla tie bjaurybės. O dabar oda itin sausa T zonoje, ir yra ant kaktos po oda mažų kietų inkštirų. Kaip minėjau veido oda pasidarė sausa, bet taip pat ir kūno. Anksčiau kūną kremu/losionu/sviestu tepdavau kas 3-4 dienas, pagal poreikius. O dabar tepu kasdien, ir tai per mažai  doh.gif  mąstau, kad reikia tepti ir ryte, ir vakare. Žodžiu, jei tai būti tik veido oda sakyčiau dehidratuota nuo spuogų gydimo, tačiau viso kūno. Kas tai gali būti? gal kas susidūrė su panašia situacija?  verysad.gif

Sveika turejauas ir tokia problema bet man labai padejo mineraliniai milteliai ir jie nebrangus o rezultatas labai geras. pirkau juos pardej kaune donelaicio gatvej kur egipto zeme pardavineja ten jie ir profesionalia kosmetika parduoda.Tie mineralai yra vokiski galiMA juos naudot ir kaip pilinga ir kauke su jais uzsideti ir i krema ir maisyti tepti ant odos zodziu repecptu ten daug yra o as naudoju vakarais nes laiko daugiausiai turiu su pieneliu sumaisau kelis grudelius ir valau veida PATIKEKIT VEIDAS ATRODO VISAI KITAIP IR SPUOGAI PREDEJO TRAUKTIS IR NEBEVAISKTAU RAUDONA IR ODA KAIP AKSOMAS PASIDARE TEN KUR NERA SPUOGU AISKU smile.gif
Atsakyti